Beste mini blender voor onderweg

Bijgewerkt: 21 maart 2022

Een mini blender kenmerkt zich door een compact formaat. Hij maakt betrekkelijk weinig geluid, iets dat ook wel een pluspunt is. Let wel goed op het verschil tussen de kleine blender en de blender to go. Die laatste werkt draadloos en is klein, waardoor je overal een verse smoothies maakt moet. Op zoek naar de beste mini blender voor onderweg? Onderstaande modellen moet je zeker hebben.

De Xiaomi mini blender

  • Richtprijs: € 35 tot € 40

Een draagbare blender die op accu werkt, hoe praktisch is dat? Hij valt niet alleen vanwege zijn design, maar ook zijn handzaamheid. Hij heeft een glazen mengkom met een inhoud van 0,3 liter. Vanwege zijn compacte formaat is hij makkelijk mee te nemen, hij past zelfs in een ruime handtas.

Neem vers fruit, sap of babyvoeding mee. Dankzij de krachtige accu kun je tot 15 smoothies of sapjes maken, mits de batterij volledig volgeladen is. Middels de USB-aansluiting zorg je dat de accu weer wordt opgeladen.

Dit model is eenvoudig in onderhoud. Vul de kan met water en zet het apparaat aan. Hij reinigt zichzelf. Voor een langere levensduur is het aan te raden om het messenblok na elk gebruik met warm water af te spoelen. Dankzij de voordelige prijs is de Xiaomi zeker de beste mini blender voor onderweg.

Bekijk Xiaomi blender (op accu)

Noswo Blender To Go

  • Richtprijs: € 25 tot € 30

Maak op kantoor of in de sportschool een verse smoothie of een eiwitshake. Pureer babyvoeding tot een smakelijke maaltijd. Dit kan allemaal met de blender to go van Nowso. Dit model heeft een kunststof mengkom met een inhoud van 350 ml. Het vermogen bedraagt 66 W, wat voor een mini blender aardig veel is.

Een volgeladen accu is goed voor het klaarmaken van 12 shakes. Wanneer de accu leeg is laad je hem heel eenvoudig op, zodat hij direct weer tot je beschikking staat. Natuurlijk is ook dit model heel compact en licht van gewicht. Stop hem in je rugzak, handtas, sporttas of aktetas. Hij past overal, ook wanneer je hem ergens in de auto legt.

Een pluspunt is de beveiligde motor. Hierdoor raakt het apparaat nooit oververhit. Het bijgeleverde RVS mes is niet onderhevig aan roestvorming. Kortom: voor die interessante prijs heb je een zeer goede mini blender voor onderweg te pakken.

Naar Nowso blender to go

Overzicht beste mini blender voor onderweg

  • Richtprijs: vanaf € 22

Ben je op zoek naar een ander model of iets in een afwijkende prijsklasse? Hieronder vind je alle mini blenders voor onderweg. Ze zijn allen voorzien van een accu en hierdoor draadloos inzetbaar. De maximum afmeting van de mengkan bedraagt 500 ml. Bedenk wel dat 500 ml aan de ruime kant is, een model van 350 ml is veel compacter.

Bekijk overzicht mini blenders

Zo werkt de blender To Go

Een mini blender voor onderweg (To Go) lijkt praktisch, maar hoe werkt hij? Na aankoop is het belangrijk om eerst alle onderdelen schoon te maken. Kijk even of de mengkom in de vaatwasser kan. In veel gevallen kan dit probleemloos, dit staat ook bij het product in de webshop aangegeven.

Afhankelijk van de mini blender wordt deze geleverd wat met extra bekers. Hierin bewaar je het fruit, melk, babyvoeding of sapjes. Let op want zuivel en verse babyvoeding moet je koel bewaren. Maak daarom eventueel gebruik van een (auto) koelbox.

Zorg dat de accu van de mini blender goed is opgeladen. Vul de mengkom met het fruit, het sap of de voeding. Druk of draai aan de knop op de blender. De messen hakken en mengen zodat er een heerlijke smoothie of een gladde voeding ontstaat. Afhankelijk van de intensiteit en de hoeveelheid vocht kan hier ook een sapje van worden gemaakt.

Onderhoud van dit apparaat

Het is aan te raden om de messen na gebruik even om te spoelen, doe dit met lauw tot warm water. Dit geldt ook voor de mengkom en eventueel de beker of het bakje waarin voeding, fruit of sap heeft gezeten. Wanneer je eenmaal thuis bent mogen de onderdelen in de vaatwasser of was je ze met de hand af.

Let goed op de accustatus. Houd er rekening mee dat de blender met volle accu geschikt is voor het maken van 12 tot 15 smoothies. Wanneer je twijfelt is het altijd beter om de accu van tevoren (opnieuw) op te laden.

Garantie op het product

Wanneer je online bestelt heb je recht op de wettelijke zichtermijn. Mocht je binnen deze termijn niet tevreden zijn over het product, dan mag je dit zonder opgaaf van reden terugsturen. Ook zit er garantie op de mini blender To Go. Bewaar daarom de aankoopbon of de factuur goed.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste mini blender voor onderweg
Schuiven naar boven