Beste PS4 games (2022) – Playstation 4 spellen

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Een Playstation 4 spel kopen? Bekijk de beste PS4 games van dit moment (2020). Dit zijn games in de categorie actie, avontuur, RPG, open world en nog veel meer. Bekijk welke spellen goed verkopen of goede beoordelingen ontvangen.

PS4 game kopen

Wil je een game kopen, let dan altijd goed op releases. Dit zijn nieuwe en aankomende PS4 games die in 2022 of later uitkomen. Door dit in de gaten te houden, koop je geen verouderd spel.

Toch kunnen ook oudere spellen erg populair. Let er ook op dat je voor de Playstation 4 (uitgebracht in 2013) ook specifieke PS4 spellen koopt. PS3 games werken op de Playstation 4, maar PS4 games niet op de Playstation 3. Dit is ook met de PlayStation 5 het geval zijn, waarbij de nieuwste game console wel PS4 spellen ondersteunen maar andersom niet.

Beste PS4 game

De beste PS4 games ooit weten de beste gamer te verrassen. Ben je benieuwd welke PS4 spellen in populair zijn? Bekijk hier onder het nieuwste overzicht.

1. FIFA 22

Natuurlijk staat FIFA 22 op nummer één in dit overzicht. Dit is hét sportspel van 2022. Twee aspecten zijn samengebracht: als prof spelen en het straatvoetbal ervaren. Hierdoor is dit spel geschikt voor iedereen. Maak je eigen personage aan en speel vrij voetbal in verschillende omgevingen wereldwijd. Speel 3 tegen 3 tot 5 tegen 5 óf kies voor professioneel zaalvoetbal. Aan werkelijk alles is gedacht: singleplayer wedstrijden, spelers met een eigen verhaal en verschillende competities.

FIFA 21 is geschikt voor de Playstation 4 inclusief gratis upgrade naar PS5. De gesproken taal is Engels. Er kunnen maximaal 4 offline en 22 online spelers meedoen.

Bekijk FIFA 22

2. Call of Duty: Modern Warfare

Call of Duty is een serie computerspellen dat al jarenlang populair is (sinds 2003). Call of Duty: Modern Warfare is de eerste versie die zich niet in de Tweede Wereldoorlog afspeelt. Deze shooter game heeft een adviesleeftijd van 18+. Ondanks dit advies is deze game ook bij jongeren erg populair.

De taal is Engels en je speelt het spel in de 1e persoon (First person) Het betreft hier een Standard Edition, geschikt voor de fanatieke gamer. Call of Duty: Modern Warfare is vanaf 25 oktober 2020 beschikbaar.

Naar Call of Duty: Modern Warfare

3. F1 2020 – Deluxe Schumacher Edition

Stap in de razendsnelle wereld van de Formule 1. F1 2020 is hét race simulatie spel van dit jaar. Versla je rivalen en race op een van de 21 circuits. F1 2020 is voorzien van officiële teams en coureurs zoals Verstappen, Hamilton of Vettel. Begin je game in F2 en stap op naar F1.

Een realistisch spel dat daarom echt tot de beste PS4 games behoort. Gamers beoordelen F1 2020 met 4,6 van de 5 sterren. Alles ziet er perfect uit, waardoor je helemaal wordt meegezogen in het spel. Geschikt voor een leeftijd vanaf 3 jaar en in de Engelse taal. Aantal offline spelers: 1 en aantal online spelers: 20.

Naar F1 2020 – Deluxe Schumacher Edition

4. Borderlands 3

Een science fiction shootergame vanuit het perspectief van de speler. Borderlands 3 (releasedatum september 2019) is de opvolger van Borderlands 2. Het spel is verbeterd met vier nieuwe Vault Hunters met verschillende aanpassingsmogelijkheden. Ga met ontelbare wapens de strijd met vijanden aan en schiet je door nieuwe werelden. Red je thuiswereld van sekteleiders: ga jij het maken?

Borderlands 3 ziet er grafisch mooi uit en is beter dan ooit. Een topgame in de Engelse taal met een minimum speelleeftijd van 18 jaar.

5. Grand Theft Auto V (GTA 5)

GTA staat al jarenlang bekend als de best verkochte Playstation game. GTA V (Grand Theft Auto V) is sinds 2014 verkrijgbaar. Een populair action-adventure spel dat je vanuit de eerste of derde persoon speelt. Begeef je door de open wereld. Verplaats jezelf per voertuig, al varend, vliegend, springend, zwemmend en nog veel meer. Voltooi verschillende missies of beweeg je vrij door de wereld. GTA V bevat 3 personages die je kunt besturen. Elk personage heeft zijn unieke specialisatie.

Grand Theft Auto V heeft veel lovende kritiek mogen ontvangen. Meer dan 1000 Nederlandse gamers beoordeelden dit spel en gaven het een score van 4,8 van de 5 sterren. Hiermee is het een van de best beoordeelde en best verkochte PS4 games. Wat je nog moet weten: vanwege het grof taalgebruik en het geweld bedraagt de minimale gameleeftijd 18 jaar. Aantal offline spelers: 1 en aantal online spelers: 16. Ook de laatste twee games koop je bij bol.com.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste PS4 games (2022) – Playstation 4 spellen
Schuiven naar boven