Beste sinterklaas cadeaus 2022 – volwassenen & kinderen

Bijgewerkt: 22 november 2022

Op zoek naar de beste sinterklaas cadeaus? In dit artikel vind je voldoende ideeën en tips. Een cadeautje hoeft niet duur te zijn, zolang het maar origineel is. Geef het cadeau op sinterklaasavond of tijdens een surprise. Snel door naar de beste sinterklaas cadeaus, het heerlijk avondje is gekomen.

Wanneer sinterklaas vieren?

Sinterklaas 2022 wordt in Nederland op 5 december gevierd. Overigens ook in 2023, 2024 en zo verder. In België vieren ze sinterklaas op 6 december. Terwijl in Nederland Sinterklaas op 6 december juist weer vertrekt.

Sinterklaasavond is in Nederland dus op 5 december. Dit is de avond dat je sinterklaas cadeaus uit deelt of aan surprise doet.

Beste sinterklaas cadeaus

Ben je ook zo benieuwd wat de beste sinterklaas cadeaus zijn? Het is vaak lastig om een leuk cadeautje uit te kiezen. Wat koop je de partner, kind, familielid, goede vriend of collega? Het is best begrijpelijk dat je even geen inspiratie hebt. Daarom vind je hieronder de beste sinterklaas cadeaus.

Cadeaus voor de gadgetfreak

Heel wat mensen zijn helemaal gek op gadgets. Dit zijn kleine (technische) producten die iedereen wil hebben. Van die echte hebbedingetjes, soms zijn ze ook nog eens nutteloos. Meestal wordt een gadget als prul aangeduid maar dit klopt tegenwoordig niet meer. Er zijn namelijk hele praktische gadgets.

Op zoek naar de beste sinterklaas cadeaus voor mensen die echte gadgetfreaks zijn? Denk dan eens aan de Google Chromecast, Apple Earpods of een externe harde schijf. Dit zijn allemaal cadeautjes die tussen de € 10 en € 50 kosten. En ook nog eens hartstikke nuttig. Bovendien zijn deze gadgets van een zeer goede kwaliteit. Het is dus niet zo dat je rommel uit China koopt.

Bekijk gadgets

Sinterklaas cadeaus voor keukenprins/ prinsessen

Degene waar je de beste sinterklaas cadeaus voor koopt is een echte keukenprins of keukenprinses. Leuke cadeaus zijn de melkopschuimer, de airfryer of de koffiecupmachine. Deze cadeaus zijn wel iets duurder, gemiddeld tussen de € 50 en € 100.

Zoek je een goedkoper sinterklaas cadeau voor iemand die van koken houdt? Denk dan eens aan een kookboek, wafelijzer of keukenweegschaal. Er is genoeg verkrijgbaar, van producten die € 2 kosten tot ontzettend duur. Wanneer je iets als surprisecadeau zoekt dan kun je ook voor wat keukengerei gaan. Denk maar aan pollepels, een koksmes of wat dan ook.

Bekijk cadeaus voor kookfans

Cadeautje voor de workaholic

Een workaholic is iemand die altijd met zijn of haar werk bezig is. Daar is niets mis mee, zolang dit het sociale leven niet in de weg staat. Ken je iemand die een echte workaholic is? Vaak is het lastig om hier de beste sinterklaas cadeaus voor te bedenken. Niet met onderstaande ideeën.

STABILO viltstiften. Waarom zou je dat voor een volwassene kopen? Nou, omdat zo iemand ook graag met kleurtjes werkt. Bovendien heeft een workaholic af en toe ook afleiding nodig, en dat gaat prima met viltstiften.

De weekplanner is ook een goed sinterklaascadeau. Een workaholic houdt tenslotte van een strakke planning. Andere leuke ideeën zijn een deskset met verschillende kleuren markers, een e-reader of een speciale scheurkalender.

Naar cadeautjes voor de workaholic

Verrassende cadeaus

Ben je iemand die graag met een verrassend cadeau komt? Dan moet je zeker eens bij het overzicht verrassende cadeaus kijken. Het gaat hier om de beste sinterklaas cadeautjes in verschillende uitvoeringen. Bijvoorbeeld een bordspel, LEGO Lamborghini (ja, ook voor volwassenen) of inspirerende/ grappige boeken.

Er zit voor iedereen wat bij, je hebt dus voldoende keuze. Gewoon even rondsnuffelen en dan kom je vast wel iets leuks tegen. De cadeautjes kosten gemiddeld tussen de € 5 en € 40. Hier valt niet zoveel over te zeggen. Gaat het om een surprise cadeautje? Normaal gesproken geef je dan tussen de € 5 en € 15 uit.

Bekijk verrassende cadeautjes

Duurzame cadeaus voor Sinterklaas

De beste sinterklaas cadeaus zijn duurzaam. Dit betekent dat je aandacht aan het milieu schenkt. Ontzettend belangrijk want het gaat de laatste decennia niet zo goed met het milieu en onze aarde. Duurzame cadeaus zijn daarom een goede investering.

Denk maar eens aan de originele Dopper drinkfles waardoor je geen wegwerpflesjes meer nodig hebt. Of de vaatwasbestendige lunchpot, hiermee bespaar je heel veel boterhammenzakjes, huishoudfolie of aluminiumfolie. Er zijn nog veel meer duurzame cadeautjes verkrijgbaar, kijk zelf maar.

Naar duurzame cadeaus

Lekker makkelijk, het cadeaupakket

Kun je geen leuk sinterklaas cadeautje vinden? Maak het jezelf makkelijk met het cadeaupakket. Een geschenk zijn van RITUALS doet het altijd goed, zowel bij mannen als vrouwen. Maar je hebt ook de adventskalender, ook een leuk cadeau voor Sinterklaas. Eigenlijk zou je dit gedoe iets eerder moeten geven maar goed, beter laat dan nooit.

De bestverkochte cadeaupakket hebben met huidverzorging te maken. Wist je dat we jaarlijks heel veel aan huidverzorgingsproducten uitgeven? Dit soort cadeaus vallen daarom altijd in goede aarde. Heb je geen inspiratie? Ga dan voor een koffiemand cadeaupakket. Een leuke mand met koffie en andere lekkernijen. Daar maak je (bijna) iedereen blij mee.

Wat is het beste Sinterklaas cadeau van dit moment?

Dus je ben nog steeds op zoek naar het beste sinterklaas cadeau voor je partner, vriend/vriendin, collega of wie dan ook? Hierboven vind je heel veel inspiratie. Zit hier niks tussen? Dan ben je wel erg kritisch, maar vooruit ik ga je toch helpen. Koop gewoon een cadeaubon. Hiermee kan de ontvanger zelf zijn of haar cadeau uitzoeken.

Geef liever geen geld, dit komt heel standaard over. Bovendien lijkt het dan net alsof je geen moeite voor het uitkiezen van een cadeau wou doen. Met een cadeaubon laat je wel zien dat je er moeite voor hebt gedaan maar dat je de keuze aan de ontvanger overlaat.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste sinterklaas cadeaus 2022 – volwassenen & kinderen
Schuiven naar boven