Slimme jaloezie zonwering

Slimme zonwering die automatisch uitschuift is een moderne luxe. Je reguleert op een automatische manier het klimaat binnenshuis. Bovendien verhoogt slimme zonwering de veiligheid in de woning. Deze modellen werken perfect, snel en nagenoeg geruisloos. Ze passen zich automatisch aan de stand van de zon aan.

Draadloze verbinding met een hub

Je kunt jaloezie zonwering slim kopen, maar elektrische modellen achteraf ook slim maken. De beste keuze is om voor slimme zonwering te gaan. Deze staat draadloos in verbinding met een hub. Bediening vindt via een smartphone app plaats. Je bepaalt op welke tijdstippen de jaloezieën zich openen en weer sluiten. Maar je kunt ook scenario’s aanmaken op basis van het weer of het tijdstip.

Natuurlijk kun je de automatische functies altijd overnemen. Dit gebeurt middels de inbouwmodule waarvoor je wifi of een Z-wave nodig hebt.

Tip: maak je huis slim met een domotica systeem. Bestaande elektrische jaloezieën en andere apparaten bedien je vanaf je smartphone. Breng je huis tot leven en ontdek de domotica systemen.

Bekijk de domotica systemen

Luxaflex slimme jaloezieën

De jaloezieën van het merk Luxaflex zijn al jarenlang erg populair. Ze zijn zelfs zo geliefd dat ook andere merken automatisch Luxaflex worden genoemd. De Luxaflex Smart Home raamdecoratie bestaat uit elektrische raambekleding. De horizontale jaloezieën bieden veel comfort en verhogen de veiligheid.

Stel alles zelf in via de app, waardoor je de perfecte lichtinval creëert. Natuurlijk bepaal je ook zelf hoeveel zonlicht er binnen valt, zodat het nooit te warm in huis wordt. Stel gerust je eigen voorkeuren in, de jaloezieën openen op een moment dat het jou uitkomt. Ook erg praktisch om inbrekers voor de gek te houden wanneer je op vakantie bent.

Warema Smart zonwering

Hoewel Luxaflex het grootste en bekendste merk is, zijn er nog veel meer merken die zich hiermee bezighouden. Warema bijvoorbeeld, die ook smartzonwering op de markt brengt. Creëer je eigen intelligente woning en bestuur de zonwering vanaf je smartphone of tablet. Hiermee maak je de woning toekomstbestendig.

De mogelijkheden zijn groot, bijvoorbeeld het uitrollen of inklappen van jaloezieën, schermen of rolluiken. Het is namelijk mogelijk om meerdere apparaten aan het systeem te koppelen. Zo geniet je dag in dag uit van het perfecte woonklimaat. Warema is van een hoge kwaliteit.

Somfy zonweringproducten

De beste rolluiken, screens, raamdecoratie en gordijnen, slimme zonwering van het merk Somfy. Ga voor een centrale bediening, iets dat tegenwoordig van onschatbare waarde is. De slimme jaloezieën van dit merk openen automatisch zodat het zonnetje naar binnen kan schijnen. In de winter bespaart dit op de stookkosten, want warmte van de zon is effectief en gratis.

In de zomermaanden sluiten de jaloezieën zich automatisch. Zo wordt het nooit te warm binnenshuis en blijven je vloeren, wanden en meubels goed beschermd tegen UV-straling. Het merk heeft nog veel meer Smart Home oplossingen, dus het is zeker de moeite waard om hier eens een kijkje te nemen.

Budgetkeuze: het systeem van IKEA

Ook IKEA richt zich op Smart Home producten. Dit budgetsysteem werkt middels Google Home, Amazon Alexa en Apple HomeKit. De keuze is niet zo heel groot en er zit niet altijd het design bij wat je zoekt. Maar IKEA heeft wel een budgetvriendelijke oplossing. Koop tegelijkertijd met de jaloezie zonwering de TRÅDFRI Gateway, die verkrijgbaar is voor ongeveer € 35.

Op YouTube is te zien dat IKEA niet het meest veilige systeem biedt. Het is namelijk makkelijk te hacken, waardoor anderen de bediening over de zonwering overnemen. Ga daarom voor een betere optie en kies voor een goed en betrouwbaar merk. Je betaalt dan wat meer met het bespaart achteraf ook een hoop ellende.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com