De top 5 kinderbedden van dit moment

Bijgewerkt: 30 augustus 2023

Ben je op zoek naar een leuk bed voor de kinderkamer? Lees dan snel verder, want wij geven je de top 5 kinderbedden van dit moment.

Op zoek naar een mooi bed voor je kind? Deze zijn in vele soorten en maten te krijgen. Momenteel zijn bijvoorbeeld autobedden erg populair. Heb jij een zoon of dochter die bij elke race voor de televisie zit om hun helden aan te moedigen? Dan is een stoer racebed natuurlijk de perfecte keuze. Maar er zijn ook mooie roze autobedden voor kinderen die daar meer van houden. Wat voor autobed je ook wil kopen, met de volgende vijf modellen kan je eigenlijk geen verkeerde keuze maken!

Autobed Night Speeder

Autobedden zijn niet veel stoerder te vinden dan deze flitsende Night Speeder. Geheel in het rood, een kleur die bij autobedden sowieso erg populair is. Dit bed is voorzien van verhoogde zijkanten, zodat je kleine coureur er niet zomaar uitvalt. Het is een bed dat geheel van MDF is gemaakt en dat geschikt is voor kids vanaf 3 jaar. Het bed wordt geleverd met een stevige lattenbodem, de matras moet je er uiteraard zelf nog even bij kopen. Om het uiterlijk van dit bed af te maken is het zelfs voorzien van een spoiler!

Autobed Princess Pinky

Kinderen die liever wat rustiger hun rondjes maken zullen meer zien in dit lekker roze autobedje. Princess Pinky is een populaire keuze. Niet alleen voor de kleine ‘bestuurders’, maar ook voor ouders die blij zijn met de hoge veiligheidsnormen van dit bed. Het bed staat op een viertal goudkleurige wielen, heeft een lage instap en verhoogde flanken. Zodoende is het een bed waar iedereen geheel veilig in kan slapen. Ook dit bed is gemaakt van massief MDF en is zodoende zeer stevig. Een bed dat dan ook zonder problemen door de ‘Slaap-APK’ komt!

Autobed Brap Brap

Hoort u ’s nachts rare geluiden uit de kinderkamer? Dan is het waarschijnlijk je kindje, dat al slapend met autobed Brap Brap nog even een paar rondjes aan het rijden is. In tegenstelling tot de meeste andere autobedden is dit bed niet rood of roze, maar wit. Het heeft een zeer stoer uiterlijk, met verchroomde wielen die er levensecht uitzien.

Stapelbed London Bus

Op zoek naar een bed voor twee kids? Dan is stapelbed London Bus de beste keuze. Jazeker, dit bed ziet er precies zo uit alsof je het in London op straat kan vinden. Gemaakt van stevig materiaal, zodat twee kinderen hier veilig in kunnen slapen. Prettig aan dit bed is dat het niet alleen heel stevig is, maar ook nog eens makkelijk in elkaar te zetten.

Peuterbed Politiewagen

Ziet jouw kind het helemaal zitten om later bij de politie te gaan? Er kan dan alvast flink geoefend worden met dit mooie politiebed. Dit stevige bed is gemaakt van MDF en ziet er levensecht uit. Het enige dat eraan ontbreekt is eigenlijk een sirene, maar dat is misschien maar beter ook!

Dit artikel is in samenwerking met emob.nl tot stand gekomen.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

De top 5 kinderbedden van dit moment
Schuiven naar boven