Beste afslankpillen – gewicht verliezen

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Met de beste afslankpillen (snel) afvallen, hoe goed werkt dat? Een afslankpil is geen wondermiddel maar helpt bij het verliezen van gewicht. Er zijn vijf soorten afslankpillen waaronder de eetlustremmers en de vetverbranders. Deze pillen neem je voor of na de maaltijd in maar soms vervangt de afslankpil juist een maaltijd. Wat zijn de beste afslankpillen?

Afslankpillen zijn geen maaltijdvervangers

Belangrijk om te weten: afslankpillen zijn geen maaltijdvervangers. Een maaltijdvervanger valt onder de dieetvoeding en bestaat uit een reep, soep of shake.

Wat zijn afslankpillen?

Je hebt verschillende soorten afslankpillen. Ten eerste zijn er de vetverbranders. Dit zijn pillen met carnitine of chroom. Deze stoffen stimuleren de vetverbranding waardoor je vetmassa verliest. Je hebt ook afslankpillen met zeewier, gisten, algen of lecithine. Van deze stoffen moet de schildklierwerking gestimuleerd worden maar het kan ook vet oplossen of juist laxerend werken.

Sommige afslankpillen stimuleren de stofwisseling of hebben invloed op het hormonale systeem. Kruidenmengsels of kruidenthee werkt juist vochtafdrijvend en laxerend. Dan zijn er nog de afslankpillen die de eetlust afremmen of opname van vet in de darmen afremt.

Je ziet, er zijn best veel soorten afslankpillen. Allemaal hebben ze een andere werking met als doel: gewicht verliezen.

Beste afslankpillen

Met zoveel keuze is het lastig om de beste afslankpillen te vinden. Het is ook niet zomaar te zeggen waar je voor moet kiezen want het hangt een beetje van je doelstelling en levensstijl af.

Zijn afslankpillen zin of onzin? Het is een feit dat bij het gebruik van afslankpillen het afvallen iets beter gaat. Enerzijds dankzij de ingrediënten, anderzijds omdat je door afslankpillen gestimuleerd wordt om beter op je voeding te laten. Van bepaalde ingrediënten zoals groene thee of chroom is zelfs wetenschappelijk bewijs dat ze ook effect hebben.

Wat zijn de beste afslankpillen? Hieronder zie je een rijtje van de vijf best verkochte afslankpillen van dit moment. Het is zeker interessant om hier eens naar te kijken. Onder dit overzicht vind je meer informatie over de verschillende soorten afslankpillen.

Vetverbranders afslankpillen

Als eerste heb je de vetverbranders, bijvoorbeeld die van Vitafi of Stacker. Deze producten bevatten verschillende ingrediënten waaronder groene thee, Yerba of cafeïne. Van deze ingrediënten is bekend dat ze de stofwisseling stimuleren, waardoor je meer energie (vet) verbrandt.

In veel gevallen wordt ook het hongergevoel weggenomen. Houd er wel rekening mee dat het puur aan je eigen gedrag ligt of je ook daadwerkelijk afvalt. Voor de meeste mensen werken vetverbranders wel. In sommige gevallen ontstaan er bijwerkingen zoals duizeligheid, misselijkheid of een onrustig gevoel. Waarschijnlijk ben je dan overgevoelig voor een van de ingrediënten.

Neem er nooit meer dan op de verpakking staat vermeld. Wanneer je te veel van deze afslankpillen inneemt kun je last krijgen van hartkloppingen. Bijkomend voordeel is dat een aantal vetverbranders je ook meer energie geeft waardoor je eerder geneigd bent om te gaan bewegen.

Naar vetverbranders

Eetlustremmers

Ook populair zijn de eetlustremmers, bijvoorbeeld die van XL-S Medical of Weight World. Dankzij eetlustremmers kun je meer gewicht verliezen dan wanneer je alleen op je voeding let en meer beweegt. Veel van deze afslankpillen binden ook de vetinname en zijn goed voor de stoelgang.

Eetlustremmers bevatten vaak natuurlijke ingrediënten waaronder litramine en citroenzuur. Door deze ingrediënten krijg je minder (lekkere) trek. Of eetlustremmers daadwerkelijk voor jou werken hangt weer van de mate van overgewicht af en in hoeverre je gemotiveerd bent.

Over het algemeen zijn er weinig bijwerkingen van deze afslankpillen bekend. Er kan wel buikpijn, misselijkheid of duizeligheid ontstaan. Is dit het geval, stop dan met eetlustremmers en bekijk of de bijwerkingen verdwijnen. Of dit de beste afslankpillen zijn is zo niet te zeggen, het remt de eetlust waardoor je minder snel naar verkeerde voeding grijpt.

Bekijk eetlustremmers

Supplementen met CLA

Mensen die willen afvallen staan vaak niet stil bij supplementen met CLA. Op zich jammer want geconjugeerd linolzuur kan de vetverbranding stimuleren. Supplementen met CLA is bedoeld voor een goede spier- en vetbalans. Het wordt veel in de sportwereld gebruikt maar ook door mensen die af willen vallen.

Naar supplementen met CLA

Groene thee capsules

Dan heb je ook nog de groene thee capsules, deze behoren zeker tot de beste afslankpillen. Dit komt omdat van groene thee bewezen is dat het een positief effect op het afslankproces heeft. Het stimuleert de vetverbranding waardoor je sneller gewicht verliest.

Je moet groene thee net als veel andere afslankpillen niet als een wondermiddel zien. Maar het is wel een goede ondersteuning om wat extra kilo’s kwijt te raken.

Bekijk groene thee capsules

Overige afslankpillen

Je kunt niet zomaar de beste afslankpillen aanwijzen, dit komt omdat er veel verschillende soorten zijn. Allen met hun eigen werking. Je hebt bijvoorbeeld afslankpillen met cafeïne of efedrine. Deze middelen stimuleren de stofwisseling waardoor je meer gaat verbranden. Of de eetlustremmers, groeihormoonbevorderaars en nog veel meer.

Hoeveel val je met afslankpillen af?

De vraag is of de beste afslankpillen ook effectief zijn. Ja, wanneer je ze in combinatie met gedragsverandering gebruikt dan zeker wel. Dit betekent gezond eten aan meer bewegen. Mensen die dit doen en afslankpillen ter ondersteuning gebruiken kunnen tot wel een derde meer afvallen. Dat zijn toch wat extra kilo’s die je kwijtraakt.

Dit kosten de beste afslankpillen

Wat betaal je voor de beste afslankpillen? Wanneer je naar de best verkochte producten kijkt dan kom je op een prijs tussen de € 30 en € 60 uit. Het gaat hier dan om producten waar je 24 tot 45 dagen mee vooruit kunt. Gemiddeld ben je dus tussen de € 1 en € 2 per dag kwijt.

Hoe lang moet je afslankpillen gebruiken? Net zo lang als dit noodzakelijk is. Toch blijft het opletten, want in sommige gevallen mag je de producten niet te lang achter elkaar gebruiken. Kijk daarom altijd naar de aanwijzingen op de verpakking.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste afslankpillen – gewicht verliezen
Schuiven naar boven