Beste anti rimpel apparaat – weg met rimpels

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Met het ouder worden ontstaan rimpels, een natuurlijk gevolg. Heb je erg veel last van rimpels dan zou je eens aan een anti rimpel apparaat kunnen denken. Dit noem je ook wel in huidverjongingsapparaat. Hiermee verwijder je oude huidcellen en worden rimpels minder diep of zichtbaar. Het beste anti rimpelapparaat doet wat het belooft. Lees hieronder welk apparaat je het beste kunt kopen.

Ultrasoon Huidverjongingsapparaat
Check de prijs

De werking van een anti rimpel apparaat

Je kunt het beste anti rimpel apparaat in huis nemen maar je moet wel weten hoe hij werkt. Er zijn namelijk apparaten die nauwelijks resultaat bieden. Het is niet zo dat een huidverjongingsapparaat direct rimpels wegneemt. De werking zit hem in mesotherapie. Tenminste, dat is waar veel van deze apparaten op gebaseerd zijn.

Wat is mesotherapie? Het apparaat flitst korte elektro impulsen op de huid. Hierdoor wordt de huid beter doorlaatbaar en is in staat om fijne stoffen op te nemen. Het is dan ook belangrijk om na de behandeling direct de nodige stoffen aan te brengen. Bij de schoonheidsspecialist wordt gebruik gemaakt van lichaamseigen stoffen die in de huid wordt gemasseerd. Heb je een antirimpelapparaat voor thuisgebruik dan zul je vaak een speciale crème aanschaffen.

Het effect op rimpels

De vraag is nu wat een anti rimpel apparaat voor een effect op diepe of minder diepe rimpels heeft. Feitelijk worden de rimpels dankzij deze therapie van binnenuit opgevuld. Het effect is minder aanwezige rimpels. Waren er al fijne rimpeltjes aanwezig dan kunnen deze zelfs helemaal verdwijnen.

Een goed antirimpel heeft ook effect op donkere kringen, wallen, puistjes of roodheid in het gezicht. Je zult merken dat dit soort problemen na elke behandeling minder wordt. Eigenlijk werkt het apparaat als huidverjonging en geniet je van een gezichtsmassage.

Het beste anti rimpel apparaat

Hieronder vind je een overzicht van het beste anti rimpel apparaat. Ontdek de functies en de prijzen. Daaronder vind je weer wat tips over het gebruik van het apparaat. Het is zeker belangrijk om dit even goed door te lezen.

Ultrasoon huidverjongingsapparaat

Voor thuisgebruik wordt het vaakst gekozen voor het ultrasoon huidverjongingsapparaat. Bij een ultrasone reiniging wordt gebruik gemaakt van geluid op een bepaalde frequentie. Dit geluid is voor het menselijk oor niet waarneembaar. De geluidsgolven produceren luchtbelletjes die tegen elkaar botsen en imploderen. Feitelijk kun je dit vergelijken met trillingen.

Op het gebied van een ultrasoon huidverjonging apparaat is er niet zo heel veel verkrijgbaar maar die van LOB Goods is wel een aanrader. Gebruikers zijn ontzettend tevreden over de werking van dit apparaat. Binnen 1-2 weken is er al resultaat zichtbaar. Het is aan te raden om dit anti rimpel apparaat 2-3 keer per week te gebruiken.

Voor de betere apparaten betaal je rond de € 60. Je hebt ook goedkopere modellen van € 25 tot € 30 maar die zijn minder goed. Hieronder vind je de best verkochte modellen.

Bekijk ultrasoon huidverjongings apparaat

Laser plasma pen

Heb je last van sproeten, pigmentvlekken, moedervlekken of wratten? Dan kun je als beste anti rimpel apparaat beter voor een laser plasma pen kiezen. In tegenstelling dat het anti rimpel apparaat maak je bij deze pen gebruik van een fijne tot grove naald. De pen beschikt ook over blauw licht dat helpt bij het desinfecteren van de huid.

Voor kleine wratten en moedervlekken gebruik je de fijne naald. De grove naald is bedoeld voor kleine plekjes, grote moedervlekken of grote wratten. Dit apparaat beschikt over verschillende niveaus. Ook nu weer zijn gebruikers zeer tevreden. Houd er wel rekening mee dat het apparaat alleen bedoeld is voor het verwijderen van vlekken, wratten of andere oneffenheden. Het verbetert dus geen rimpels.

Voor dit apparaat betaal je tussen de € 24 en € 35. Op zich valt dit wel mee, al helemaal wanneer je ziet hoe effectief dit is.

Naar laser plasma pennen

Gebruik van deze apparaten

Natuurlijk is het belangrijk dat je zowel de laser plasma pen als het anti rimpelapparaat op de juiste manier gebruikt. Daarom vind je hieronder een korte handleiding.

Handleiding anti rimpel apparaat

Het standaard antirimpel apparaat voor thuisgebruik werkt iets anders dan die bij de schoonheidsspecialist. Vooraf reinig je het gezicht goed. Doe dit met een milde zeep of gezichtsreiniger. Hierna de huid goed afspoelen met lauw water.

Soms wordt geadviseerd om daarna een dagcrème of nachtcrème aan te brengen. Hierbij wrijf je de crème met het apparaat in de huid. Je kunt het ook andersom doen: eerst het anti rimpelapparaat gebruiken waardoor de huid toegankelijker wordt voor het opnemen van stoffen. Als laatste sluit je dus af met een dagcrème of nachtcrème.

Zet het apparaat op de juiste stand, zie gebruiksaanwijzing. Beweeg het anti rimpel apparaat langzaam over de gezichtshuid. Zorg dat je hierbij alle delen van de huid meeneemt. De behandeling duurt 10-15 minuten, langer is niet nodig. Je kunt het eventueel ook in de hals gebruiken. Na afloop maak je het apparaat schoon. Het is aan te raden om deze therapie 2-3 keer per week uit te voeren.

Handleiding laser plasma pen

Bij het verwijderen van pigmentvlekken, moedervlekken of wratten is het belangrijk dat de huid goed schoon is. Dit doe je met een milde zeep en lauw water. Werk ook altijd hygiënisch dus maak ook je handen goed schoon.

Plaats de juiste naald in het apparaat, kijk in de bijgeleverde gebruiksaanwijzing. Raak met het apparaat kort de huid of de plek aan. Blijf niet te lang op een en dezelfde plek maar verplaats het apparaat. Daar waar desinfectie nodig is schakel je het blauwe licht aan.

Houd er rekening mee dat grote moedervlekken of wratten meerdere behandelingen nodig hebben. Je zult merken dat de vlek uiteindelijk een korstje wordt. Het duurt 1-2 weken voordat dit korstje eraf valt. Peuter ondertussen niet aan het korstje maar laten natuur zijn werk doen.

Voor gebruik probeer je dit apparaat eerst op een sinaasappel uit. Zo weet je precies hoe het werkt. Bij eerste gebruik kun je het beste op een onzichtbare plek op je huid oefenen, dus niet direct in het gezicht.

Doen deze behandelingen pijn?

Het beste anti rimpel apparaat, maar natuurlijk ook de slechtere versies, veroorzaken geen pijn. Heb je een erg gevoelige huid dan kan dit wel wat irritatie met zich meebrengen. Het gebruik van de laser pen doet ook geen pijn. Je voelt hooguit een prikkeling, soms een brandend gevoel.

Waarschuwing bij aanschaf van deze apparaten

Let op want ook op AliExpress kun je een anti rimpelapparaat kopen. Helaas zijn dit geen gecertificeerde apparaten met het juiste Europese CE keurmerk. Een apparaat van AliExpress kan voorzien zijn van een CE logo maar dit staat gelijk aan China Export.

Verwijder ook niet zomaar vlekken of oneffenheden waarvan je niet weet wat het is. Een op de vijf Nederlanders krijgt huidkanker. Een rare plek of vlek kan een voorstadium of een tumor zijn. Laat vreemde plekken daarom altijd vooraf door de huisarts controleren.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste anti rimpel apparaat – weg met rimpels
Schuiven naar boven