Beste automatische krultang (2022) – getest

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Met de beste automatische krultang zit jouw kapsel de hele dag perfect. Mooie krullen met een goede veerkracht. Een automatische krultang is erg makkelijk in gebruik: je lokken verdelen en de krultang doet de rest. Binnen enkele seconden is daar die perfecte krul! Dit doe je natuurlijk met de beste automatische krultang.

Zo werkt een automatische krultang

Weet je al hoe een automatische krultang werkt? Omdat je met warmte werkt is het wel belangrijk om je haar tegen hitte te beschermen. Gebruik dus bij voorkeur een shampoo en conditioner met natuurlijke vochtinbrengers. Denk hierbij  aan producten met kokosnootolie of kokosnootmelk. Je haar kan temperaturen tot 180 graden goed verdragen, houd hier rekening mee.

Bij het gebruik van een automatische krultang is het belangrijk dat je het haar in gelijke lokken verdeeld. Zo worden de krullen allemaal even groot. Vervolgens druk je op de knop van de krultang. Twee kapjes gaan draaien en maken van de lok haar een krul. Dit duurt slechts enkele seconden.

Beste automatische krultang 2022

Wanneer je op zoek gaat naar de beste automatische krultang dan kom je veel verschillende merken tegen. Bekende merken zijn Philips, BaByliss en Tristar. Maar er zijn ook een hoop andere merken verkrijgbaar. Waar moet je voor kiezen? Dat zie je in dit overzicht beste automatische krultang.

1. Philips StyleCare Prestige BHB876/00

Van het bekende merk Philips deze beste automatische krultang. Voorzien van keramische platen met creatinecoating, dit beschermt het haar tegen hitte. Het krullen kost dankzij de snelle opwarmtijd van 30 seconden echt heel weinig tijd. Je bent dus sneller klaar dan gedacht.

Deze automatische krultang schakelt zich na 60 seconden niet gebruiken vanzelf uit, dat is wel zo veilig. Hij heeft 27 instelbare combinaties waardoor je continu voor een andere look kunt gaan.

Nadeel van dit product is dat hij niet draadloos is. Ook is er ook geen ionische functie aanwezig, deze functie moet namelijk statisch haar en pluizen daar voorkomen. Toch is dit een van de best verkochte automatische krultangen van dit moment. Beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren. Gebruikers zijn erg tevreden over de kwaliteit en het gebruiksgemak.

Bekijk de Philips StyleCare Prestige BHB876/00

2. BaByliss Curl Secret

Nu over naar het merk BaByliss, dat natuurlijk ook de beste automatische krultang op de markt brengt. Deze heeft een mooi design en is voordelig geprijsd. Voorzien van keramische warmte elementen waarbij de temperatuur instelbaar is. Bij inschakeling is dit apparaat in 60 seconden klaar voor gebruik. Het voordeel van deze automatische krultang is dat hij zeer geschikt is voor normaal tot dun haar.

De keramische coating kan bij veelvuldig gebruik wel sneller slijten, houdt hier rekening mee. Verder is het een prima krultang die volledig automatisch werkt. Ontvangt een beoordeling van 4,4 sterren. Gebruikers zijn tevreden over de goede kwaliteit en het feit dat deze krultang zo snel werkt.

Naar de BaByliss Curl Secret

3. Umate® Automatische Krultang

Dit is de beste automatische krultang wanneer het op prijs aankomt. Want voor de prijs hoef je het niet te laten! Maar werkt het product ook goed? Ook deze is voorzien van keramische warmte-elementen en maakt gebruik van de ionentechnologie.

Je stelt zelf de gewenste temperatuur in, waarbij het natuurlijk belangrijk is om je haar aan niet te hoge temperaturen bloot te stellen. De ingestelde temperatuur is zichtbaar op het temperatuurdisplay. Zo kun jij je nooit vergissen.

Deze automatische krultang ontvangt goede beoordelingen. Dit heeft niet alleen met de voordelige prijs maar zeker ook met de kwaliteit te maken. Er is misschien wel een minpuntje: deze krultang kan wat meer geluid maken dan zijn duurdere concurrenten.

Bekijk de Umate® Automatische Krultang

4. Philips StyleCare Prestige BHB876/00

Speciaal voor mensen die liever voor Philips gaan is er deze automatische krultang. Het is zeker de beste in zijn soort en perfect wanneer je dagelijks mooie krullen wil creëren. De temperatuur is volledig instelbaar. Je maakt krullen het makkelijkst met een speciaal haarproduct, bijvoorbeeld mousse of haarlak. Of om je huidige krullen wat meer in vorm te brengen.

Deze automatische krultang heeft twee draaiende kapjes en werkt hiermee als iedere andere automatische krultang,. Deze krultag is zeer sel op temperatuur, wel zo makkelijk. Het apparaat schakelt zichzelf na 60 seconden automatisch uit. Je haar wordt beschermd door de keramische platen met keatine coating.

Naar de Philips StyleCare Prestige

5. BaByliss PRO MiraCurl SteamTech

Met betrekking tot beoordelingen is dit de beste automatische krultang van dit moment. Niet de allergoedkoopste maar wel de beste in zijn soort. Hij creëert pijpenkrullen of normale krullen. Voorzien van keramische warmte elementen waarbij de temperatuur instelbaar is. De temperatuur ligt tussen de 190 graden C en 230 graden C. En het mooie is: deze automatische krultang is in slechts 5 seconden klaar voor gebruik.

Je krijgt er een reinigingsborstel, handleiding en natuurlijk garantiebewijs bij. Is meer dan 90 keer beoordeeld en ontvangt hierbij een score van 4,7 sterren. Gebruikers zijn vooral tevreden over het supermooie resultaat. Perfecte krullen in slechts enkele seconden. En je haar blijft er niet in vastzitten. Kortom: een van de betere aankopen die je kunt doen.

Bekijk de BaByliss PRO MiraCurl SteamTech

Dat was hem alweer, het overzicht beste automatische krultang. Hopelijk kun je een mooie automatische krultang scoren.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste automatische krultang (2022) – getest
Schuiven naar boven