Babyfoon review (2022) – de beste babyfoons

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Op zoek naar de beste babyfoon of de beste babyfoon volgens de Consumentenbond? In dit artikel lees je de babyfoon review en beste koop. Een overzicht van verschillende modellen met en zonder camera.

Babyfoon zonder camera review

Babyfoons zonder camera geven ieder geluid van de baby door. De juiste babyfoon produceert een kristalhelder geluid en is van een hoge kwaliteit. Zo kun je alles van je baby horen. Dit zijn de beste babyfoon zonder camera:

1. Alecto dbx-85 Eco DECT

De eerste babyfoon review. Een goedkoop geprijsde babyfoon van een goede kwaliteit. Is erg gebruiksvriendelijk en bestaat uit een baby-unit en ouderunit. De gevoeligheid is instelbaar. Dankzij het nachtlampje en de terugspreekfunctie een uitstekende koop.

Bekijk de Alecto dbx babyfoon

2. Philips Avent SCD723/26

Babyfoon met DECT technologie, waarbij andere babyfoons en smartphones geen storing veroorzaken. Veilige wifi-verbinding zodat alleen jijzelf alles van je baby hoort. Dankzij de temperatuursensor is het klimaat in de babykamer eenvoudig te regelen. De babyfoon beschikt over een nachtlampje en slaapliedjes, maar ook een terugspreekfunctie.

Naar de Avent SCD723/26

3. Alecto DBX-88 Eco Dect

100% storingsvrije babyfoon met een bereik van 300 meter buitenshuis. Dankzij de eco-modus kan de ouderunit heel lang van de lader afblijven. De babyfoon is uitgerust met temperatuurweergave, slaapliedjes, terugspreekfunctie en nachtverlichting. Daarnaast beschikt het over een visuele geluidsindicatie met led lampjes.

Bekijk de Alecto dbx Eco Dect

4. Motorola – MBP-24 digitale babyfoon

Deze babyfoon is direct in het stopcontact te pluggen. De hooggevoelige microfoon en 100% storingsvrije DECT technologie maken dit tot een goede koop. Het maximale bereik is 300 meter. Met de visuele geluidsindicatie zie je direct wanneer de baby een geluid maakt, ook wanneer je dit niet hebt gehoord. Een babyfoon met een mooie prijs-kwaliteitverhouding.

Bekijk de Motorola – MBP-24

Review babyfoon met camera

Met een babyfoon met camera hou je altijd toezicht op je kindje. De betere modellen beschikken over nachtzicht en een terugspreekfunctie. Bekijk de beste babyfoon met camera:

5. Luvion Essential

Een babyfoon met nachtcamera die tot de bestverkochte modellen behoort. Is voorzien van nachtzicht, digitale zoomfunctie, kamertemperatuurweergave en terugspreekfunctie. Dit model beschikt ook nog eens over 3 slaapliedjes. Het gecodeerde signalen zorgt voor 100% storingsvrije connectie tot 250 meter. Het nachtzicht wordt automatisch ingeschakeld. De volume en gevoeligheid zijn zelf in te stellen.

Naar de Luvion Essential

6. Luvion Easy

En weer een Luvion babyfoon met camera. Uitgerust met een 2 inch kleurenmonitor en automatisch nachtzicht tot 5 meter. Middels de terugspreekfunctie praat je via de babyfoon met je kindje. Volume en gevoeligheid zijn zelf in te stellen. Dit model beschikt ook over een batterijen-leeg en buiten bereik waarschuwing.

Bestel de Luvion Easy

7. Alecto DVM-143 Babyfoon met camera

Een uitstekende babyfoon review. Deze babyfoon maakt gebruikt van draadloze technologie en wifi connectiviteit. Dit model werkt met de gratis Android of iOS app. Bij beweging verschijnt er een pushmelding op de smartphone. Deze Alecto babyfoon is voorzien van infrarood nachtzicht, heeft een zoomfunctie en een afneembare groothoeklens.

Naar de Alecto DVM-143

8. Alecto dvc-105ip WiFi

Ook weer een babyfoon met camera en wifi. Aan te sluiten op ieder draadloos netwerk. Beschikt over twee richtingen communicatie en bewegingssensor. Dankzij de gratis app hou je altijd en overal toezicht via smartphone of tablet. Opgenomen beelden kunnen worden opgeslagen op een sd-kaart. Deze babyfoon is voorzien van nachtzicht en geeft helder beeld in donkere omstandigheden.

Bekijk de Alecto DVC-105IP wifi

Beste babyfoon volgens de Consumentenbond

De Consumentenbond heeft een aantal babyfoons getest. De beste uit de test is verkrijgbaar vanaf €77,99, terwijl de beste koop een richtprijs van €65 heeft. De beste babyfoon met camera kost ongeveer €259, de beste koop heeft een richtprijs van €125.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Babyfoon review (2022) – de beste babyfoons
Schuiven naar boven