Beste baardtrimmer (2023)

Bijgewerkt: 4 januari 2023

Steeds meer mannen laten een baardje en snor staan. Van stoppelbaard tot lange baard, je komt allerlei modellen tegen. Met een baardtrimmer houd je alles goed in model en op de gewenste lengte. Er zijn veel merken verkrijgbaar waaronder Philips, Remington of goedkope merken. Sommigen zijn de beste keuze, terwijl je andere modellen beter kunt laten staan.

Philips 5000 serie baardtrimmer

Een model uit de Philips 5000 serie is alles wat je wensen kunt. De kracht van dit apparaat is ongekend hoog, ook bij dikker haar. Het verwijdert moeiteloos te lange baard- en snorharen waardoor alles weer perfect in model zit. Maar dat is nog niet alles, want dankzij de verschillende onderdelen pas je de baardtrimmer moeiteloos naar de situatie aan.

Hij ligt ook nog eens prettig in de hand, hoewel hij wat zwaarder aanvoelt. Dit heeft echter met de hoge kwaliteit materialen te maken. Er zijn verschillende modellen in deze serie verkrijgbaar, allen draadloos te gebruiken. Volledig opgeladen gaat de accu ongeveer 90 minuten mee. Dankzij de snelladen functie staat hij binnen no-time weer tot je beschikking.

De baardtrimmer is afspoelbaar en er zijn zelfslijpende messen aanwezig. Dit vraagt veel minder onderhoud. Kies uit een normaal model of de precisietrimmer, inclusief verschillende onderdelen. De prijs ligt tussen de € 55 en € 65.

Philips 5000 serie baardtrimmer – naar de voorraad

Wellshave 5 in 1 Pro

Deze baardtrimmer is de beste keuze voor het verzorgen van baard, snor en overige lichaamsbeharing. De zelfslijpende mesjes verwijderen moeiteloos te lang of ongewenst haar op verschillende delen van het lichaam. Hij is ook geschikt voor het behandelen van de schaamstreek en het trimmen van neus- en oor haar.

Er worden vijf opzetstukken bijgeleverd, waardoor je er alle kanten mee op kunt. Dit model is USB oplaadbaar en heeft een accuduur van ongeveer 60 minuten. In slechts drie uurtjes tijd is de accu weer volledig opgeladen.

Hij is zowel nat als droog te gebruiken, en hierdoor multifunctioneel. Met het bijgeleverde dubbelzijdig borsteltje maak je de onderdelen perfect schoon. Ook wordt er olie bij gedaan, zodat de baardtrimmer altijd goed en soepel blijft werken. Let op want hij is niet volledig waterdicht en hierdoor niet onder de douche te gebruiken.

Wellshave 5 in 1 Pro – check de prijs

Braun baardtrimmer

De beste baardtrimmer moet er wel een van het merk Braun zijn. Dit merk levert net als Philips de hoogste kwaliteit elektrische apparaten. De trimmers van Braun werken zeer nauwkeurig en zijn voorzien van een precisiedraaiknop. De mesjes blijven een leven lang scherp, waardoor dit voor een lange levensduur zorgt.

De nieuwste modellen zijn de verbeterde versies, deze generatie moet je hebben. Bij alle trimmers worden verschillende onderdelen bijgeleverd zoals opzetstukjes en een schoonmaakborsteltje. Laat je verrassen door de lange accuduur van ongeveer 100 minuten. Uiteraard is de baardtrimmer afspoelbaar en zijn de messen zelfslijpend. Precies wat je van een goed model verwacht. Sommige modellen zijn wel iets duurder in aanschaf: tussen de € 35 en € 80.

Braun baardtrimmers – bekijk overzicht

Een trimmer met stalen messen

Koop nooit een goedkope baardtrimmer met kunststof onderdelen. Stalen messen zijn gehard en snijden uitstekend. Bovendien zijn ze zo ontworpen dat ze ook nog eens zichzelf slijpen. Hierdoor is oliën niet nodig. Met stalen messen ervaar je wel wat meer gewicht in de handen, maar je weet welke kwaliteit hier tegenover staat.

Kijk ook even naar de aanwezigheid van de geleidekammen, die zijn net zo belangrijk. Sommige modellen hebben een ge-intregeerde geleidekam die instelbaar is, zodat je in verschillende hoogtes snijdt. Verder is het praktisch wanneer er ook een neushaartrimmer bijzit, die uiteraard ook te gebruiken is voor het verwijderen van haren uit de oren. Zo zie je er perfect verzorgd uit, elke dag weer.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste baardtrimmer (2023)
Schuiven naar boven