Geld verdienen in 1 uur: 9 geweldige tips

Bijgewerkt: 3 januari 2023

Heb je snel geld nodig om een rekening te betalen, een schuld af te lossen of misschien wel boodschappen te doen? Geld verdienen in 1 uur is makkelijker dan je denkt. Er zijn een aantal methoden om binnen een uur mooi bedrag bij elkaar te krijgen. In dit artikel vind je maar liefst 9 praktische tips.

1. Een minilening afsluiten

De makkelijkste manier om geld te verdienen in 1 uur is het afsluiten van een minilening of flitskrediet. Dit kan bij verschillende aanbieders waaronder Saldodipje of Yeaz. Je leent kleine bedragen zonder BKR- registratie. Het geld staat binnen 24 uur op je rekening.

Hoe werkt dit precies? Je leent een bedrag tussen de 100 en 1500 euro. Wanneer je voor het eerst een minilening afsluit zit je nog aan lagere leenbedragen vast. Pas wanneer de aanbieder je vertrouwt kun je de toekomst meer lenen. Het bedrag betaal je binnen 1-3 maanden terug, met rente. De rente ligt wel hoger dan wanneer je bijvoorbeeld een persoonlijke lening afsluit. Doe dit daarom alleen wanneer je op geen enkele andere manier snel aan geld komt.

2. Handelen in cryptocurrency

Veel cryptomunten zijn ontzettend volatiel. De koers kan per dag meer dan 50% wisselen. Dit geldt al helemaal voor de kleinere cryptomunten. Om te handelen in cryptocurrency heb je een handelsaccount nodig. Of je nu wel of niet wil gaan handelen, het is altijd praktisch om dit account alvast aan te maken.

Meld je aan bij Bitvavo en handel tijdelijk de eerste € 1000 gratis

Handel alleen met geld dat je kunt missen. Verlies ligt altijd op de loer. Aan de andere kant kun je binnen 1 uur veel geld verdienen.

3. Eenvoudige klusjes doen

Wil je snel geld verdienen in 1 uur? Doe dan een klusje van 30 tot 60 minuten. Denk hierbij aan een hond uitlaten, iets repareren, voor iemand een tekst of sociale mediapost schrijven, foto’s bewerken of andere eenvoudige klusjes. Laat je direct uitbetalen.

Kijk eens via Marktplaats, hier wordt vaak om hulp gevraagd. Ook via sociale media vind je klusjes of opdrachtgevers.

4. Overbodige spullen verkopen

Heb je nog een hoop spullen op zolder of in de garage liggen? Meer dan 70% van die spullen gebruik je nooit meer. Kijk wat er allemaal weg kan en bied dit te koop aan. Een mooie manier om snel aan geld te komen. Sommige spullen kunnen al binnen het uur verkocht zijn.

Kijk vooral naar elektrische apparaten, kleding, een ongebruikte fiets, speelgoed en woonaccessoires. Dit zijn artikelen die goed verkopen. Plaats de artikelen op Marktplaats, Speurders en zeker ook op social media. Vooral via social media kun je items ontzettend snel kwijtraken.

5. Leen geld uit

Heb je niet zo snel geld nodig dan is het altijd goed om te bedenken dat anderen wel op zoek zijn naar het snelle geld. Heb je spaargeld dan is het zonde om dit op een spaarrekening te laten staan. Je ontvangt hier zeer weinig rente over. Leen het geld uit aan familie, vrienden of mensen die je vertrouwt.

Het rendement bedraagt 4% tot wel 25%. Het is belangrijk om nooit minder dan 4% te vragen, anders ziet de belastingdienst het als een schenking. Degene die het geld ontvangt moet dan schenkbelasting betalen.

Stel ook altijd een goede leenovereenkomst op. Al helemaal wanneer je geld uitleent aan iemand die je niet zo goed kent. Geld uitlenen levert je niet binnen een uur geld op maar wel binnen enkele weken.

6. Promoot artikelen op social media

Een influencer verdient tot wel € 50.000 per maand. Hier heb je wel veel (betrouwbare) volgers voor nodig. Wil je het een keer uitproberen en zien wat dit binnen 1 uur oplevert? Benader wat bedrijven en vraag of je een product of dienst mag promoten. Stel hier een vergoeding tegenover.

Motiveer waarom je een goede influencer bent. Bijvoorbeeld omdat het bereik op je social media account groot is of dat je een goede betrokkenheid hebt. Maar ook omdat je op een leuke manier producten of diensten promoot. Daarnaast helpt het om wat goedkoper te zijn dan andere influencers.

7. Affiliate marketing

Heb je een eigen website dan is affiliate marketing de perfecte manier om geld te verdienen in 1 uur tijd. Feitelijk verdien je zelfs geld wanneer je in bed ligt. Registreer een domeinnaam en begin met het schrijven van leuke blogs of interessante artikelen. Publiceer deze en plaats hier banners, advertenties of linkjes bij.

In het begin ben je veel tijd kwijt met het opzetten van je website en artikelen schrijven. Wanneer je eenmaal veel bezoekers hebt dan stroomt het geld binnen. Elk uur zie je het vermogen groeien.

8. Verhuur je auto of word chauffeur

Een taxi is erg duur, daarom is Uber zo populair. Meld je aan bij Uber en bied je aan als particuliere taxichauffeur. Het is ook mogelijk om je auto te verhuren. Bijvoorbeeld voor een uurtje, zodat je toch snel wat geld binnenhaalt.

9. Haal gratis geld bij de overheid op

Jaarlijks laten Nederlanders miljoenen euro’s bij de belastingdienst liggen. Bijvoorbeeld door het niet aanvragen van de zorgtoeslag of de huurtoeslag. Maar ook teveel betaalde inkomstenbelasting. Vaak heb je recht op een of meerdere toeslagen of maatregelen.

In een uur tijd ontdek je of je geld laat liggen. Bezoek de website van de belastingdienst (toeslagen.nl) en maak een proefberekening. Heb je geen aangifte inkomstenbelasting gedaan? Log in op Mijn belastingen (met je DigiD of e-herkenning) en bekijk de vooraf ingevulde aangifte. Zo weet je direct of je nog geld terugkrijgt.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Geld verdienen in 1 uur: 9 geweldige tips
Schuiven naar boven