Beste wimperserum – sterke en volle wimpers

Bijgewerkt: 21 januari 2022

Lange en volle wimpers, het is voor veel vrouwen een ideaal. Ook mannen met lange wimpers worden aantrekkelijk gevonden. Zorg dat je het beste wimperserum in huis haalt. Hiermee zorg je niet alleen voor vollere en langere wimpers, ook worden ze sterker. Je verliest zichtbaar minder wimperhaartjes. Kijk maar eens naar de beste wimperserums die verkrijgbaar zijn.

Wat is een wimperserum?

Een wimperserum noem je ook wel een eyelash serum. Een serum klinkt misschien heel ingewikkeld maar dat valt wel mee. Het gaat hier om een product dat sterk geconcentreerd is. Hierdoor heb je er slechts enkele druppeltjes van nodig. Een wimperserum bevat actieve bestanddelen dat de wimpers verzorgt en voedt.

Let op want er zijn veel verschillende soorten serums verkrijgbaar. Is het bedoeld voor de verzorging van de wimpers, dan heb je echt een wimperserum nodig. Dit koop je online of bij de drogist. Hieronder vind je het beste wimperserum, wat het kost en hoe je gebruik maakt van dit product.

Het beste wimperserum

Prachtig gekrulde wimpers, een mooie oogopslag en ook nog eens minder haaruitval. Dat bereik je allemaal met het beste wimperserum. Maar wacht, hoe weet je nu wat echt het beste product is? Ze beloven namelijk allemaal hetzelfde. Hieronder vind je een samenvatting van verkrijgbare wimperserum’s en hoe goed (of slecht) ze zijn.

Nanolash Wimperserum

Behoort zeker tot het beste wimperserum. Ontzettend veel gebruikers zijn hier tevreden over. Dankzij dit serum krijg je langere wimpers, en dat binnen 30 dagen. Het merk garandeert dit zelfs. Laten we eens gaan kijken hoe dit wimperserum werkt en of het ook effectief is.

Dit product bevat hoogwaardige ingrediënten. Dit breng je dagelijks op de wimpers aan. Na 15 dagen zie je al verschil. Mensen met korte wimpers hebben hier het meeste baat bij. Heb je van jezelf al ontzettend lange wimpers, dan is een wimperserum niet echt een aanvulling. De meeste gebruikers vinden dit serum ook makkelijk aan te brengen. Alleen de prijs valt voor sommigen wat tegen. Je betaalt tussen de € 32 en € 45. Dat hangt er een beetje vanaf welk product je neemt.

Naar Nanolash Wimperserum

Revitalash Advanced Wimperserum/Conditioner

Ai deze is echt wel prijzig maar gezien de gebruikersbeoordelingen toch het beste wimperserum. Schrik niet maar voor 2 ml betaal je rond de € 70 en voor 3,5 ml tel je ongeveer € 85 neer. Prijzen kunnen variëren. Is dit product dan echt zo goed?

Ja, volgens gebruikers wel. Het merk Revitalash zegt dat je binnen 12 weken sterkere en langere wimpers hebt. De vraag is wat gebruikers hiervan vinden: delen ze deze mening? Hier hoef jij je geen zorgen over te maken. De wimpers groeien mooi lang en je hebt minder last van wimperhaartjes uitval. Maar let op, in het begin groeiende wimpers recht vooruit, pas later komt die krul erin. Je moet het product ook niet in je ogen krijgen want dat doet pijn.

Hoe dan ook, ondanks de hogere aanschafprijs is dit het beste wimperserum die je kunt bedenken. Nou ja, naast die van Nanolash want dat is ook een ontzettend goede (en goedkopere).

Bekijk Revitalash wimperserum

Iconsign wimperverzorging

Een product dat zeer goed verkoopt: de Icosign wimperset. Hierbij heb je keuze uit een wimper liftingset, lash extensions of andere verzorgingsproducten. Iets dat goed verkoopt is de uitgebreide versie lifting set. Deze set is 25-delig en is bedoeld voor het liften van wimpers. Veel influencers doen dit, waarom jij dan niet?

Je maakt gebruik van een speciale techniek waarbij de natuurlijke wimpers permanent worden gekruld. Ze lijken hierdoor langer zonder dat je gebruik maakt van mascara. Echt het proberen waard en voor de prijs hoef je het niet te laten. Gemiddeld betaal je tussen de € 13 en € 16 voor een setje. Je wimpers blijven acht weken lang mooi. Bovendien ontvangt het merk goede beoordelingen.

Bekijk Icosign wimperverzorging

Dit is het allerbeste wimperserum volgens bol.com

Volgens vele gebruikers op bol.com is de Nanolash Wimperserum echt het allerbeste wimperserum. In vier weken tijd lange en volle wimpers, je wordt er helemaal hyperactief van. Ik tenminste wel, want ik droom al jarenlang van dat soort wimpers.

Voordelen: het heeft de beste score van gebruikers gekregen. Nog een voordeel is de lagere prijs (ongeveer € 35). Bovendien is het ook geschikt voor de gevoelige ogen en huid. Zoals bij alle producten het geval is: bij sommige mensen werkt het niet. Zelfs het allerbeste wimperserum kan dan geen mooiere wimpers realiseren. Gelukkig werkt het bij 90% van de gebruikers wel.

Wimperserum van Kruidvat of Etos

Je hebt ook het wimperserum van Kruidvat. Zit er bij jou een Etos in de buurt, dan ben je misschien op zoek naar wimperserum Etos ervaringen. Ja, deze twee drogisterijen verkopen wimperserum. Is het ook een beetje goed? De reviews die je van gebruikers terugvindt zijn echt matig.

Het wimperserum van Kruidvat scoort slecht en het wimperserum van Etos redelijk. Niet echt iets om je geld in te steken. Dat kan ook niet want bij deze drogisterijen betaal je een tientje voor wimperserum. Voor dat lage bedrag kun je niet veel kwaliteit verwachten.

Welke wimperserum werkt echt?

Je hebt misschien al veel geld in verschillende wimperserums gestoken. Welke wimperserum werkt echt? Dat zijn die van Nanolash en Revitalash. Oké ze zijn wat duurder dan die huismerken maar je weet zeker dat ze ook echt werken. Niet alleen omdat de fabrikant het vertelt maar ook naar aanleiding van gebruikers. Meer dan 100 verschillende gebruikers hebben hun mening met betrekking tot deze producten geuit. Wat blijkt? Meer dan 80% is ontzettend positief.

Welk wimperserum is veilig?

Een wimperserum hoort je wimpershaartjes te verzorgen, niet uit te laten vallen. Dat is dan ook gelijk het nadeel wanneer je voor een heel goedkope wimperserum gaat. Er zijn genoeg mensen die hier last van krijgen. Bijvoorbeeld dikke ogen, pijn en uitvallende haartjes.

Welk wimperserum is veilig? Revitalash Advanced Wimperserum/ Conditioner behoort tot de veilige wimperserums waarbij je volle en lange wimpers krijgt. Ook Nanolash hoort in dit rijtje thuis.

Hoe wimperserum aanbrengen?

Het aanbrengen van wimperserum is eigenlijk heel eenvoudig. Zorg er ten eerste voor dat de wimpers schoon en droog zijn. Je moet hier dus geen restjes mascara of vuil op hebben. Zo werkt wimperserum aanbrengen:

  • Breng een dun lijntje bij de wimperaanzet aan
  • Laat dit enkele minuten intrekken
  • Eventueel mascara aanbrengen

Het is aan te raden om een wimperserum zeker acht weken lang te gebruiken. Dan pas zie je resultaat. Bij sommige wimperserums zie je al na 2-4 weken resultaat.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste wimperserum – sterke en volle wimpers
Schuiven naar boven