Beste bijtring (2022) doorkomende tandjes

Bijgewerkt: 19 maart 2022

De beste bijtring helpt bij doorkomende tandjes. Dit vermindert de pijn die door het doorkomen van de eerste tanden ontstaat. Bijtringen zijn dan ook zeer geschikt voor baby’s vanaf ongeveer zes maanden oud. Vaak bestaan deze producten uit rubber, siliconen of kunststof. Om je te helpen vind je hieronder een mooi overzicht van 5x de beste bijtring 2022.

Zo gebruik je een bijtring

Een bijtring is bedoeld om de klachten van doorkomende tandjes te verminderen. Dankzij de bijtring verlicht dit voornamelijk de pijn. Ook is het een mooie manier om de aandacht van baby van de ongemakken af te leiden.

Een bijtring kun je in veel gevallen koelen. Hierdoor vermindert het pijnklachten of geeft meer verlichting. De bijtring is zo gevormd dat deze de achterkant van het tandvlees kan bereiken. Dankzij de vorm is het voor baby niet mogelijk om de bijtring in te slikken of er in te stikken.

Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk om voor een goed product te kiezen dat voorzien is van het CE keurmerk. Het is een markering waarbij de fabrikant aangeeft dat het product voldoet aan eisen op het gebied van veiligheid en gezondheid.

De beste bijtring 2022

Het is bij de keuze van een bijtring belangrijk dat deze geen giftige stoffen bevatten. Veel bijtringen bestaan uit kunststof, siliconen of rubber. Om ze te kunnen koelen bestaat de vulling uit een gel of gezuiverd water. Gebruik een bijtring wanneer de eerste tandjes doorkomen, vaak ergens tussen de vijf en zeven maanden oud.

Maak de bijtring regelmatig schoon. Benieuwd welke bijtring de beste keuze is? Bekijk hieronder 5X de beste bijtring van dit moment. Geselecteerd op de populairste bijtringen.

1. Sophie de Giraf Bijtring

De eerste in het overzicht beste bijtring is gelijk een apart model. Deze is van 100% natuurlijk rubber, afkomstig van de Braziliaanse rubberboom. Baby kan niet alleen de bijtring zelf gebruiken maar ook de giraf bestaat uit dit rubber en verzacht pijnlijk tandvlees. Dit model heeft verschillende texturen waardoor baby zelf bepaalt wat het prettigst aanvoelt.

De bijtring is in twee varianten verkrijgbaar. Bij het doorkomen van de eerste tandjes is het aan te raden om voor de zachte variant te gaan. Wanneer er meerdere tandjes doorkomen dan kies je liever voor de stevige variant. Deze bijtring is door gebruikers zeer goed beoordeeld met een 4,8 van de 5 sterren (meer dan 70 reviews).

Bekijk de Sophie de Giraf Bijtring

2. Sophie de Giraf Dubbele Koelbijtring

Deze bijtring is voorzien van een vulling waardoor je deze kunt koelen. Hij is compact, praktisch en verlicht de klachten van doorkomende tandjes of kiezen. Uitgevoerd als een giraf, wat natuurlijk ook nog eens heel aantrekkelijk is. Deze bijtring bestaat uit 100% natuurlijk rubber. Dankzij het handig ontwerp kunnen baby’s deze ring heel goed zelf vasthouden.

Gebruikers zijn vooral tevreden over de goede kwaliteit en het leuke ontwerp. Hij is veilig en functioneel, wat wil je nog meer? Ook nog eens prettig geprijsd wat natuurlijk een pluspunt is. Ontvangt een beoordeling van 4,2/5.

Naar de Sophie de Giraf Dubbele Koelbijtring

3. Baby banaan tandenborstel/bijtspeeltje

Het poetsen van babytandjes is heel belangrijk, ook wanneer de eerste tandjes doorbreken. Zo leert baby dat tandenpoetsen erbij hoort. Voor de verzorging van de eerste tandjes maar ook als bijtspeeltje is er deze grappige banaan dat het tandvlees masseert. Geschikt voor baby’s vanaf drie maanden oud, vaak eerst als bijtspeeltje en later om het tandvlees en de eerste tandjes te verzorgen.

Dit product is vooral in Amerika ontzettend populair. Volgens de verkoper is het zelfs het babyproduct van het jaar. Hoe dan ook, gebruikers ervaren dat baby’s het fijn vinden om hierop te sabbelen en kauwen. Natuurlijk van veilig materiaal, dat is wel belangrijk. Is beoordeeld met een 4,4 van de 5 sterren.

Bekijk de baby banaan tandenborstel/bijt speeltje

4. VTech Baby Bijtring Nijlpaard

Van het bekende merk VTech deze beste baby bijtring model nijlpaard. Met het merk VTech weet je in ieder geval dat je kwaliteit koopt. Het nijlpaard heeft twee bijtringen die het tandvlees van baby verzorgen en verzachten. Daarnaast beschikt dit model over verschillende texturen, wat natuurlijk de tastzin en het ontdekken van baby stimuleert. Het leuke aan dit product is dat het ook nog eens over geluiden, liedjes, melodietjes en zinnetjes beschikt. Dit komt allemaal tevoorschijn wanneer je op het hartje drukt.

Dat deze beste baby bijtring zoveel goede beoordelingen ontvangt dat is natuurlijk niet vreemd. Heeft een score van 4,7 (van de 5) sterren. Consumenten zijn zeer te spreken over de leuke kleurtjes, dat de bijtring lekker zacht is en dat er muziek bij zit.

Naar de VTech Baby Bijtring Nijlpaard

5. Bijthandschoen

Baby stopt alles in de mond en met name de eigen handjes. Een bijthandschoen is zeer geschikt om pijn van doorkomende tandjes te verlichten. Helpt goed tegen tandpijn en zorgt ervoor dat baby zich niet kan krabben. Het ideale product voor baby’s die de handen veel in de mond stoppen en hierdoor blaren of een rode huid krijgen.

Dat dit de beste baby bijtring van dit moment is heeft ook te maken met de voordelige prijs. Dit model is namelijk een stuk goedkoper dan voorgaande bijtringen. Is beoordeeld met 4,5 sterren en ontvangt goede reviews. Deze bijtelling is dan ook een absolute aanrader voor baby’s vanaf ongeveer 4-6 maanden oud. Verkrijgbaar in verschillende kleuren.

Bekijk de bijthandschoen

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste bijtring (2022) doorkomende tandjes
Schuiven naar boven