BluMill Health Fryer review: ervaringen van consumenten

Bijgewerkt: 8 juni 2022

Via verschillende webwinkels te koop maar ook gezien bij het teleshopping programma: de BluMill Health Fryer. Het is niets anders dan een airfryer, maar wel met verschillende mogelijkheden. Bovendien is de prijs erg aantrekkelijk. In deze review zijn wat ervaringen van consumenten verzameld.

De specificaties en prijs

Het is eerst belangrijk om naar de technische specificaties te kijken, en die staan in deze review ook duidelijk beschreven.

De BluMill Health Fryer is een compacte airfryer met een inhoud van 5 liter. Dit is goed voor kleine tot middelgrote gezinnen. De versie met een inhoud van 10 l is vooral bedoeld voor de grotere gezinnen. Hier is dus een vrije keuze in.

De temperatuur van deze air fryer is instelbaar van 50 °C tot maximaal 230 °C. Alle gerechten zijn supersnel klaar, vaak binnen 20 minuten. Sommige gerechten moeten wat langer garen maar zijn nog steeds binnen het half uur gereed.

Hij is voorzien van acht voorgeprogrammeerde bereidingswijzen. Afhankelijk van het model is deze digitaal te bedienen, dus via een app op de smartphone. De prijs van de BluMill Health Fryer ligt tussen de € 59 en € 99.

BluMill Digitale Airfryer met 8 programma’s – check de prijs

Het alternatief is de BluMill Multi Fryer Halogeenoven, deze heeft een inhoud van maar liefst 11 liter. Dit model is voorzien van een ingebouwde timer en je bakt op een snelle en gezonde manier de lekkerste maaltijden. Dit model is ook voordeliger geprijsd.

Bekijk de BluMill Multi Fryer Halogeenoven

Het klassieke model zoals je die bij het teleshopping programma op televisie voorbij ziet komen, is alleen te bestellen via de website van deze aanbieder, of door hem telefonisch aan te vragen.

Review met betrekking tot deze air fryer

Het is zo fijn dat veel consumenten een review over dit product achterlaten. Op bol.com scoort hij een gemiddelde van 4,5, met een maximum van 5 sterren. Dat is natuurlijk helemaal geen verkeerde score. Hier zijn de meeste gebruikers tevreden over:

Werking: wanneer je de handleiding opvolgt dan werkt het apparaat zoals verwacht. Gerechten komen er goed gaar uit en de bediening is betrekkelijk eenvoudig.

Kwaliteit: wanneer je voor een goede kwaliteit gaat dan zit je met dit apparaat zeker goed. De buitenkant ziet er niet alleen stijlvol uit maar is van een prima kwaliteit en ook duurzaam. Ook de inhoud is perfect en heeft een lange levensduur.

Onderhoud: je wil geen uren kwijt zijn met het schoonmaken van een airfryer. Die tijd heb je met de normale friteuse gehad. Maak je geen zorgen want de BluMill Health Fryer is heel makkelijk in onderhoud. Je hebt er amper omkijken naar, en dat is te danken aan de afwezigheid van vies frituurvet.

Positieve en negatieve ervaringen

De meeste consumenten hebben positieve uitlatingen over de BluMill Health Fryer. Met de ervaringen zit het dus wel goed. De eenvoudige bediening en de goede prijs-kwaliteitverhouding zijn kenmerkend. Natuurlijk zijn er ook wat negatieve ervaringen. Sommigen vinden de capaciteit te weinig. Kijk daarom altijd naar de inhoud van het model, zo weet je zeker dat je een goede en verantwoorde keuze maakt.

Het alternatief voor de BluMill Health Fryer

Dit model is niet altijd verkrijgbaar, of sommigen vinden de specificaties niet interessant genoeg. Er zijn wat alternatieven die veel op deze airfryer lijken. Sommige duurder, terwijl anderen juist een stuk voordeliger zijn.

Kijk niet alleen naar de prijs maar vooral naar de specificaties en de kwaliteit. Bovendien speelt de inhoud een grote rol. Een te grote airfryer verbruikt alleen maar overtollige energie. Terwijl een te klein model voor ergernis zorgt, omdat je meerdere malen voor het gezin moet bakken.

Ontdek zelf de bestverkochte airfryers. Populaire merken zijn Philips, Princess en Inventum.

Naar overzicht airfryers

Gemiddeld ben je tussen de € 70 en € 170 voor een goede airfryer kwijt. Dit is duurder dan de BluMill Health Fryer maar de beoordelingen met betrekking tot deze merken zijn wel ontzettend goed. Het is vaak ook een kwestie van een goede keuze maken en naar je budget kijken.

De laagste prijs

Sommigen gaan liever voor een heteluchtfriteuse tegen de laagste prijs. De goedkoopste modellen zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer € 35. De bakcapaciteit ligt op 750 g en er is een timer aanwezig. De iets grotere variant met een inhoud van 3 l is verkrijgbaar vanaf € 45. Ook weer een merkloos model of onbekend merk waarbij de kwaliteit niet vaststaat.

Het is altijd opletten met de allergoedkoopste airfryers. Soms is het beter om net wat meer neer te leggen voor een goed model. Let daarom altijd op reviews die bij het product staan, dit voorkomt teleurstellingen.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

BluMill Health Fryer review: ervaringen van consumenten
Schuiven naar boven