Crypto cursus Nederlands – Crypto Masterclass/ Mastery

Bijgewerkt: 14 april 2022

Cryptocurrency is helemaal de trend. Wanneer zelfs grote bedrijven hierin investeren, wordt het tijd om jezelf hierin te verdiepen. Een crypto cursus Nederlands is aan te raden. Je leert alles over cryptocurrency, traden (handelen) en hoe je verstandig handelt. In dit artikel uitleg met betrekking tot de Crypto Masterclass, een Nederlandstalige cryptocursus.

Van gratis tot betaalde cursussen

Een cryptocursus gratis volgen? Op het internet vind je meer dan voldoende crypto websites met uitgebreide informatie. Aan de hand hiervan doe je veel kennis op. Een gratis cryptocursus of training is er niet echt, meestal moet je hierna toch een abonnement aanschaffen. Wat op zich niet verkeerd is want de juiste crypto cursus in het Nederlands is een goede investering.

Een van deze betaalde crypto cursussen is de Crypto Masterclass van de website AllesOverCrypto. Deze site bestaat sinds 2017 en biedt ontzettend veel crypto informatie. De bijbehorende cursus leert je alles om te investeren in cryptocurrency, maar ook hoe de blockchain werkt.

Crypto Masterclass: dit kun je verwachten

Deze cryptocursus in het Nederlands volg je online. Je hoeft dus niet naar een locatie te komen, dat is wel zo makkelijk. Dit betekent namelijk dat je de cursus volgt waar en wanneer het je uitkomt.

Allereerst leer je meer over de blockchain technologie. Dit is belangrijk om te weten, want het geeft je meer inzicht in de werking van cryptmunten. Ook leer je hoe je cryptomunten moet kopen en verkopen, hiermee ga je geheel zelfstandig aan de slag. Je bent dus niet langer afhankelijk van een tussenpersoon.

Voordeel van deze crypto cursus is dat je leert om nieuwe crypto trends op te pikken en hierop te anticiperen. Je ontdekt hoe je geld voor jou laat werken. Zonder uitgebreide kennis verdien je geld middels de handel in cryptocurrency. Als bonus ontvang je belangrijke signalen op je smartphone, tablet, laptop of pc.

De kosten voor Crypto Masterclass/ Mastery

Wat betaal je voor deze crypto cursus Nederlands? Het kost je € 47 per maand oftewel € 1,52 per dag. Hierbij krijg je alle middelen aangereikt. Dit zijn onder andere educatie, geschikt voor beginners en gevorderden. Daarnaast ontvang je uitleg over de signalen en ontvang je natuurlijk de meest belangrijke signalen. Denk hierbij aan NFT-, AirDrop- en trendssignalen.

Misschien wil je ook overleggen met andere cryptoliefhebbers. Dit kan via de bijbehorende community. Via een livestream houd je ook contact met de experts. Deze experts hebben meer dan 8 jaar cryptocurrency ervaring.

Je zit nergens aan vast want het abonnement is maandelijks opzegbaar. Je bepaalt dus zelf hoe lang je gebruik maakt van de Crypto Mastery.

Meld je aan voor de crypto Mastery

Conclusie cryptocursus Nederlands

Je hebt gezien wat bovenstaande cryptocursus inhoudt. Hieronder nog eens de voordelen op een rij:

  • Volledig in het Nederlands
  • Uitgebreide educatie
  • Ontvangen van signals
  • Contact met andere crypto liefhebbers
  • Ondersteuning van de experts

Het bedrag van € 47 per maand is heel reëel, vooral wanneer je hiermee je inkomsten of winsten weet te verhogen. Omdat het abonnement maandelijks opzegbaar is ervaar je geen al te hoge drempels. Mocht je na bijvoorbeeld 1 of 6 maanden denken dat het niks voor jou is, dan zeg je probleemloos op. Daar doet niemand moeilijk over.

Andere crypto cursussen in het Nederlands

Op zoek naar een andere crypto cursus voor Nederland? Natuurlijk zijn er ook andere mogelijkheden. Zo is er een bitcoincursus, die is heel specifiek gericht op bitcoin en de bijbehorende blockchain. Nadeel hiervan is dat je de horizon niet verbreedt, je leert dan alleen wat over de grootste cryptomunt zelf. Terwijl er nog veel meer interessante projecten zijn.

Het is dan ook aan te raden om voor een uitgebreide cryptocursus te gaan. Al helemaal wanneer je wil gaan traden met crypto. Bedenk dat handelen in cryptocurrency iets anders is dan beleggen in aandelen. Met aandelen weet je dat er een fundamentele basis is, bij cryptocurrency werkt dit toch echt anders. Dus zelfs wanneer je uit de beleggingswereld komt is het niet verkeerd om eens een crypto cursus te volgen.

De juiste crypto app

Een cryptocursus is erg interessant, daarnaast heb je de juiste tools nodig. Bijvoorbeeld een crypto app. Deze geeft je inzicht in de actuele koersen en de laatste nieuwsberichten. Een interessante crypto app is Dopamine.

Ben je juist op zoek naar een crypto app om te handelen in cryptocurrency? Gebruik dan de Bitvavo app, het Nederlandse handelsplatform. Hier verhandel je ruim 150 verschillende soorten cryptocurrency. In samenwerking met Bitvavo ontvang je een bonus waarbij je over de eerste € 1000 geen handelskosten betaalt. Alleen geldig via de link.

Meld je aan bij Bitvavo

Open hier een account en download de bijbehorende smartphone of tablet. Daarna start je actief met het handelen in cryptocurrency. Via desktop handelen kan ook.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Crypto cursus Nederlands – Crypto Masterclass/ Mastery
Schuiven naar boven