Beste douchemuts of douchekapje

Bijgewerkt: 12 december 2022

Het haar dagelijks wassen is niet aan te raden, hiervan wordt het droog en futloos. Heb je toch behoefte aan een dagelijkse douchebeurt, draag dan regelmatig een douchemuts. Het beste douchekapje zit comfortabel, is volledig waterdicht en past bij jouw stijl. Want ook onder de douche of misschien wel op de camping wil je er goed uitzien.

Afabs extra grote douchemuts

Speciaal voor mensen met vol, lang of krullend haar is de Afabs douchemuts ontwikkeld. Met zijn extra groot formaat is er voldoende ruimte voor lang of vol haar. Je dekt alles waterdicht af, ideaal tijdens het douchen of in bad gaan. De Afabs zit stevig en glijdt niet zomaar weg. Hij is vervaardigd van waterafstotend materiaal en hierdoor zowel thuis, op vakantie als op de camping te gebruiken.

Met dit douchekapje mag je gezien worden, want hij heeft een vrolijk printje. Dat is ook wat we er zo leuk aan vinden. Hij is geschikt voor elke volwassene of voor kinderen met een grotere hoofdomtrek en vol haar.

Afabs grote douchemuts – bekijk de prijs

Rojafit mutsen in verschillende kleuren

Houd jij ook zo van die opvallende kleurtjes waar je helemaal blij van wordt? Blauw, roze of oranje, de Rojafit douchekapjes zijn er in deze kleuren. De bloemen doen aan een zomerse weide denken, zodat je altijd opgewekt onder de douche staat.

Je wil natuurlijk de beste kwaliteit voor je geld. Met dit vrolijk ontwerp is de Rojafit in staat om je haar volledig droog te houden. Het materiaal biedt namelijk maximale bescherming tegen vocht of stromend water. Draag hem dus gerust onder de douche, maar je kunt hem ook voor een haarmasker inzetten. Draag hem tijdens de behandeling, zodat het masker goed in kan trekken. Deze mutsen zijn volledig afspoelbaar.

Rojafit douchekappen – naar de voorraad

De mooiste douchemuts

In stijl onder de douche, wie droomt daar nu niet van. Deze douchemuts is anders dan de standaard modellen. Aan de voorzijde bevindt zich een opvallende en vrolijke strik, waardoor vrouwen zich ook echt een dame voelen. Daar mag je best mee gezien worden in openbare doucheruimtes, bijvoorbeeld in de sportschool of op de camping. Maar ook voor de partner is deze muts een lust voor het oog.

De muts houdt het haar altijd droog, dat te danken is aan het waterafstotend materiaal. Dit model klemt niet over de oren en geeft ook geen vervelende druk. Daarnaast blijven er ook geen rare afdrukken in het haar of de hoofdhuid achter.

Zet hem ook in als slaapmuts, zodat je ‘s morgens met hetzelfde perfecte kapsel wakker wordt. Nog even in model brengen en je kunt je weer op je werk of onder de mensen vertonen. Het is de beste douchemuts in zijn soort, en geschikt voor haarlengtes tot net over de schouders. Voor heel lang of dik haar heb je misschien toch een ander model nodig.

Bekijk deze douchemuts

Vaak het haar wassen is niet goed

Wist je dat 90% van de vrouwen het haar niet dagelijks wast? Dat is alleen maar een goede keuze, want te vaak het haar wassen is slecht. Hierdoor gaan de haren vettig aanvoelen, simpel omdat je de hoofdhuid teveel stimuleert. Wanneer de hoofdhuid veel natuurlijke oliën aanmaakt wordt het over de haren verspreid. Vet haar herken je al snel, het hangt sluik, is futloos en de haardos lijkt vaak ook dunner.

Douchemutsen zijn veelzijdig

Velen denken dat je een douchekapje alleen onder de douche draagt, maar ze zijn veelzijdiger dan gedacht. Allereerst beschermen ze het haar tegen vocht en stromend water. Maar hij is ook ideaal bij het aanbrengen van een haarmasker.

Je kunt hem zelfs gebruiken wanneer je het haar verft, ter bescherming van de huid en kleding. Het is dan wel aan te raden om het kapje hierna zeer goed uit te spoelen. Mogelijk trekt de haarverf in het materiaal en krijg je de vlekken er niet meer uit. Gooi een oude douchemuts dus niet weg, maar gebruik hem wanneer je het haar verft of permanentvloeistof inbrengt.

Sommige mutsen hebben een binnenzijde van badstof. Door hem om te keren draag je hem ‘s nachts zodat je kapsel goed beschermd blijft.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste douchemuts of douchekapje
Schuiven naar boven