Doveo pen – weg met rimpels (recensies / reviews)

Bijgewerkt: 28 februari 2022

De Doveo pen tegen rimpels is populair, maar werkt hij ook echt? Volgens de website van het bedrijf wel, maar gebruikers op Trustpilot beoordelen dit product of het bedrijf een stuk slechter. Hier ontvangt het een gemiddelde score van 2,3 van de 5 sterren*, en dat is minder goed. Of dit apparaat ook iets voor jou is, dat moet je uiteraard zelf beoordelen.

*Peildatum februari 2022

Recensies, reviews en ervaringen

Veel mensen zijn op zoek naar Doveo pen recensies of reviews. Ook ervaringen spelen mee, want het is natuurlijk belangrijk om te weten of dit anti rimpel apparaat echt werkt.

Zoek je naar Doveo pen reviews/ recensies, dan kom je twee websites tegen:

 • De website van Doveo zelf
 • Trustpilot

Op de website van het bedrijf zelf staan positieve recensies. Er zijn geen negatieve recensies te zien, en dat zet wel een beetje aan het denken. Want geen enkel bedrijf kan alleen maar 100% positieve reviews ontvangen. Maar een bedrijf mag natuurlijk wel alleen positieve reviews eruit filteren en die plaatsen. Dat staat een ieder vrij.

Trustpilot is een onafhankelijk beoordelingsplatform. Iedereen kan hier zijn review of recensie over een bedrijf achterlaten. Dus ook wanneer het om minder positieve beoordelingen gaat.

Tip: dit zijn de bestverkochte antirimpel pennen

Zo werkt het antirimpel apparaatje

Eerst maar even iets over de werking van de Doveo pen. Dit kleine apparaatje zendt microtrillingen uit die vervolgens de huid binnendringen. Op deze manier is het volgens het bedrijf mogelijk om af te rekenen met rimpels.

Of dit daadwerkelijk zo effectief is, dat verschilt van persoon tot persoon. Massage van de huid is altijd goed, of je dat nu met een anti rimpelpen of met de vingers doet. Wel is massage met een anti rimpel pen wat makkelijker en misschien ook wel effectiever.

Ervaringen met de Doveo pen

Zoek je onafhankelijke Doveo pen ervaringen? Dan kun je het beste op de website van Trustpilot kijken. Hier vind je enkele ervaringen/recensies.

Hieronder zie je een verzameling van zowel positieve als negatieve Doveo pen reviews voorbijkomen, zoals ze op Trustpilot vermeld staan.

Positieve ervaringen

In februari 2022 is het bedrijf in totaal 152 keer beoordeeld. 24% van de mensen geeft de Doveo pen een positieve review. Een samenvatting:

 • Makkelijk in gebruik
 • De rimpels nemen af
 • 100% natuurlijke antirimpel behandeling
 • Goedkoper dan andere apparaten
 • Werkt effectief

Kijk, dat zijn berichten waar je blij van wordt. En een score van 24% tevreden gebruikers is nog altijd meer dan 10%, want sommige bedrijven scoren nog veel slechter.

Goed tot gemiddeld

Van alle gebruikers die een beoordeling op Trustpilot hebben geplaatst zegt 4% dat het bedrijf achter de Doveo pen ‘goed’ is en 3% zegt ‘gemiddeld’. Enkele reacties:

 • Het stimuleert de huid maar ik twijfel over het resultaat
 • De levering duurde wat lang
 • Het werkt rustgevend maar na een paar dagen nog geen resultaat zichtbaar

Tja, je kan ook niet verwachten dat het product na enkele dagen al werkt. Die rimpels zijn er ook niet op één dag gekomen en zullen ook niet op één dag verdwijnen. Tussen de positieve reviews staan trouwens ook wat reacties van mensen die zeggen dat ze na een dag al resultaat zien, maar je mag hier vraagtekens bij zetten.

Alternatief: anti rimpel apparaat

Slecht tot zeer slecht

In 1% van de gevallen wordt dit bedrijf als slecht beoordeeld. Maar liefst 68% geeft de beoordeling ‘zeer slecht’. Waarom is dit? Hieronder wat reacties:

 • Heb betaald maar niets ontvangen
 • Goedkoop stuk plastic zonder batterijen
 • Werkt niet

Verreweg de meeste klachten gaan over leveringsproblemen of het geld niet terugkrijgen. Verder vragen veel mensen zich af waarom ze zoveel betalen voor ‘een goedkoop stuk plastic’, zoals velen het in hun recensie noemen.

Sommigen hebben het idee dat dit product afkomstig is van AliExpress. Het is natuurlijk lastig om te achterhalen of dit product echt vanuit China afkomstig is. Of dat het juist ook bij AliExpress wordt verkocht. Overigens is het nooit verkeerd om producten die je tegenkomt ook op te zoeken op AliExpress. Dat controleer je zo:

Via smartphone

 • Ga naar de website van de aanbieder
 • Maak verschillende printscreens van het product
 • Open de AliExpress app
 • Klik rechtsboven op het cameraatje
 • Upload een van de printscreens
 • Kijk naar overeenkomende zoekresultaten

Het loont om meerdere printscreens te maken en op die manier hetzelfde product te vinden.

Via PC of laptop

 • Open de website van de aanbieder
 • Klik met de rechtermuis op een afbeelding van het product
 • Kies voor ‘zoeken in Google afbeeldingen’ of ‘Google Lens ‘

Houd er rekening mee dat deze methode minder betrouwbaar is. Dit komt omdat Google naar exact dezelfde afbeeldingen zoekt. Wanneer een website een afbeelding bewerkt dan wordt het voor Google lastiger om overeenkomstige afbeeldingen te vinden.

Dit zegt het bedrijf er zelf over

Op de website Doveo-nederland is in de Algemene Verkoopwaarden iets opmerkelijks te lezen. Er staat namelijk dat beoordelingen op de officiële website van dit bedrijf ook afkomstig kunnen zijn van onder andere AliExpress, Alibaba, Amazon en Ebay. Er wordt verwezen naar ‘andere sites die hetzelfde product verkopen’. Hieruit zou je dus uit kunnen ophalen dat het product inderdaad via AliExpress verkrijgbaar is.

Het grote prijsverschil

Op AliExpress is een vergelijkbaar product verkrijgbaar voor € 2 tot € 3. Bestel je de Doveo pen via de website van het bedrijf zelf, dan betaal je € 29,90. Dat is ongeveer 10 keer zoveel.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Doveo pen – weg met rimpels (recensies / reviews)
Schuiven naar boven