DR-HO’S MotionCiser ervaringen

Bijgewerkt: 7 juni 2022

Ja hoor, een nieuw apparaat dat bij zwellingen en vochtophopingen moet werken. Het stimuleert de bloedsomloop en verlicht zowel rusteloze als pijnlijke benen. Werkt dit echt? Laat je meevoeren in de DR-HO’S MotionCiser ervaringen (reviews). Dan pas maak je een weloverwogen keuze.

De werking van DR-HO’S MotionCiser

MotionCiser is geen magisch wondermiddel. Het is een apparaat dat helpt bij een betere ontspanning van de benen en de voeten. Dit apparaat heeft meerdere functies en belooft het volgende:

  • Verbeterde bloedsomloop
  • Ontspannen spieren
  • Verminderde vochtophoping
  • Minder pijn
  • Warme voeten

Het zou werken tegen rusteloze benen, het vasthouden van te veel vocht, pijn en stijfheid. De vraag is of dit massage apparaat ook daadwerkelijk doet wat het belooft. Daarom volgen nu de DR-HO’S MotionCiser ervaringen.

Een eerlijke review

Dit apparaat is getest op zijn werking en welk effect het heeft. Het combineert loopsimulatie, massage en thermotherapie. Door een mix van beweging en warmte ontspannen de spieren, dit is direct voelbaar. Ook stimuleert het de bloedsomloop. Dit is altijd goed want hierdoor worden gewrichten, spieren en pezen gevoed.

Het apparaat doet zijn best en werkt redelijk effectief. Verwacht geen grote wonderen maar er zijn meer dan voldoende mensen die hier voordeel uit halen.

Ervaringen DR-HO’S MotionCiser: dit zeggen gebruikers

Verschillende gebruikers hebben hun ervaringen achtergelaten. Allereerst iemand die last heeft van knieartrose, iets dat voor stijfheid en pijn zorgt. Hoe verder de artrose vordert, hoe langer en heftiger de klachten aanwezig zijn. Door artrose kan er een ontsteking in de knie ontstaan, met vochtophoping. De gebruiker heeft spuiten hiertegen laten zetten, zonder resultaat. Uiteindelijk heeft deze patiënt de DR-HO’S MotionCiser aangeschaft en voelde na het eerste gebruik resultaat. Na een paar dagen was er een grote vooruitgang merkbaar.

Een andere gebruiker geeft aan dat je het apparaat, zeker in het begin, niet te intensief moet gebruiken. Dit kan spierpijn opleveren.

Weer iemand anders gebruikt het tegen rusteloze benen, waarbij de klachten beduidend minder zijn geworden. Goed om te horen!

Negatieve ervaringen

Het is wel zo eerlijk om bij de ervaringen van de DR-HO’S MotionCiser positieve als negatieve beoordelingen te tonen. Een gebruiker was ontevreden omdat het apparaat er al vrij snel mee ophield. Er traden storingen op waardoor hij of zij de MotionCiser niet heeft kunnen gebruiken. Advies: er zit altijd garantie op dit massageapparaat, neem bij storingen of een defect zeker contact op met de verkoper.

Een ander voelt geen verbetering in de doorbloeding en een derde vindt de pedalen pijnlijk aan de voeten. Ook lijken er wat problemen te zijn met de aansluiting, die matig is. Ga daarom voorzichtig met het apparaat om: zeker niet laten vallen of er ergens mee tegenaan stoten.

Alternatief DR-HO’S MotionCiser

Op zoek naar een alternatief voor dit apparaat? Die zijn er, elk met hun eigen werking. Hieronder vind je twee goede alternatieven en welk effect ze hebben.

BioEnergiser LegEX Beentrainer

Dit model verbetert de bloedcirculatie, vermindert gewrichtspijn en spierpijn. Daarnaast zorgt het voor de nodige ontspanning. De BioEnergiser LegEX Beentrainer ziet er zo op het eerste oog hetzelfde uit als de MotionCiser. Plaats de voeten op de pedalen en zet het apparaat aan. Het geeft geen trillingen maar bootst de loopbewegingen na. Ideaal voor mensen die minder mobiel zijn.

Het verspreidt geen warmte maar wordt wel geleverd met een afstandsbediening. Bukken is dus niet nodig. Het is aan te raden om dit apparaat tweemaal per dag een half uur te gebruiken. Probeer daarnaast ook nog dagelijks een half uur tot een uurtje te wandelen.

Dit apparaat is met een bedrag van € 94 goedkoper geprijsd dan de MotionCiser, die rond de € 199 kost. Zeker de moeite waard.

Bekijk BioEnergiser LegEX Beentrainer

Beurer FM60 Voetmassage – Shiatsu

Een bijzonder alternatief, met goede ervaringen (reviews), is de Beurer FM60. Dit apparaat is gebaseerd op shiatsu, een eeuwenoude Japanse geneeswijze. Het massageapparaat beschikt over een warmtefunctie en meerdere massages. Het werkt uitstekend tegen pijnlijke voeten en bevordert de doorbloeding.

Zeer geschikt voor mensen met vermoeide en pijnlijke voeten, hielspoor, artrose aan de voeten of andere klachten. Het heeft geen effect op de knieën of bovenbenen, dit is iets om rekening mee te houden. Het bedrag van ongeveer € 83 maakt het apparaat tot een uitstekende koop.

Naar Beurer FM60 Voetmassage – Shiatsu

Conclusie DR-HO’S MotionCiser

Kijk je naar de ervaringen, dan is DR-HO’S MotionCiser een goede koop. Lees altijd reviews door, dan weet je waar je aan toe bent. Wanneer je het product te duur vindt dan zijn er gelukkig een aantal mooie alternatieven.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

DR-HO’S MotionCiser ervaringen
Schuiven naar boven