Dyson Airwrap aanbieding? Hier moet je op letten

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Let op met de eerste de beste Dyson Airwrap aanbieding, want soms ben je alsnog duur uit. Al helemaal wanneer er in de titel zoiets als ‘beste Dyson Airwrap aanbieding 2021’ staat. Dan weet je zeker dat iets of iemand je probeert te lokken met mooie praatjes. In deze koopgids eerlijk advies over deze haarstyler én hoe je de beste aanbieding vindt.

Dit is de Dyson Airwrap

Heb je al kennis gemaakt met de Dyson Airwrap? Een handige automatische krultang waarmee je het haar in een handomdraai kunt stylen.  Voordeel van deze krultang is dat hij geen gebruik maakt van hitte. Dit zorgt ervoor dat je haar niet beschadigt. De Dyson Airwrap werkt met luchtstroom, vergelijkbaar met een föhn. Enig verschil is dat de haren om de blazer worden gezogen. Hierdoor heb je geen klemmen, een normale krultang of een wikkelmechanisme nodig.

Voordelen van deze automatische krultang

Het grootste voordeel van de Dyson Airwrap is dat je binnen no-time een perfect kapsel creëert. Of het nu om golvende lokken, grote krullen of glad haar gaat, echt alles is mogelijk. Nog een bijkomend voordeel: je haar gaat niet pluizen. Een absoluut pluspunt tegenover de normale föhn of krultang.

Eindelijk een kapperseffect waar je al jarenlang van droomt. Sterker nog, misschien zit je kapsel zelfs nog beter dan wanneer de kapper dit zou doen. Als laatste voordeel zijn de vele omzetstukken die je erbij krijgt. Maar ook de harde en zachte ontkrullende borstel, een volumeborstel en nog veel meer. De Dyson Airwrap is dus echt helemaal compleet.

Nadelen Dyson Airwrap

Heeft het apparaat ook nadelen? Ja die zijn er zeker. Maar let op, de nadelen zal geen enkele website of webshop je willen laten zien. Want wanneer je iets van nadelen ziet dan ben je geneigd om het apparaat helemaal niet meer te kopen. Grote onzin, want dat valt echt wel mee.

Het grootste nadeel van de Dyson Airwrap is dat bij lang haar de krullen snel uit kunnen zakken. Om dit te voorkomen zou je eigenlijk een versteviger moeten gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan een verstevigend schuim of je fixeert alles met haargel. Nog een nadeel is dat je met dik en lang haar wel wat langer bezig bent voordat het goed in model zit. Maar goed, dat geldt niet alleen voor de Airwrap maar ook voor een föhn, krultang, stylingtang of wat je ook gebruikt.

Als laatste nadeel de prijs. Dit is echt geen goedkoop apparaat. De complete set met alles erop en eraan kost tussen de € 490 en € 660. De prijs is een beetje afhankelijk van wat je er allemaal bijkrijgt.

Dyson Airwrap aanbieding

Dan nu over naar de Dyson Airwrap aanbieding. Je hebt kunnen lezen dat het apparaat tussen de € 490 en € 660 kost. Wanneer een website deze prijs toont dan gaat het echt niet om een aanbieding. Het is de normale prijs. Waarom veel websites dan toch teksten als “Dyson Airwrap aanbieding” gebruiken is om je met mooie praatjes te lokken. In de hoop dat je via de website iets bestelt.

Een beetje flauw natuurlijk, want je wil een echte aanbieding zien. Iets is pas een aanbieding wanneer het ook goedkoper geprijsd is. Zie je ergens een Dyson Airwrap met een prijs tussen de € 350 en € 640? Dan gaat het ook om een echte Dyson Airwrap aanbieding. Maar alleen wanneer een vergelijkbaar apparaat met dezelfde accessoires ergens anders een stuk duurder is.

Tip: koop op speciale actiedagen

Het probleem is dat je een Dyson Airwrap aanbieding zelden tegen zal komen. Daarom is het verstandig om op speciale actiedagen dit apparaat te kopen. Denk bijvoorbeeld aan Black Friday, een van de grootste koopjesdagen. Koop zoiets echter nooit rond Valentijnsdag of vlak voor kerst, je bent dan echt duurder uit.

Wees ook voorzichtig met dit soort aanbiedingen. Zo is van Media Markt bekend dat het vlak voor Black Friday de verkoopprijzen omhoog gooit. Om er vervolgens op Black Friday zelf een aanbieding van te maken. Op de eindstreep ben je dan net zo duur uit of het scheelt slechts enkele euro’s. Daarom is het verstandig om de prijs van deze automatische krultang gedurende enige maanden in de gaten te houden. Of in ieder geval de historische prijzen erop na te slaan.

Bestel je Dyson Airwrap online

Geen zin om naar de winkel te gaan? Zoek je een complete Dyson Airwrap met alles erop en eraan? Dan kun je hem natuurlijk ook gewoon online bestellen. Het gaat niet om een aanbieding, maar voor ongeduldige mensen maakt dit ook niet veel uit. Je wil hem namelijk het liefst vandaag nog in huis hebben.

Bekijk Dyson Airwrap

Wanneer je online iets bestelt heb je altijd recht op een zichttermijn. Bij veel webshops zoals hierboven bedraagt de zichttermijn 30 dagen. Er zijn ook webshops die een zichttermijn van 14 dagen hanteren. Zie het als een bedenktijd. Binnen deze periode mag je de automatische krultang gewoon retour sturen en krijg je het geld terug. Uiteraard moet deze dan wel ongebruikt zijn.

Garantie op de automatische krultang

Je krijgt altijd garantie op de Dyson Airwrap. Deze garantietermijn bedraagt een jaar. Er zijn aanbieders waarbij je de garantietermijn kunt verlengen, dit is wel tegen betaling.

Alternatief Dyson Airwrap

Vind je deze krultang te duur of kun je geen goede Dyson Airwrap aanbieding vinden? Gelukkig is er een alternatief voor de Dyson Airwrap, deze is een stuk goedkoper.

Het Dyson Airwrap alternatief: de Revlon. Oké, hij heeft wat minder functionaliteiten. Zo heeft hij slechts een opzetstuk en de plak dat heeft er meerdere. Bovendien werkt de föhn van Revlon toch wat anders. Met deze föhn creëer je volume en slag. Je kunt er helaas niet echt het krullen mee maken zoals met de Airwap wel het geval is. Maar goed, qua effect komt de Revlon toch wel heel dichtbij. Daarom is het een prima alternatief voor de Dyson Airwrap.

Bekijk Revlon fohnborstel

Zoek je een automatische krultang? Ook dat is een alternatief voor de Dyson Airwrap, alleen werkt dit natuurlijk veel minder goed. Een normale automatische krultang werkt met een grote hitte en blaast geen lucht. Hierdoor is het slechter voor je haar en is het effect toch een stuk minder. Maar goed, wanneer je puur naar budget kijkt dan zou je voor een normale automatische krultang kunnen gaan. Deze zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer € 30.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Dyson Airwrap aanbieding? Hier moet je op letten
Schuiven naar boven