Beste extensions clip in

Bijgewerkt: 25 september 2022

Hair extensions zijn helemaal de trend. Ideaal om je haar te verlengen of juist voller te maken. Wat zijn de beste extensions clip in? Je hebt verschillende merken, van peperduur tot heel goedkoop. Uit verschillende testen blijkt dat ook goedkope hairextensions heel goed kunnen zijn. Kijk maar eens wat de beste extensions clip in zijn.

Uitleg over haar extensions

Wat zijn hair extensions? Dit zijn plukjes haar of een complete haarmat, bedoeld voor het verlengen of voller maken van je eigen haar. Hair extensions zijn vooral bekend van beroemdheden. Ze lopen swingend met een vol en lang kapsel over de rode loper.

Er zijn best veel celebrities (bekendheden) die hairextensions dragen. Tatjana Simic en Sylvana Simons zijn hier liefhebbers van. Daarnaast bestaat het vermoeden dat koningin Máxima ook extensions of haarstukken draagt.

In Amerika is het heel normaal om de ene dag met een kort kapsel en de andere dag met haar tot op de billen te verschijnen. De Kardashians doen dit heel veel. Maar ook Beyoncé, Selena Gomez of Ariana Grande.

Beste extensions clip in

Je hebt verschillende soorten extensions. Het meest bekend zijn de clip in. Bij de clip in haak je de extensions met behulp van een clip achter het haar vast. Dit doe je zo dicht mogelijk op de hoofdhuid.

Bekijk hieronder een overzicht van de beste extensions clip in. Hierna nog wat meer informatie over dit soort extensions.

Clip in extensions van echt haar

  • Voordeel: voelt natuurlijk aan, ziet echt uit
  • Nadeel: prijzig, minder lange levensduur

Wanneer je kijkt naar de beste extensions clip in dan heb je twee keuzemogelijkheden: van echt haar of synthetisch haar. Bij voorkeur ga je voor extensions met echt haar. Dit ziet en voelt er heel natuurlijk uit.

Je kunt deze extensions gewoon met shampoo wassen. Wanneer de extensions niet zo heel vies zijn dan spoel je alleen met conditioner. Laat de conditioner een tijd intrekken, zo kunnen de haren zich goed voeden. Borstel extensions alleen wanneer ze droog zijn en gebruik hier een grove kam of een speciale extensions borstel voor.

Met de juiste verzorging blijven clip in extensions van echt haar een tot wel twee jaar lang mooi en goed. Afhankelijk van de aanbieder en de kwaliteit, maar ook de kleur en de lengte, betaal je tussen de € 100 en € 200 voor 120 g tot 160 g echt haar.

Bekijk clip in extensions van echt haar

Synthetische clip in extensions

  • Voordeel: ziet tegenwoordig steeds echter uit, goedkoop
  • Nadeel: raakt snel in de klit

Synthetische clip in extensions worden steeds meer gedragen. Dit komt omdat ze ontzettend goedkoop zijn. Voor een paar euro heb je al een clip in extension. Al helemaal wanneer je dit op AliExpress bestelt. Toch is niet aan te raden om AliExpress extensions in te kopen. Je weet van tevoren niet wat je krijgt. De kwaliteit kan tegenvallen en ook de kleur is vaak niet zoals gewenst. Dat zijn niet de beste extensions clip in, en ruilen kun je vaak wel vergeten.

Verzorging van synthetische extensions

Synthetische clip in extensions moet je op de juiste manier verzorgen. Kam de hairextensions regelmatig goed door, van beneden naar boven. Was de extensions met lauw water en wasverzachter (geen shampoo). Spoel de extensions met lauw water uit. Goed laten drogen.

Wanneer je deze extensions dagelijks draagt gaan ze 3-4 maanden mee maar wanneer je er af en toe gebruik gemaakt kunnen ze best tot twee jaar lang meegaan. Voor synthetische clip in extensions betaal je tussen de € 20 en € 50. De prijs hangt natuurlijk ook een beetje van het model af.

Naar synthetische clip in extensions

Clip in of flip in extensions

Er zijn verschillende manieren om extensions te dragen. Bijvoorbeeld inweven, vaak gebeurt dit bij de kapper. Voordeel hiervan is dat dit een aantal weken blijft zitten zonder dat je de extensions erin of eruit moet doen. Je kunt het haar gewoon met je eigen haar meewassen. Nadeel van inweven is dat de plukjes soms zo strak zitten dat het hoofdpijn oplevert. Bovendien kun je het ingevlochten haar niet zo goed wassen.

Oplossingen hiervoor zijn de clip in extensions of flip in extensions. Wat is het verschil tussen beide? Dat is heel eenvoudig. De clip in extensions maak je via clipjes in het haar vast. De flip in extensions zitten aan een visdraadje vast. Dit visdraadje ligt onzichtbaar over je hoofd.

Voor- en nadelen van extensions clip in

Zelfs de beste extensions clip in kunnen wat nadelen met zich meebrengen. Zo moet je ertegen kunnen dat er clipjes in je haar zitten, die ook nog eens heel dicht bij je hoofdhuid liggen. Bij sommige mensen zorgt dit voor irritatie. Voor andere mensen voelt dit zwaar aan. Wanneer je hele zware extensions clip in gebruikt dan kan dat je haar zelfs beschadigen.

Voordeel is dat je zelf bepaalt waar je de clips plaatst. Zo kun je een beetje spelen met de lengte en dikte van je haar. Dit is vooral praktisch wanneer je haar niet overal even dik is.

Wat kosten de beste extensions clip in?

Je hebt hierboven wat verschillende clip in extensions gezien en wat ze ongeveer kosten. Wat kosten de beste extensions clip in? Ga je echt voor de allerbeste kwaliteit dan betaal je hier ook naar. Houd rekening met bedragen van enkele honderden euro’s, soms wel tot € 1000.

Gelukkig hoef je niet zoveel te betalen. De kwaliteit van extensions is de laatste jaren enorm verbeterd. Dit geldt niet alleen voor de extensions met echt haar maar ook de synthetische extensions. Zo hoef je minder diep in de buidel te tasten terwijl je toch profiteert van de beste extensions clip in.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste extensions clip in
Schuiven naar boven