Beste gezichtsroller (2022) – test verschillende merken

Bijgewerkt: 19 maart 2022

De beste gezichtsroller of jade roller is er niet alleen van het merk Douglas, er zijn namelijk nog veel meer merken verkrijgbaar. Welke komt als beste uit de test of is het meest populair? In dit overzicht 5 x de beste gezichtsroller inclusief wat handige gebruikstips.

Het gebruik van een gezichtsroller

Een gezichtsroller om je ook wel een gezichtsmassage roller of een jade roller. Een populair beauty-item voor een mooie huid. Deze roller verkoopt en verzacht de huid en maakt deze ook nog eens erg glad. Het mooie is dat je ook nog eens een strakke tijd krijgt en dat wallen onder je ogen sneller verdwijnen.

Gebruik een gezichtsroller bij voorkeur in combinatie met een huidolie, gezichtscrème of een serum. Het is belangrijk dat je de roller voor elk gebruik goed schoonmaakt. Breng wat crime of olie op je gezicht aan en rol hier met de roller overheen. Begin met het voorhoofd, behandel het gebied onder de ogen en ga naar de wangen toe. Plaats nu de roller halverwege de lippen en rol richting de oren. Vergeet de kaaklijn en de kin en hals niet mee te nemen.

De beste gezichtsroller 2022

Er zijn zoveel verschillende soorten gezichtsrollers verkrijgbaar dat het lastig is om een keuze te maken. Om je zo goed mogelijk te helpen heeft bestetop5.nl gekeken naar de bestverkochte gezichtsrollers van dit moment. Hierbij is goed gelet op kwaliteit en gebruikerservaringen.

1. Jade roller gezichtsmassage

Niet alleen een mooie maar ook nog eens een voordelige jade gezichtsroller. Reinigt het gezicht en voert afvalstoffen beter af. Geschikt voor de behandeling van donkere kringen en rimpels in het gezicht. Je hebt de keuze uit twee verschillende kleuren waarbij je een handgemaakt design van topkwaliteit ontvangt.

Dit product is meer dan 70 keer beoordeeld en ontvangt een score van 4,3 van de vijf sterren. Pluspunten zijn de gebruiksvriendelijkheid en de goede prijs-kwaliteitverhouding. Veel gebruikers zeggen wel dat de kleur niet overeenkomt met de afbeelding. Let hier dus even goed op of neem desnoods contact op met de leverancier.

Bekijk de jade roller gezichtsmassage

2. Falkann Verbeterde Jade Roller                                                    

Van het merk Falkann deze mooie gezichtsmassage roller met goudtinten. De luxueuze uitstraling mag er wezen. Na behandeling ervaar je een zachte en stralende huid. Deze gezichtsroller is uiteraard voorzien van 100% natuurlijk jade steen. Helpt bij spanningshoofdpijn, beginnende rimpels, een doffe huid of een slapheid. Behandelt ook donkere kringen en wallen onder de ogen.

De leverancier heeft nog een goede tip. Maakt de gezichtsroller een vreemd geluid of rolt hij niet lekker voeg dan een druppeltje olie toe. Deze gezichtsroller heeft nog niet veel beoordelingen (januari 2022) maar hij ziet er wel mooi en luxueus uit.

Naar Falkann Jade Roller

3. Face roller

Let op want dit is geen jade gezichtsroller maar een massage face roller. Hij ziet er dus anders uit dan de jade gezichtsrollers. Omdat dit product zoveel verkocht wordt behoort hij zeker tot de beste gezichtsroller. Hij is zilverkleurig maar het materiaal is van plastic. De 3D-facelift roller roteert 360°. Hiermee behandel je het hele gezicht, de kin en de hals. Vanwege zijn compacte formaat ideaal om mee te nemen.

Volgens gebruikers is dit product de moeite waard. Hierbij wordt benadrukt dat deze face roller handig in gebruik is en van een goede kwaliteit is.

Bekijk de face roller

4. Titanium 540 dermaroller

Deze beste gezichtsroller betreft een dermaroller met ongeveer 540 kleine naaldjes. Deze naaldjes stimuleren de huid tot het produceren van collageen en elastine. Hierdoor krijgt de (slappe) huid zijn stevigheid terug. Het is dan ook het ideale product de huid dikker te maken en huidveroudering tegen te gaan. Denk hierbij aan rimpels, acne, striae en pigmentatie.

Gebruik de dermaroller zeker in combinatie met niet een huidserum. Gebruikers zijn enorm tevreden over deze dermaroller. Uit alle beoordelingen ontvangt het project 4,8 van de 5 sterren. Hiermee komt vooral de goede kwaliteit naar boven. Het fijne is dat er ook een goede klantenservice aanwezig is waar je met al je vragen terecht kunt.

Naar de Titanium Dermaroller

5. Beauty Brush – Gezichtsreinigingsborstel

Een mooi verzorgingspakket voor de dagelijkse gezichtsverzorging. Reinig je gezicht en verwijder het vuil en make-up. Pakt verstopte poriën, rimpels en dode huidcellen aan. Het maakt de huid strakker, zachter en stralende. De toevoeging van bamboe in silicagel maakt de borstel veel hygiënischer in gebruik.

Deze reinigingsborstel voor je gezicht is ideaal als cadeau of om jezelf te verwennen. Gebruikers zijn zeer enthousiast over dit item. Het ontvangt dan ook een mooie beoordeling van 4,2 van de 5sterren. Hiermee behoort het zeker tot de beste gezichtsroller van dit moment. Ook verkrijgbaar via de webshop bol.com.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste gezichtsroller (2022) – test verschillende merken
Schuiven naar boven