Beste handbagage koffer

Bijgewerkt: 16 november 2022

Waar je ook naartoe gaat, een compacte koffer is altijd een must. Een handbagage koffer neem je mee in het vliegtuig maar is ook geschikt voor een korte vakantie of een weekendje weg. Wanneer je moeite hebt om te kiezen dan is het praktisch om te bekijken wat de beste handbagage modellen zijn.

TravelZ Horizon Handbagagekoffer

Koffers van dit merk komen tegemoet aan de wensen van reizigers. Deze modellen zijn betrouwbaar, sterk en licht van gewicht. Met een totaal gewicht van ongeveer 2,5 kg til je hem makkelijk op. De buitenkant is krasvast, dus hij kan heel goed tegen een stootje. Ideaal om mee te nemen in het vliegtuig, maar ook achter in de auto. Of in het begageruim van de bus, want dit model is compact van formaat.

Er zijn vier wielen aanwezig die 360° kunnen draaien. Hierdoor is de handbagagekoffer van TravelZ Horizon erg flexibel en rijdt soepel. Laat de koffer bij voorkeur op zijn vier wielen staan, hiermee vergroot je de levensduur.

De trolleystang is uittrekbaar dus je past hem moeiteloos naar de gebruiker aan. Groot of klein, hij is voor iedereen toepasbaar. Met een prijs van ongeveer € 60 en keuze uit verschillende kleuren is dit een goede aankoop.

TravelZ Horizon Handbagagekoffer – prijsoverzicht

Hoffmanns Handbagage Reiskoffer

Wanneer je handbagage mee het vliegtuig inneemt dan mag dit niet groter zijn dan 56 cm. De breedte bedraagt maximaal 45 cm en de diepte 25 cm. Dit kan per luchtvaartmaatschappij verschillen. De meeste handbagage reiskoffers zijn op de standaard maten afgestemd, waardoor je ze moeiteloos meeneemt.

De Hoffmanns Handbagage Reiskoffer heeft de juiste hoogte en is voorzien van een veilig slot. De driecijferige slotcombinatie is niet eenvoudig te kraken. De buitenkant is zeer solide, en de stootrubbers zorgen voor extra bescherming tijdens het transport.

Met een inhoud van 43 liter is er meer dan voldoende ruimte voor kleding, schoenen en andere bagage. Houd er wel rekening mee dat het hier om een compacte koffer gaat, geschikt voor één persoon en het meenemen van bagage gedurende 2-3 dagen. Voordelig geprijsd, ongeveer € 45.

Hoffmanns Handbagage Reiskoffer – bekijk de voorraad

Decent Basic-Line

Met een hoogte van 53 cm mag dit model gegarandeerd mee het vliegtuig in. Check dit van tevoren wel nog even bij de vliegtuigmaatschappij, maar in veel gevallen krijg je een positief antwoord. De Decent Basic-Line heeft een inhoud van 37 liter en is verkrijgbaar in verschillende moderne kleuren.

De trekstang is in hoogte verstelbaar, zodat dit model altijd bij je past. Zowel de bovenkant als de zijkant van de koffer is voorzien van een stevig handvat. De twee wielen maken het gebruik van de beste handbagage koffer wel heel erg praktisch. Hij rolt namelijk makkelijk met je mee, ook over oneffen terrein.

Ondanks een kleine afmeting biedt hij toch nog verrassend veel opbergruimte. Zet de bagage stevig vast middels de pakriemen. Dit model sluit middels een rits die rondom dichtgaat. Verder is hij veilig af te sluiten middels het aanwezige slotje. Topkwaliteit, daar kun je van op aan.

Decent Basic-Line – voorraad & prijzen

Vervangbare onderdelen

De beste koffer voor handbagage heeft vervangbare onderdelen. Er kan tenslotte altijd iets kapot gaan, dit brengt irritatie met zich mee. Gelukkig zijn steeds meer koffers prettig geprijsd, waardoor je uiteindelijk het hele model moeiteloos vervangt.

Let bij aanschaf ook op het totaalgewicht. De koffer moet zeker niet te zwaar wegen want er komt nog bagage bij. Luchtvaartmaatschappijen hanteren met betrekking tot handbagage niet alleen maximale afmetingen maar ook een maximaal toegestaan gewicht.

Twee wielen of vier wielen, dat is een persoonlijke keuze. Moet de koffer een lange afstand over verharde weg afleggen, dan is een model met vier wielen een betere keuze. Maar rol je er over oneffen terrein mee of korte stukken, dan zijn twee wielen ook erg goed.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste handbagage koffer
Schuiven naar boven