Beste hot tub 2022 – jacuzzi/ spa

Bijgewerkt: 10 april 2022

Een hot tub is helemaal de trend: lekker in je achtertuin genieten van bubbelend warm water. De beste hot tub van dit moment is opblaasbaar en hierdoor gemakkelijk verplaatsbaar. Deze modellen zijn voorzien van pomp en verwarming, precies wat je van een hot tub of jacuzzi mag verwachten.

Het gebruik van een hot tub

De hot tub of het bubbelbad in de buitenlucht wint aan populariteit. Dit gebruik komt oorspronkelijk uit Scandinavië, waar hottubs werden opgewarmd door originele houtkachels. Tegenwoordig zijn er ook modellen met een kunststof binnenbak en voorzien van elektrische verwarming.

Omdat we steeds praktischer zijn ingesteld, is er nu ook de opblaasbare jacuzzi. Dit maakt het allemaal een stuk gemakkelijker, juist omdat deze gemakkelijk verplaatsbaar is. Uiteraard mogen deze modellen gewoon in de winter buiten blijven staan: het materiaal is goed beschermd tegen verschillende weersinvloeden.

Beste hot tub 2022

De beste hot tub moet vooral van stevig materiaal zijn. Deze is geschikt voor vier tot zes personen en heeft een rond of vierkant model. Ontdek de vijf beste hot tubs.

1. Intex PureSpa Jet & Bubble Deluxe Octagon

Een sterke opblaasbare Spa, geschikt voor 4 personen. Hier past maar liefst 795 liter water in. De pomp heeft een goede filtercapaciteit. De maximale watertemperatuur bedraagt 40 graden Celsius, wat echt lekker warm is. Uiteraard is de temperatuur instelbaar. Voorzien van ingebouwde zoutwatersysteem!

Het geheel heeft een afmeting van 201 centimeter doorsnede. Het bedieningspaneel is uitneembaar en draadloos. Handig: het draadloze bedieningspaneel een bereik van ca. 10 meter. Inclusief filtersysteem, patroonfilter, afvoerslang, manometer en reparatieset. Wordt ook nog eens met dekzeil geleverd, waardoor het water niet te snel afkoelt. Zeer goed geprijsd model.

Bekijk Intex PureSpa Jet

2. Bestway Lay-Z-Spa Palm springs

Van het merk Bestway deze beste hot tub voor 4 tot 6 personen. Heeft een doorsnede van 180 cm en is 66 cm hoog. De filterpomp is hier uiteraard op aangepast. In dit model gaat 669 liter aan water.

Het TriTech materiaal is zeer duurzaam en hij is voorzien van een AirJet systeem met 120 massagesproeiers. Hiermee ben je verzekerd van een uitstekende kwaliteit. Ook nu weer compleet met benodigde materialen en isothermoisch dekzeil.

Naar Bestway Lay-Z-Spa

3. ‘Welltub’ Hottub 180cm

Hij is van hout en heeft een echte houtkachel! Dit is dan ook zeker een model dat tot de beste hot tub behoort. Heeft een kunststof rand, een gegoten binnenkant en een goed zitcomfort. De watercapaciteit bedraagt 1450 met een waterbesparend ontwerp. Het water warmt dankzij de houtkachel snel op é, dit is een echte klassieker. Alweer een hot tub van een uitstekende kwaliteit. Inclusief alle benodigdheden waaronder twee schoorsteenpijpen, een regenhoed en een thermohout beschermhek.

Bekijk de ‘Welltub’ Hottub 180cm

4. Intex ‘Pure Spa bubble therapy’

Wie kent het merk Intex niet, bekend van de kwalitatief goede zwembaden. Intex heeft ook deze jacuzzi ontwikkeld. Opblaasbaar en voorzien van Fiber-Tech® constructie. Dit betekent een uitstekende kwaliteit en stabiliteit. Er gaat 795 liter water in, de sterke filterpomp heeft een capaciteit van 1741 liter per uur. Het bedieningspaneel is voorzien van led weergave.

De watertemperatuur is instelbaar van 20 graden Celsius tot 40 graden Celsius. Verder is dit model uitgerust met 120 Bubble Jets en 48 Dura-Beams. Je ontvangt er 2 filter cartridges, chloordrijver, isolerend onder zeil en isolerend afdekzeil bij. Uiteraard inclusief opbergtas en 12 maanden garantie. Duurder in aanschaf, wel van een zeer goede kwaliteit. Zie de nummer 1, maar dan de andere versie.

5. Lay-Z-Spa Jacuzzi “Miami AirJet”

De laatste onder de beste hut tubs. Een zeer luxe opblaasbare whirlpool met 81 massagestralen van het merk Lay-Z. Gemakkelijk op te zetten en voorzien van een gebruiksvriendelijk bedieningspaneel. De watertemperatuur is instelbaar tot 40 graden. De watertemperatuur neemt toe met 1,5 tot 2 graden Celsius per uur.  De inhoud bedraagt 669 liter, de filter (inclusief) is hierop afgestemd.

Met ingebouwde zoutwatersysteem zodat jij je geen zorgen hoeft te maken over het perfecte chloorgehalte. Ook deze hot tub wordt geleverd inclusief isolerend afdekzeil, zodat de warmte behouden blijft. Goede prijs-kwaliteitverhouding.

Dit was de 5x de beste hot tub. Heb je al zin gekregen om te gaan bubbelen?

Is een hottub gezond?

Een hottub is het ideale middel om tot ontspanning te komen. Vooral dankzij het televisieprogramma Big Brother is de hottub weer helemaal populair. De bewoners van het BB-huis ontspannen dagelijks in de hottub. Je ziet hem ook in het televisieprogramma Lang leve de liefde. En ja, dit lekker warme bubbelbad is gezond voor je geest. Het helpt te ontsnappen aan de dagelijkse stress. Heb je last van je gewrichten of spieren, dan is het warme water ook een weldaad voor je lichaam.

Waar is een hottub goed voor?

Je kunt je afvragen waar een hottub goed voor is. De meeste mensen vinden het heerlijk om hier dagelijks een uurtje in door te brengen. Daarnaast is het ook nog eens gezellig met je gezin of vrienden. Waar is een hottub goed voor? Wanneer je er etherische oliën aan toevoegt dan kom je pas echt helemaal tot rust.

Hoe warm is een hottub?

Een hottub of jacuzzi kun je zowel in de zomer als de winter gebruiken. Het is belangrijk dat het water warm genoeg is. Hoe warm is een hottub? Deze zou minimaal 38 °C moeten zijn. Vaak ligt de temperatuur tussen de 38 °C en 40 °C. In de zomermaanden kun je de temperatuur net iets lager laten.

Hoe duur is een hottub?

Je wil heel graag een jacuzzi in je tuin. Hoe duur is een hottub? Dat hangt een beetje van je budget af. Hierboven heb je vooral opblaasbare hottubs je zien, simpelweg omdat deze goedkoper zijn. Je betaalt dan tussen de € 500 en € 800. Een houten hottub is verkrijgbaar vanaf € 1000.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste hot tub 2022 – jacuzzi/ spa
Schuiven naar boven