Beste Xbox One Games 2022

Bijgewerkt: 10 april 2022

Met de beste Xbox One Games hoef jij je niet te vervelen. Spellen in de categorie actie, avontuur, sport, fight en nog veel meer. In dit artikel de beste en meest verkochte games voor de Xbox One. Met omschrijving van het spel, aanbevolen leeftijd en nog veel meer.

Informatie over Xbox One

Xbox One vanaf 2015 draait op het besturingssysteem Windows 10. Deze gameconsole beschikt over stemherkenning en gezichtsherkenning. Xbox Live draait op ruim 300.000 servers. Hiermee is het mogelijk om computerspellen, spelgegevens maar ook muziek en films in de cloud op te slaan. Handig voor het bewaren, bewerken en delen.

Xbox One kopen

Wie nog geen Xbox One heeft, kan deze gewoon online kopen open. De box One S console met 1 TB opslagruimte is 40% kleiner dan de gewone One. Dit model kost ongeveer €209 (inclusief wireless controller).

Bekijk de Xbox One S

Wie voor het gewone X-model gaat, moet rekening houden met een aanschafprijs van ongeveer €419. De Xbox One X heeft 40% meer vermogen dan andere game consoles.

Tweedehands spellen zijn gewoon verhandelbaar. Dit naar aanleiding van een eerder bericht, waarbij het gerucht ging dat eigenaren van een tweedehands spel het volledige bedrag opnieuw moeten betalen. Microsoft heeft laten weten dat tweedehands Xbox One spellen vrij te verhandelen zijn (verkopen of uitlenen).

De beste Xbox One Games 2022

Games voor deze gameconsole zijn ontzettend populair. Welk spel moet je kiezen? Hieronder de 5 beste games voor Xbox One. Deze zijn geselecteerd op populariteit.

1. Red Dead Redemption 2

Actie-avonturenspel met een aanbevolen speelleeftijd van 18 jaar en ouder. Het spel is ontwikkeld en uitgegeven door Rockstar Games (oktober 2018). Alles speelt zich af in Amerika, jaartal 1899. Wetshandhavers richten zich op bendes, die ze soms genadeloos afmaken. Arthur en zijn bende slaan op de vlucht. Ze trekken door het ruige Amerika en moeten zien te overleven. Met een aantal voorraden kun je de gezondheid herstellen of het leven dragelijker maken.

Het spel bestaat niet alleen uit een goed verhaal maar bevat veel activiteiten zoals berovingen, pokeren, vissen, jagen en nog veel meer. Dit spel houdt je uren achter elkaar bezig.

Naar Red Dead Redemption 2

2. FIFA 22

Voetballiefhebbers opgelet: FIFA 22 is uit. Dit is al jarenlang de meest bekende en populaire voetbalgame, uitgegeven door Frostbite. Kies je favoriete club en doe mee met de UEFA Champions League, UEFA super cup of Europa League.

Dankzij de nieuwe bewegingstechnologie zien de spelers er realistischer uit dan ooit. Met veel nieuwe spel elementen zoals het Active Touch system. Aanbevolen speelleeftijd: vanaf 3 jaar.

Bekijk FIFA 22

3. Forza Horizon 5: standard edition

Dit spel valt in de categorie race simulatie en is geschikt voor iedereen vanaf 3 jaar oud. Rij in meer dan 450 verschillende auto’s rond, pas aan en verken het historische Groot-Brittannië.

De 4K resolutie zorgt voor levensechte beelden, van besneeuwde wereld tot een droge en woeste omgeving. Deze beste Xbox One game is zeker een van de betere uit de Forza serie. Dit wordt nog eens benadrukt door de vijf seizoenen in het spel. Gegarandeerd uren raceplezier. Tip: kijk goed want in deze versie rijdt er in het spel een bol.com bus rond. Echt waar!

Naar Forza Horizon 5

4. Grand Theft Auto V (GTA V)

Wie kent GTA 5 niet, een van de meest populaire games. Volgens gebruikers het beste deel uit de Grand Theft Auto serie. Dit moet je natuurlijk zelf ervaren, maar we kunnen wel al verklappen dat hier een kern van waarheid inzit. Ook dit spel is uitgebracht door Rockstar Games.

GTA 5 is een spannend spel met een levendige wereld. Je komt veel nieuwe wilde dieren, wapens en nog veel meer tegen. Online kunnen er 30 spelers in dezelfde lobby, wat een verbetering is ten opzichte van de Xbox 360 versie.

Je speelt dit spel in de derde persoon, geschikt voor iedereen vanaf 18 jaar en ouder. Klassieker in een nieuw jasje en hiermee zeker een aanrader.

Bekijk Grand Theft Auto V

5. The Division 2 – Washington DC Edition

De laatste in het overzicht beste Xbox One Games 2019. Een dodelijk virus heeft New York en de rest van de wereld getroffen. 7 maanden later duiken devision agenten op, die vechten om de wereld nog te redden. Speel met maximaal drie vrienden tijdens een zwaar en broeierig gevecht in Washington DC.

Samen met je team ben je de laatste hoop om de samenleving te redden. Een spannend spel voor gamers vanaf 18 jaar oud. Valt in de categorie actie.

Naar de Division 2 – Washington DC Edition

Dit waren de 5 Beste Xbox One Games. Ook populair in 2022 zijn Elden Ring – Day One Edition, LEGO Star Wars: The Skywalker Saga en Call of Duty: Vanguard. Veel gameplezier!

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste Xbox One Games 2022
Schuiven naar boven