Ihip draadloze oordopjes van de Action

Bijgewerkt: 19 maart 2022

De Ihip draadloze oordopjes zijn bij de Action verkrijgbaar. Let op want ze kunnen ook vervangen zijn door een ander merk. Hoe dan ook, met deze oordopjes weet je dat je voordelig uit bent. Lees vooral de oordopjes Action review en wat ze kosten. Maar ook wat het alternatief is, mocht je dit willen.

Kwaliteit van Action artikelen

Je twijfelt over de aanschaf van de Ihip draadloze oordopjes, of een ander merk van de Action. Allereerst de vraag hoe het met de kwaliteit bij deze winkel zit. Artikelen van de Action zijn vaak spotgoedkoop. Veel van deze artikelen wordt geïmporteerd vanuit Aziatische landen.

De kwaliteit in deze winkel is heel wisselend. Ze verkopen A-merken van een uitstekende kwaliteit, vaak gaat het dan om verzorgingsproducten, voedsel of drank. Soms ook bekende merken speelgoed of elektronica. Maar je komt er ook hele goedkope en lage kwaliteit artikelen tegen.

Review Ihip oordopjes

De Ihip draadloze oordopjes waren lange tijd bij de Action verkrijgbaar. Vanaf 2021 vind je hier andere merken. Dit is onder andere het bekende merk Grundig maar ook de voordelig geprijsde Audiologic oordopjes. Deze zijn qua werking, prijs en kwaliteit vergelijkbaar met de Ihip- modellen.

De Ihip draadloze oordopjes review kun je dan ook zien als een samenvatting van de goedkope oordopjes van de Action.

Tot 4 uur lang draadloos luisteren

Opvallend is dat de draadloze oordopjes van de Action best een krachtige batterij hebben. Volledig opgeladen gaan de oordopjes een dikke 4 uur mee. Dat is natuurlijk minder dan bij bijvoorbeeld Apple of Samsung, maar nog steeds heel erg goed. Door de oordopjes tussendoor te laden kun je er nog langer van genieten.

Het opladen gaat vrij snel, maar toch veel langzamer dan bij de grote en bekende merken. Gelukkig krijg je er wel een draadloze oplader bij, dit zit bij de toch al goedkope prijs inbegrepen.

Geluidskwaliteit van de draadloze oordopjes

Of je nu voor de Ihip draadloze oordopjes of bij een ander goedkoop merk van de Action uitkomt: de geluidskwaliteit is redelijk goed. Natuurlijk hoef je niet de allerbeste kwaliteit te verwachten. Deze oordopjes zijn dan ook niet geschikt om de hele dag mee rond te lopen. Maar tijdens een wandeling, het sporten of gewoon omdat je er even zin in hebt: muziek luisteren is zeker mogelijk.

Ga je toch voor een betere geluidskwaliteit waarbij je geen last hebt van omgevingsgeluiden? Dan kom je bij de betere merken uit. Hieronder vind je de beste merken draadloze oordopjes. Klik op de naam om de beschikbaarheid en prijs te checken.

JBL draadloze oordopjes

Apple oordopjes (draadloos)

Samsung draadloze oordopjes

Ondanks dat de prijzen van deze merken hoger liggen, zijn ze nog steeds betaalbaar. Je ziet ook dat de prijs heel wisselend is waardoor er altijd iets van je budget bij zit.

Over de pasvorm

In de Ihip draadloze oordopjes review kom je natuurlijk ook iets over de pasvorm tegen. Dit geldt ook voor andere goedkope oordopjes die bij de Action verkrijgbaar zijn. Op zich is de pasvorm goed, maar sommige mensen vinden ze toch minder prettig zitten. Na een tijdje kunnen ze zelfs pijn gaan doen.

Houd er rekening mee dat deze goedkope oordopjes niet geschikt zijn om uren lang achter elkaar te dragen. Dit gaat ook niet gezien de korte batterijduur, maar het comfort kan ook wat tegenvallen.

De totale levensduur

Draadloze oordopjes van een goed merk hebben een totale levensduur van minimaal vijf jaar. Hierna kan de kwaliteit achteruit gaan of treedt er een defect op. De goedkope draadloze modellen van Action hebben een kortere levensduur. Na 1-3 jaar zijn ze vaak aan vervanging toe. Met een beetje pech zijn ze al snel kapot, maar mogelijk heb je dan nog recht op garantie of teruggave van je geld.

De prijs van deze draadloze oordopjes

Als laatste nog iets over de prijs van deze modellen. Ze zijn vrij goedkoop, je bent rond de € 10 kwijt. Dit is inclusief oplaadcase. Voor de prijs hoef je het dus niet te laten.

Kijk je naar de kwaliteit dan is deze lage prijs wel te verklaren. Daarom moet je de Ihip oordopjes of een vergelijkbare merk meer als reservesetje zien. Maak je er dagelijks gebruik van dan is het toch beter om voor een kwalitatief merk te gaan.

Conclusie draadloze oortjes van de Action

Aan de hand van bovenstaande review kun je wel een conclusie trekken met betrekking tot de draadloze oortjes van de Action. Hieronder alle specificaties en bevindingen op een rij, inclusief het kwaliteitscijfer dat ik eraan geef.

  • Goedkoop geprijsd (ongeveer € 10)
  • Geluidskwaliteit: matig tot goed
  • Pasvorm: redelijk tot goed
  • Accuduur: 4 uur
  • Opladen: prima
  • Kwaliteitscijfer: 6,8

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Ihip draadloze oordopjes van de Action
Schuiven naar boven