Beste kerstcadeaus 2022

Bijgewerkt: 22 november 2022

De beste kerstcadeaus voor familie, vrienden of collega’s. Het is vaak lastig om een uniek cadeau voor een man, vrouw, partner of wie dan ook uit te kiezen. Daarom vind je in dit artikel de beste kerstcadeaus 2022 op een rij. Haal hier je inspiratie uit.

Wanneer geef je kerstcadeaus?

Met kerst, maar ook met Sinterklaas, een verjaardag of jubileum is het normaal om een cadeau te geven. Wanneer geef je cadeautjes met kerst? Hier zijn geen algemene richtlijnen voor. Wel merk je dat er op bepaalde dagen of tijdstippen vaker kerstcadeautjes worden uitgereikt.

Dit is bijvoorbeeld het geval op kerstavond: 24 december. Na het avondeten worden de kerstcadeautjes uitgedeeld. Ook op eerste kerstdag en dan met name in de ochtend is het normaal om iemand zijn of haar cadeau te geven.

Beste kerstcadeaus 2022

Vind je het ook zo lastig om de beste kerstcadeaus te vinden? Je bent echt niet de enige, duizenden mensen breken hier hun hoofd over. Bijvoorbeeld het beste kerstcadeau voor mannen of de beste kerstcadeaus voor vrouwen. Ga er maar eens aan beginnen. Om je te helpen vind je hieronder een mooi overzicht van de beste kerstcadeaus van dit moment.

Beste kerstcadeaus voor mannen

Allereerst de beste kerstcadeaus voor mannen, want dat is altijd een lastige. Ga je een standaard cadeau zoals aftershave of een stuk gereedschap geven? Of vind je het leuker om met een uniek cadeau te komen?

Stoere en grappige kerstcadeaus doen het altijd goed. Leuk voor onder de kerstboom, wedden dat hij niet kan wachten!

Tip 1: een game of controller

De bestverkochte kerstcadeaus voor hem bestaan uit games en controllers. Ja het klinkt heel cliché maar mannen houden nu eenmaal van gamen. Het biedt ze afleiding en brengt ze tot rust. Vooral de games voor de Nintendo, Xbox of PlayStation doen het goed. Denk hierbij aan FIFA, Super Mario of Call of Duty.

Bekijk bestverkochte games

Tip 2: baardtrimmer

Geen gewoon scheerapparaat maar een baardtrimmer. Wat is het verschil? Een baard laten staan is tegenwoordig helemaal hot. Hierbij is het natuurlijk wel belangrijk dat de baard er netjes verzorgd uitziet. Daarom is er de baardtrimmer. Die van de merken Philips, Remington en Braun verkopen zeer goed en zijn van een perfecte kwaliteit.

Naar baardtrimmers

Tip 3: eau de toilette mannen

Jaja, je denkt vast dit hoort niet tot de beste kerstcadeaus voor mannen. Nou, dat is het dus wel. De moderne man wil alle dagen lekker ruiken. Hier hoort een met zorg uitgekozen eau de toilette bij. Populaire herenparfums zijn Paco Rabanne 1 Million, David Beckham Instinct en Nikos Sculpture.

Bekijk populaire herenparfums

Overige tips voor mannen

Zit er hierboven niks bij en zoek je een ander kerstcadeau? Denk dan eens aan LEGO (na het programma legomasters ontzettend populair onder mannen), iets van RITUALS (wordt zeer goed verkocht) of een goed boek.

Ontdek de populairste cadeaus voor mannen

Beste kerstcadeaus voor vrouwen

Nu komen we bij de beste kerstcadeaus voor vrouwen aan. Je denkt dan gelijk aan een gezichtsmasker, lippenstift of een huishoudelijk apparaat. Er zijn echter nog veel meer dingen waar vrouwen van houden.

Tip A: boeken (leesboeken)

Jazeker, vrouwen lezen veel en graag. Ben je op zoek naar het beste kerstcadeau voor vrouwen dan kom je toch bij een goed boek uit. Vaak gaat het dan om een roman, thriller maar ook psychologische boeken of dieetboeken verkopen goed.

Tip B: RITUALS

Het merk RITUALS is al jarenlang razend populair onder jonge en oudere vrouwen. Van dit merk vind je verschillende producten maar ook een complete geschenkset. Douchegel, badschuim, bodylotion of deodorant: ze hebben het allemaal. En dat allemaal in verschillende geuren.

Naar RITUALS producten

Tip C: föhnborstel

Voor vrouwen die er perfect uit willen zien is er de föhnborstel. Dit betekent föhnen en borstelen in één handeling. Dit bespaart niet alleen tijd maar zorgt ook voor een kapsel dat perfect in model zit. De föhnborstel mag in de jaren 2022/2023 zeker niet aan de verzorgingsaccessoires van een vrouw ontbreken.

Bekijk föhnborstels

Overige tips voor vrouwen

Ondanks bovenstaande tips toch nog op zoek naar andere kerstcadeautjes voor vrouwen of meisjes? Wat ook goed verkoopt is de stijltang, een weekplanner of een box met kruidenthee. Daarnaast doet damesparfum het ook altijd goed. Nog een idee: een wimper lifting set of een staafmixer.

Ontdek de populairste cadeaus voor vrouwen

Beste kerstcadeaus voor kinderen

Wat moet je voor een kind kopen? Er is volop speelgoed verkrijgbaar en met betrekking tot games heb je ook genoeg keuze. Het meest populaire speelgoed is:

  • Bordspelen zoals Keer op Keer of Ticket to Ride Europe
  • Viltstiften en kleurboeken
  • Games en controllers
  • LEGO en Playmobil
  • VTech speelgoed (voor baby’s)

De meeste mensen hoeven niet lang na te denken om het beste kerstcadeau voor een kind te vinden. Om je toch een beetje te helpen, vind je hieronder een overzicht van de best verkochte producten voor kinderen.

Naar overzicht speelgoed

Kerstcadeau voor werknemers

Een kerstcadeau voor werknemers kopen, dat is zeker niet makkelijk. Veel bedrijven gaan voor het kerstpakket. Maar het is ook leuk om een persoonlijk kerstcadeau uit te zoeken. Je kunt een kerstpakket bij een speciaal bedrijf bestellen of samenstellen. Maar het is net zo makkelijk om dit bij een vertrouwde webshop in te kopen, vooral voor kleine bedrijven is dit ideaal.

Zo, dat was voldoende inspiratie om tot het mooiste kerstcadeau te komen. Veel plezier met winkelen. Extra tip: begin op tijd, de levertijd kan rond de feestdagen oplopen. Bovendien kan het zomaar zijn dat jouw favoriete product uitverkocht is.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste kerstcadeaus 2022
Schuiven naar boven