Beste kruimeldief (2022) – kruimelzuigers getest

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Met de beste kruimeldief heb je nooit meer kruimels in huis. Dit is een snoerloze handstofzuiger, ook wel een kruimelzuiger genoemd. Je hebt de keuze uit verschillende kruimeldieven. Vaak wordt gezocht naar de kruimeldief van de HEMA, Blokker of Action. Maar er zijn natuurlijk nog veel meer merken en modellen verkrijgbaar. Vaak met een test van Kassa of consumentenbond. Bekijk het overzicht beste kruimeldief 2022.

De werking van een kruimeldief

Hoe werkt een kruimeldief? Heel eenvoudig: dit is een compacte handstofzuiger. In veel gevallen snoerloos en dus oplaadbaar. Met één druk op de knop zuig je kruimels en haren op. Heel handig wanneer je hebt geknoeid of wanneer de bank of het tapijt vol huisdierharen zit.

Een kruimeldief is dan ook vooral een praktisch hulpmiddel in de keuken en de woonkamer. Zo hoef je niet continu de grote stofzuiger tevoorschijn te halen.

Beste kruimeldief 2022

De beste kruimeldief zuigt niet alleen kruimels maar ook dierenharen en andere vuiligheid en soms vloeistoffen. Het is dus belangrijk dat de kruimeldief krachtig genoeg is. Naast de normale kruimeldief heb je ook de kruimeldief met steel. De test van kassa of de consumentenbond is praktisch, maar het is ook belangrijk om naar gebruikerservaringen te kijken.

Wat is de beste kruimeldief van dit moment? Hieronder een overzicht van de best verkochte producten, gecombineerd met test en gebruikerservaringen.

1. TurboTronic LUX400 – Kruimeldief

Dit krachtig model behoort momenteel tot de beste kruimeldief. Dit heeft niet alleen met de prestaties maar ook met de bijgeleverde accessoires te maken. Hij is zo krachtig dat hij het kleinste stofje opzuigt. Geschikt voor een droge ondergrond maar ook voor een natte ondergrond. Wees dus niet bang wanneer je een vloeistof hebt geknoeid.

Ideaal voor het schoonmaken van de bank, meubilair, trappen maar ook het interieur van de auto. Volledig opgeladen is deze kruimels er gedurende 20 minuten bruikbaar. De vuilbak heeft een inhoud van 500 ml, wat best veel is. Je ontvangt er een kierenzuigmond, een zachte borstel en een vloeistofmond bij. Ontvangt goede beoordelingen, namelijk 4,4 van de 5 sterren.

Bekijk TurboTronic LUX400 – Kruimelzuiger

2. Philips MiniVac FC6149/01 – Kruimelzuiger

Met het merk Philips heb je altijd kwaliteit in handen. Deze kruimelzuiger is niet alleen heel praktisch maar ook nog eens stijlvol. Bovendien ontvang je er veel accessoires bij. Je reinigt de vloer, meubels, het bankstel en zelfs kruimels in bed haal je heel eenvoudig weg. Is geschikt voor het opzuigen van droog vuil.

De oplaadtijd van de accu bedraagt 16 tot 18 uur. Volledig opgeladen gaat deze kruimeldief ongeveer 11 minuten mee. Met een gewicht van 3,3 kg is hij ook nog eens erg praktisch. De vuilcontainer bevat een inhoud van 0,5 l. Wordt geleverd inclusief verschillende accessoires waaronder een laadstation en verschillende borstels. Je krijgt er ook eens steel bij waardoor je dit model ombouwt tot een kruimeldief op steel. Beoordeeld met 4,5 van de 5 sterren.

Naar Philips MiniVac FC6149/01 – Kruimelzuiger

3. Tristar KR-2156 – Kruimeldief

De beste kruimeldief met een voordelige prijs is die van het merk Tristar. Dit model heeft een inhoud van 0,5 l en produceert een geluid van 60 dB. Dit is zelfs lager dan veel andere kruimeldieven. Geschikt voor droog vuil maar ook voor het opzuigen van vloeistoffen. Het gaat hier om een draadloze kruimeldief met een oplaadbare accu. Volledig opgeladen kun je de kruimeldief gedurende 15 minuten draadloos gebruiken.

Natuurlijk ontvang je er een laadstation, een wand- of muurbevestiging en een zachte borstel bij. Wat vinden gebruikers van deze kruimeldief? Hij is meer dan 190 keer beoordeeld en ontvangt een score van 3,6 van de 5 sterren. De zuigkracht valt een beetje tegen. Dit is dan ook terug te zien in de lage aanschafprijs. Wanneer je de kruimeldief niet dagelijks gebruikt is dit een prima aankoop.

Bekijk Tristar KR-2156 – Kruimeldief

4. Invictus One Draadloze Handstofzuiger met HEPA filter

Wanneer je op zoek bent naar de beste kruimeldief dan kom je vroeg of laat bij dit model uit. Een turbo kruimeldief met HEPA filter. Hiermee zeer geschikt voor mensen met astma, hooikoorts of een andere allergie. Het filter houdt namelijk de kleinste stofdeeltjes tegen. Geschikt voor het opzuigen van droge vuil, niet voor vloeistoffen.

Ideaal voor het schoonmaken van moeilijk bereikbare plaatsen maar ook voor het snel schoonmaken van het bankstel, de vloer of andere plaatsen binnenshuis. Denk ook eens aan plekken waar je normaal een keukentrap voor nodig hebt. Volledig opgeladen gaat de accu gedurende 15 minuten mee. Dankzij de hoge zuigkracht is dit een uitstekende aankoop.

Naar Invictus One Draadloze Handstofzuiger

5. BISSELL 1987N PetHairEraser

Zowel voor het opzuigen van droog vuil als vloeistoffen zit je met deze beste kruimeldief altijd goed. Hij is zeer krachtig en geschikt voor het opzuigen van huisdierharen, kruimels, stof en nog veel meer. Het stofreservoir heeft een inhoud van 1 l. Pluspunt is dat het model een laagmatig geluidsniveau van 68 dB heeft. Je ontvangt er een dierenharenborstel, een meubelzuigmond, vloeistoffenzuigmond en een dierenzuigmond bij. Uiteraard ook inclusief laadstation, zachte borstel en bevestiging voor aan een wand.

Dat hij zo krachtig is zie je aan de accu die volledig opgeladen tot 25 minuten meegaat. Dit is veel langer dan bij voorgaande modellen. Gezien de hoge zuigkracht en de lange accuduur is dit model ook nog eens prettig geprijsd. Een absolute aanrader dus.

Bekijk BISSELL 1987N PetHairEraser

Met het overzicht beste kruimeldief moet hier vast iets voor jou tussen zitten. Zorg ervoor dat je de kruimeldief altijd weer op de oplader zet, zodat deze continu beschikbaar is.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste kruimeldief (2022) – kruimelzuigers getest
Schuiven naar boven