Beste led masker (2023) – gezichtsmasker

Bijgewerkt: 26 september 2023

Ga jij voor het beste led masker? Dit is een gezichtsmasker waarbij je gebruik maakt van led lichttherapie. Dit herstelt de energie, zorgt voor een betere doorbloeding en stimuleert de aanmaak van collageen en elastine. Hierdoor ziet je huid er jonger en frisser uit. Bekijk wat het beste led masker (gezichtsmasker) van dit moment is.

Zo gebruik je een led masker

Het gebruik van een led gezichtsmasker is eigenlijk heel erg eenvoudig. Afhankelijk van het led masker dat je koopt heb je de keuze uit 1 tot wel 7 verschillende gezichtsbehandelingen. Hierbij kijk je goed naar de led kleuren. Rood is geschikt voor het strakker maken van de huid. Het blauwe licht doodt bacteriën en vermindert ontstekingen, littekens en acne.

Groen gebruik je om hyperpigmentatie of mentale stress te verminderen. Paars is een combinatie van rood en blauw en heeft dus meerdere functies. Geel is goed tegen fijne lijntjes en rimpels of pigmentatie. Wit gebruik je tegen een slappe huid, pigmentatie, ontstekingen of rimpels.

Beste led masker 2023

Het voordeel van een led gezichtsmasker kopen is dat je niet meer naar de schoonheidsspecialist voor een behandeling hoeft. Je bespaart hier ontzettend veel geld mee, want een led masker kost tussen de € 60 en € 250. Het is een eenmalige investering waar je lang plezier van hebt. Bekijk het overzicht beste led masker.

1. Phenitech Led Gezichtsmasker

Dit is echt een toppertje en behoort zeker tot het beste led masker van dit moment. Dit komt omdat dit led gezichtsmasker vooral heel erg voordelig geprijsd is. Hiermee geschikt voor iedereen, ook wanneer je een beperkt budget hebt. Het masker is voorzien van zeven verschillende kleuren. Hiermee maak je optimaal gebruik van de led lichttherapie.


Breng het masker dagelijks 20 minuten op je gezicht aan en leun ontspannen achterover. Dit masker werkt met een adapter zodat je niet aan bekabeling vastzit. Er is een digitale timerfunctie aanwezig, je hoeft dezelfde tijd niet in de gaten te houden. Dit led masker ontvangt goede beoordelingen van gebruikers, namelijk 4,3 van de 5 sterren.

2. Envigante Gezichtsmasker

Wanneer je voor dit led masker kiest dan moet je er rekening mee houden dat deze over drie kleuren beschikt. Hiermee is dit masker geschikt voor de doffe en grauwe huid maar ook bij acne, puistjes, littekens en pigmentvlekken. Dit masker kenmerkt zich vooral door het lichtgewicht design. Hierdoor is het eenvoudig mee te nemen en voelt het zeer comfortabel aan.


Het lichtgewicht led masker verschilt hiermee van veel andere led gezichtsmaskers. Na enkele behandelingen zie je al duidelijk verschil, daar doe je het natuurlijk voor. Een prima masker met ledverlichting waarmee je dure behandelingen bij de schoonheidsspecialist vermijdt.

3. Sunhills LED gezichtsmasker

Een veilig led masker zonder schadelijke uv-straling. Dankzij de 3 standen kun je elke dag voor een andere behandeling kiezen, net wat bij je huid past. Natuurlijk is het masker ook geschikt voor meerdere gebruikers. Ter behandeling van littekens, acne, pigmentvlekken en onzuiverheden. Dit led masker werkt ook zeer goed wanneer je last hebt van rimpels of lijntjes, bijvoorbeeld rondom de ogen of de mond.

Keuze uit rood, blauw en oranje licht waardoor je de behandeling naar je huidtype aanpast. elke kleur stimuleert een andere reactie in de huid. Met dit led gezichtsmasker bespaar je een hoop tijd en geld. Dat is dan ook de ideale aankoop voor iedereen die voor een stralende jonge huid gaat.

Momenteel niet leverbaar

4. Lichtgewicht LED masker

Dit masker is echt niet de allergoedkoopste maar wel van een zeer goede kwaliteit. Het zit comfortabel en werkt perfect, hierdoor behoort dit model tot het beste led masker. Voorzien van blauw licht en hiermee de perfecte oplossing tegen acne. De bacteriën in de bovenste laag van de huid worden dankzij het blauwe licht bestreden. Hiermee boots je de gunstige werking van het zonlicht na zonder dat je te maken krijgt met de schadelijke UV-straling.

Verschillende onderzoeken hebben al aangetoond hoe effectief blauw licht in de bestrijding tegen acne is. Gebruik het masker meerdere keren per week, dan kom je sneller van acne en puistjes af. Het is aan te raden om gedurende de eerste maand 2-3 behandelingen per week toe te passen. Let er wel op dat je tussendoor niet in de puistjes knijpt of hierop drukt, hierdoor kunnen er littekens ontstaan. Dit masker is een echte aanrader voor iedereen met acne of mee-eters.

Naar Lichtgewicht LED masker

4. B-care LED Gezichtsmasker

Dit masker is goed betaalbaar maar toch van een zeer goede kwaliteit. Het zit comfortabel en werkt perfect, hierdoor behoort dit model tot het beste led masker. Voorzien van drie verschillende golflengtes en hiermee de perfecte oplossing tegen acne. De bacteriën in de bovenste laag van de huid worden dankzij het blauwe licht bestreden. Hiermee boots je de gunstige werking van het zonlicht na zonder dat je te maken krijgt met de schadelijke UV-straling.

Verschillende onderzoeken hebben al aangetoond hoe effectief blauw licht in de bestrijding tegen acne is. Gebruik het masker meerdere keren per week, dan kom je sneller van acne en puistjes af. Het is aan te raden om gedurende de eerste maand 2-3 behandelingen per week toe te passen. Let er wel op dat je tussendoor niet in de puistjes knijpt of hierop drukt, hierdoor kunnen er littekens ontstaan. Dit masker is een echte aanrader voor iedereen met acne of mee-eters. Het masker maakt ook gebruik van rood en oranje licht, waar je weer andere huidproblemen mee aanpakt.

5. Dermarolling Lichttherapie

Bij de laatste in het overzicht beste led masker krijg je niet alleen het masker met zeven verschillende kleuren maar ook nog eens een vitamine-C-serum. Vitamine C is namelijk een krachtig antioxidant en beschermt de huid tegen ontstekingsreacties en irritatie. Het led gezichtsmasker bevat alle led lichtkleuren die je nodig hebt voor een optimale lichthuidtherapie.

Pakt effectief huidveroudering, rimpels, ruwheid en pigmentvlekken aan. Uiteraard ook geschikt ter bestrijding van acne en puistjes, zichtbare lijntjes en andere oneffenheden. Dankzij het led licht wordt de productie van collageen en elastine in de huid verhoogd. Dit betekent een strakkere en zichtbaar jongere huid. Dit led masker is ook nog eens prettig geprijsd.

Weet je niet welke van de beste led maskers je moet kiezen? Ga dan in ieder geval voor een masker met zeven verschillende gezichtsbehandelingen. Dan weet je tenminste zeker dat je hier lange tijd mee vooruit kan. Je huid verandert namelijk in de loop van de jaren, door invloeden van buitenaf maar ook door veroudering.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste led masker (2023) – gezichtsmasker
Schuiven naar boven