Leukste babyspeelgoed 2022

Bijgewerkt: 19 maart 2022

We hadden natuurlijk al het beste babyspeelgoed, maar nu richten we ons op het leukste babyspeelgoed 2019. Geschikt voor kinderen van 6 maanden – 1 jaar. Dit speelgoed wordt zeer goed beoordeeld door ouders. Zo weet je tenminste zeker dat je baby speelgoed koopt dat écht leuk is voor jouw kindje. Met uitgebreide beschrijving van de producten.

Speelgoed 6 maanden – 1 jaar: veilig spelen

Babyspeelgoed moet niet alleen leuk maar ook veilig zijn. Hierbij let je op het CE-keurmerk. Met dit keurmerk weet je dat het speelgoed aan de EU-veiligheidseisen voldoet. Let ook goed op kleine onderdelen: deze mogen niet aanwezig zijn of loslaten.

Kies je voor houten speelgoed, wees er dan zeker van dat de verf niet giftig is. Dit geldt overigens ook voor plastic speelgoed. We adviseren om alleen speelgoed in Nederland of de EU te kopen: deze producten bevatten geen schadelijke stoffen.

Leukste baby speelgoed 2022

Wat is nu het leukste baby speelgoed? Je hebt de keuze uit veel verschillende producten, maar wat moet je kiezen? We hebben een mooie samenvatting gemaakt van best beoordeeld speelgoed in de leeftijdscategorie 6 – 12 maanden (1 jaar). Dit speelgoed is leuk, afwisselend en ook nog eens leerzaam. Het voldoet aan de verwachtingen van ouders. Ontdekt 5x het leukste babyspeelgoed.

1. VTech Babywalker loopwagen

 • 6 – 36 maanden
 • Jongens en meisjes
 • Keuze uit twee kleuren

Met meer dan 450 zeer goede beoordelingen behoort de VTech baby Walker tot het leukste babyspeelgoed 2019. Verkrijgbaar in de kleuren roze en oranje, dus voor jongens en meisjes. Baby zet zijn allereerste stapjes met hulp van de VTech Baby Walker.

Het afneembare activity paneel bevat heel veel melodietjes, geluidseffecten, knipperende zonnetjes en nog veel meer. Er zijn twee speelstanden waarbij baby alles leert over vormen, kleuren en tellen. Dankzij de automatische uitschakeling wordt je niet continu gestoord door de melodietjes. Ouders beoordelen de Baby Walker met 4,7 van vijf sterren.

Bekijk de VTech Babywalker loopwagen

2. VTech vrolijke vriendjes

 • 12 maanden en ouder
 • Jongens en meisjes
 • Keuze uit 8 vrolijke vriendjes

Voor jonge ontdekkers die zich helemaal in de wereld van ridders prinsessen in kunnen leven. De Vrolijke vriendjes figuren van VTech werken samen met het Magic Point of speelset. Het vrolijke vriendje komt tot leven en reageert met zinnetjes, liedjes en bewegingen.

Je hebt de keuze uit acht vriendjes waaronder Koning Jasper, prinses Paulina of Bart boogschutter. Met 6 melodietjes en 3 gezongen liedjes. Het VTech vrolijke vriendje ontvangt 4,8 van de 5 sterren. Ouders zijn vooral tevreden over de goede kwaliteit en het eindeloos speelplezier dat dit product biedt.

Naar de VTech vrolijke vriendjes

3. Happy Horse konijn Richie

 • 0 maanden en ouder
 • Jongens en meisjes
 • Keuze uit 4 kleuren

Welke baby droomt niet heerlijk weg met konijn Richie van Happy Horse? Dit knuffeldoekje troost, helpt bij het inslapen en speelt urenlang met Rickhie. Dit knuffeltje is uitermate zacht en heeft grappige lange oren. Kan in de wasmachine en is verkrijgbaar in 4 leuke kleuren.

Van plan om dit leukste baby speelgoed aan te schaffen? Richie konijn moet soms in de was of raakt wel eens kwijt. Het is dan handig wanneer er een tweelingbroer van Richie konijn beschikbaar is. Bestel er dus gelijk twee! Ook weer goed beoordeeld: 4,8 van de 5.

Bekijk Happy Horse konijn Richie

4. Vtech toet toet auto’s

 • 1 jaar en ouder
 • Jongens en meisjes
 • Keuze uit 4 voertuigen

Of je nu voor Jimmys Jeep of Tobias trein gaat: het kind beleeft urenlang speelplezier aan Vtech toet toet auto’s. Met grappige geluidseffecten, gezongen liedjes en gesproken zinnetjes. Stimuleert het denkvermogen, de fantasie en de motoriek van het kind.

Je hebt de keuze uit verschillende voertuigen. Leuk voor jongens maar zeker ook voor stoere meisjes. Ontvangt 4,8 van 5 sterren. Dit moet dan ook wel in het rijtje leukste babyspeelgoed thuishoren. Ouders zijn tevreden over de goede kwaliteit en het leuke ontwerp. Kinderen spelen hier heel veel, aldus ouders.

Direct naar de Vtech toet toet auto’s

5. VTech Zoef Zoef Dieren

 • 1 jaar en ouder
 • Jongens en meisjes
 • Keuze uit 20 dieren

Alle Zoef Zoef Dieren van VTech reageren op elkaar. Koppel een van deze dieren aan een ander dier en ontdek de leuke reacties. Met vrolijke liedjes, gesproken zinnetjes en grappige geluiden. Het kind hoeft hiervoor alleen maar op het hoofdje van het dier te drukken.

Een goed verkocht product dat ook nog eens 4,7 van de 5 sterren ontvangen. Zeer goede kwaliteit, eindeloos speelplezier, een modern en leuk ontwerp. Keuze uit maar liefst 20 verschillende dieren waaronder hamster, ezel, krokodil of varken.

Bekijk de VTech Zoef Zoef Dieren

Dit was het leukste babyspeelgoed. Opvallend is dat vooral VTech goede beoordelingen ontvangt. Daarnaast doen ook de knuffels van Happy Horse het goed. Vind je het moeilijk om te kiezen? Speelgoed mag je na bestelling altijd terugsturen, mits het nog in de originele verpakking zit.

Je kunt dus gerust het speelgoed aan jouw kindje tonen en de reactie afwachten. Mocht je het uiteindelijk niks vinden, dan stuur je het gewoon terug of ruilt het tegen ander speelgoed. Zo gemakkelijk is het.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Leukste babyspeelgoed 2022
Schuiven naar boven