LTO network verwachting – crypto koers

Bijgewerkt: 15 maart 2023

Al eens van het project LTO Network gehoord? Tot het laatste kwartaal van 2021 bijna niemand. Sinds die tijd staat het project aardig in de aandacht. De LTO Network verwachting voor 2022 is dan ook erg positief. Ontdek meer over dit project, de verwachtingen en de koersontwikkeling.

B2B blockchain project

Om het kort maar krachtig te houden: LTO Network (LTO) is een B2B blockchain project. Het gaat hier om een hybride blockchain die speciaal ontworpen is voor een business to business samenwerking. Eigenlijk kun je dit als een digitale notaris zien. Data die op deze blockchain terechtkomt is onveranderlijk. Dit maakt zaken doen tussen bedrijven een stuk veiliger en betrouwbaarder.

Er is ook een privégedeelte van LTO Network. Hierbij draait het om procesautomatisering maar ook het delen van gegevens. Het mooie is dat LTO netwerk voldoet aan de data beveiligingswetten en de GDPR (privacywet).

LTO Network verwachting: historie

In februari 2019 kwam dit project van de grond. De koers van de onderliggende cryptomunt stond toen op € 0,50. Het heeft echt tot november 2020 geduurd voordat er meer aandacht voor dit project kwam. De koers stond in maart 2021 op ruim € 0,72. Om vanaf mei dat jaar weer helemaal in te zakken.

Pas in november 2021 ging het weer goed met LTO. De koers steeg in november boven de € 0,60. Misschien leuk om te weten: het gaat hier om een Amsterdams bedrijf.

Meld je aan bij Bitvavo en ontvang de eerste € 1000 transacties gratis

Verwachting voor 2022 en 2023

Dan nu over naar de LTO Network verwachting 2022 en natuurlijk 2023. Er is via deze hybride blockchain steeds meer mogelijk. Bijvoorbeeld gedecentraliseerde ID’s, verifieerbare referenties en andere functies.

De verwachting is dat LTO Network dit soort functies steeds verder uitbreidt. Eigenlijk zit hier een goed en toekomstbestendig idee achter de bijbehorende cryptomunt. Je kunt je voorstellen dat bedrijven hier in de toekomst steeds meer gebruik van gaan maken. Dat dit ook de koers opdrijft. Al helemaal als dit bij het grote publiek bekend wordt. Je krijgt dan een FOMO effect: iedereen wil kopen.

De LTO Network verwachting voor de aankomende jaren:

  • Januari 2022: koers € 0,80
  • December 2022: koers € 2
  • Januari 2022: koers € 1,94
  • December 2022: koers € 4,38

Houd er rekening mee dat deze verwachtingen gebaseerd zijn op ontwikkelingen binnen het bedrijf, koershistorie en de groei (of afname) van het aantal holders. Maar natuurlijk ook het handelsvolume.

LTO Network roadmap

Een roadmap noem je ook wel een routekaart. Dit is een schema waarop het ontwikkelingsplan van een bedrijf staat. Maar ook wat de activiteiten onderling zijn.

Het bedrijf heeft de missie om een volledig gedecentraliseerde blockchain infrastructuur te bouwen en te onderhouden. Deze is voor bedrijven en organisaties direct toepasbaar. Het team van LTO Network bestaat uit directeur Rick Schmitz, financieel directeur Martijn Migchelsen en nog vele anderen.

De toekomstplannen zijn ook al duidelijk. In het eerste kwartaal van 2022 is het mogelijk om de LTO Private laag in te zetten in combinatie met het identiteitsplatform. Zo kan een bedrijf persoonlijke gegevens van individuele controleren. Uiteraard voldoet dit aan de AVG vereisten.

Verder overbrugt LTO Network in 2022 de kloof tussen traditionele financiën en crypto. Dit gebeurt door het betreden van de DeFi-ruimte.

Aantal cryptomunten LTO Network

Bij aankoop van cryptocurrency is het altijd goed om naar het onderliggend project te kijken. Soms heeft een cryptocurrency totaal geen functie maar is het gewoon een hebbeding. Terwijl andere munten wel degelijk op een project gebouwd zijn. LTO Network is hier eentje van, dat zit in ieder geval goed.

Dan heb je nog het aantal cryptomunten dat in omloop is. Wanneer de totale supply te hoog is dan geeft dit de coin weinig kans om te stijgen. Gelukkig is dit bij LTO Network niet het geval. Er geldt een maximale uitgifte van 403.393.276 stuks. In november 2021 zijn hiervan net geen 400 miljoen in omloop waarvan er 292 miljoen rondcirculeren.

Het totale aanbod is erg belangrijk. Dit geeft LTO netwerk, ten opzichte van de top drie cryptocurrency, nog aardig kans om te stijgen. In theorie zou de koers vanaf november 2021 maal 500 kunnen en dan nog staat LTO (net niet) in de top 3 van grootste cryptocurrency. Dit betekent dat een koers van € 300 in theorie mogelijk is. Helemaal niet gek, maar staar je hier zeker niet blind op.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

LTO network verwachting – crypto koers
Schuiven naar boven