Meest comfortabele sloffen

Bijgewerkt: 29 mei 2022

Pantoffels of sloffen zijn niet alleen populair, maar ook erg praktisch. Je voeten blijven lekker warm, vooral in de koudere maanden. Natuurlijk ga je voor de meest comfortabele sloffen. Hele goedkope modellen bieden geen hoog comfort. Wil je echt comfort, dan kom je bij de volgende merken uit.

De voering van pantoffels/sloffen

Bij comfort speelt vooral de voering een belangrijke rol. Een voering van natuurlijk materiaal is aan te raden. Dit is namelijk ventileerd en voert vocht goed af. Heb je goedkope pantoffels met een kunststof binnenvoering, dan merk je dat je voeten snel zweterig of klam aanvoelen.

Natuurlijke binnenvoeringen zijn van schapenwol, iets waar onderling ook veel kwaliteitsverschil in zit. De buitenkant van de meest comfortabele sloffen zijn van echt leder waaronder suede. Dan heb je nog de zool (onderkant) van de pantoffels: deze moet van stevig en antislip materiaal zijn. Dan pas kun je van een hoog draagcomfort spreken.

Dit zijn de meest comfortabele sloffen

Kun je geen keuze maken? Hieronder vind je driemaal de meest comfortabele sloffen. Dit zijn merken die bekendstaan vanwege hun hoge kwaliteit en natuurlijk een prima comfort. Houd er rekening mee dat dit soort sloffen wat duurder zijn, maar je krijgt er ontzettend veel voor terug.

UGG pantoffels

Je houdt ervan of je houdt er niet van: UGG schoenen en pantoffels. Het design is misschien niet supermodern, maar de sloffen van dit merk zitten wel zeer comfortabel. Het materiaal van veel van deze pantoffels is van suede. Dit is echt leder, heeft een lange levensduur, ademend, vochtafvoerend en met een luxe uitstraling.

De voering van de UGG sloffen bestaat uit echte schapenwol. Dit voelt niet alleen warm en comfortabel aan, ook heb je niet langer last van zweetvoeten. Dit komt omdat echte schapenwol het zweet goed afvoert. Voor UGG pantoffels betaal je tussen de € 90 en € 110. Een aantal modellen zijn wat duurder, maar dezen hebben dan ook een apart ontwerp.

Bekijk UGG pantoffels

Warmbat

Het merk Warmbat is ook een absolute aanrader. Het bedrijf was van oorsprong in de VS gevestigd. Het handelsmerk Warmbat is in 26 landen verkocht, nu is het eigendom van een Nederlands bedrijf. Je kunt dus ook echte Hollandse kwaliteit verwachten.

Dat dit de meest comfortabele sloffen zijn dat is wel duidelijk. Dit merk maakt namelijk gebruik van de beste natuurlijke materialen. Met een wollen voering en een suède buitenkant zitten de sloffen gegarandeerd comfortabel. Verwen je voeten want ze verdienen het.

Je hebt keuze uit verschillende kleuren, modellen en maten. Er zit altijd wel iets geschikts tussen. De prijs valt ook echt wel mee, deze sloffen zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer € 49.

Naar Warmbat sloffen

Giesswein

Als laatste het merk Giesswein want dat mag er ook wel wezen. De prijs is heel betaalbaar: je betaalt tussen de € 50 en € 70. Het design is ook wel iets om over te schrijven. Deze pantoffels zien namelijk helemaal niet standaard uit. Ze hebben een uniek ontwerp, iets dat je bij veel andere merken niet tegenkomt.

Vrijwel alle pantoffels van dit Oostenrijks bedrijf bevatten echt wol. Hierdoor geniet je van de hoge zachtheid en natuurlijk het comfort. Je hebt modellen met een wollen buitenkant, maar ook waarvan de buitenkant uit een textielsoort bestaat.

Bekijk Giesswein sloffen

Wat zijn goede pantoffels voor je voeten?

De een heeft X of O-benen, loopt op de binnenkant van zijn voeten of wikkelt niet goed af. Maar er zijn natuurlijk net zoveel mensen met een normale stand van de voeten. Vaak zie je dat afwijkingen op wat oudere leeftijd ontstaan. Dit hoeft niet altijd met de voeten te maken te hebben, maar kan ook vanuit de knieën, heupen of een ziekte ontstaan.

Wat zijn goede pantoffels voor je voeten? Ondanks dat je er binnen op loopt, moeten ze wel een goede ondersteuning geven. Wanneer de pantoffels je voeten de verkeerde kant opduwen kun je hier last van krijgen.

Merkpantoffels met een harde zool bieden de juiste ondersteuning. Bovendien kun je met een harde zo op even naar buiten, bijvoorbeeld naar de afvalcontainer. Heb je een afwijking aan de voeten, koop dan zeker geen goedkope sloffen. Je krijgt hier vroeg of laat spijt van. Bovendien zijn goedkope modellen zeker niet de meest comfortabele sloffen.

Alleen natuurlijke materialen

Je hebt het al eerder kunnen lezen, maar ga voor goede pantoffels die gemaakt zijn van natuurlijke materialen. Hierdoor blijven je voeten droog en warm aanvoelen. Vermijd dus goedkope producten met synthetische materialen.

Zo moeten pantoffels zitten

De meest comfortabele pantoffels zitten lekker, dat merk je direct. In het begin kunnen de pantoffels nog wat strak zitten, dit is vrij normaal. Houd er wel rekening mee dat de meeste pantoffels wat groter uitvallen. Daarom is het aan te raden om een maatje kleiner te bestellen. Staat hier niks over in de beschrijving, dan kun je gewoon voor je eigen maat gaan.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Meest comfortabele sloffen
Schuiven naar boven