Mijn verhaal Michelle Obama: hardcover of e-book

Bijgewerkt: 18 mei 2022

Het boek Mijn verhaal, Michelle Obama is razend populair. Weet je nog niet wie Michelle Obama is? Dit is de voormalige First Lady van de Verenigde Staten en echtgenote van de 44e Amerikaanse president Barack Obama. Deze dame schreef een boek over de beginjaren van haar huwelijk en de politieke carrière van haar man.

Het verhaal van Michelle Obama

Ik ga niet verklappen hoe het boek eindigt: dit moet je zelf ervaren. Wel vertel ik in grote lijnen waar het boek over gaat.

Michelle Laval Robinson Obama is op 17 januari 1964 geboren. Ze studeerde rechten aan de Princeton-universiteit en Hartland school. In Chicago gaat ze aan het werk als advocate. Dan komt student Barack Obama op hetzelfde advocatenbureau werken. Dit is het begin van een liefdesrelatie. In 1992 trouwt het stel. Op 4 juli 1988 wordt hun eerste dochter geboren. Op 10 juni 2001 krijgen ze een tweede dochter.

Michelle heeft haar carrière als advocate opgegeven om de politieke carrière van haar man te ondersteunen. Ze was vaak de bekritiserende persoon achter zijn verkiezingscampagne.

In het boek beschrijft ze op een luchtige en humoristische manier hoe haar leven en huwelijk eruit zag. Dit was niet altijd even makkelijk. Je krijgt een kijkje in de wereld van Het Witte Huis, Buckingham Palace en nog veel meer.

Recensie: wat vinden anderen van dit boek?

Het boek is al vele malen gelezen en beoordeeld. Wat vinden anderen van dit boek? Hieronder lees je enkele boekrecensies:

  • Trouw: Michelle laat zien dat rechtlijnigheid haar kracht en zwakte is (bron)
  • Glamour: Michelle is openhartig (bron)
  • Hebban lezersrecensies: Michelle zet een boeiend en interessant beeld neer (bron)
  • Bol.com lezersrecensies: persoonlijk verhaal, schitterend en boeiend geschreven
  • NRC: voorzichtig zijn met interpreteren, toch laat Michelle openhartig zien dat ze boos is (bron)

Dit waren enkele recensies over het veelbesproken boek van Michelle Obama.

Mijn verhaal Michelle Obama hardcover

Dit boek is in twee varianten verkrijgbaar: als hardcover of als e-book. Zelf geef ik de voorkeur aan het Mijn verhaal Michelle Obama hardcover boek. Dan voel je dat je iets in handen hebt. Bovendien kun je overal lezen: in bed, als je in bad zit, in de auto (niet zelf rijden) of lekker met een dekentje op de bank. Bovendien kun je dit boek ook nog eens uitlenen of aan iemand anders cadeau doen. Het best bewaar je dit bijzondere boek: het vormt een onderdeel van de Amerikaanse geschiedenis.

Wat kost dit hardcover boek? Hier betaal je €26,99 voor. Helemaal geen verkeerde prijs voor dit populaire boek.

Bekijk Mijn verhaal Michelle Obama hardcover

Plaats je bestelling voor 23.59 uur: dan heb je deze morgen al in huis. Ben je niet tevreden, dan mag je het boek altijd retour sturen of ruilen. Ik heb er echter alle vertrouwen in dat je veel leesplezier aan dit boek beleeft.

 E-book: de digitale versie

Je kunt ook kiezen voor het Mijn verhaal Michelle Obama e-Book. Hoe werkt een e-book? Het gaat hier om een elektronische of digitale versie van een papieren boek. Op het beeldscherm ziet deze er precies hetzelfde uit als een hardcover. Het e-book wordt vaak geleverd in pdf of als ePub bestand. Dit laatste is een bestandsformaat voor e-readers. Je kunt dit formaat ook op de pc, laptop of tablet lezen. Je moet dan wel even het juiste programma downloaden en installeren.

Wat kost het Mijn verhaal Michelle Obama e-book? Deze is een stuk goedkoper dan de papieren versie. Je betaalt voor het e-book €16,99.

Bestel Mijn verhaal Michelle Obama e-book

Voordeel van het e-book is dat deze goedkoper is. Je kunt deze op pc, laptop en tablet lezen. Op de smartphone gaat ook wel, maar je beeldscherm is een stuk kleiner. Dit leest niet altijd even prettig. Nadeel van een e-book is dat het minder gezellig is. Je gaat niet met je laptop in bad liggen, ook in bed voelt het een stuk minder prettig aan. Daarnaast kun je het e-book niet zomaar uitlenen of in de boekenkast neerzetten. Ik ben er zelf wat minder fan van. Nu moet ik ook wel bekennen dat ik het prettig vindt om iets tastbaars in handen te hebben. Misschien gaat mijn voorkeur daarom wel naar de hardcover uit.

Vergelijkbare boeken

Ligt jouw interesse bij geschiedenis en politiek? Dan heb ik een aantal interessante vergelijkbare boeken voor jou gevonden:

De antwoorden op de grote vragen (Stephen Hawking)

Dit boek is een eerbetoon aan het genie en wetenschapper Stephen Hawking. Deze overleed in maart 2018. Stephen Hawking hield zich bezig met alles rondom de kosmos.

Sapiens (Yuval Noah Harari)

Heel lang geleden waren er 6 verschillende menssoorten. Hier is alleen de huidige Homo Sapiens van overgebleven. Ontdek de geschiedenis van de mensheid en hoe onze wereld er in de toekomst uitziet.

T Hooge nest (Roxane van Iperen)

Het was tijdens de Tweede Wereldoorlog één van de grootste Nederlandse onderduikadressen: t Hooge nest. Lees hoe tientallen onderduikers zich hier verborgen en hoe het nest uiteindelijk verraden werd.

Homo Deus (Yuval Noah Harari)

70.000 jaar menselijke evolutie. Homo Deus is een boek dat zich juist op de toekomst richt. Van onsterfelijkheid tot kunstmatig leven: wat staat ons te wachten?

Mythos (Stephen Fry)

Een boek over de Griekse mythen en sagen. Verhalen uit deze tijd komen opnieuw tot leven (Zeus, Athena, Koning Midas).

Feitenkennis (Hans Rosling)

Ontdek 10 redenen waarom we verkeerd tegen de wereld aankijken. Antwoord op vragen over wereldwijde trends zoals het percentage wereldbevolking dat in armoede leeft. Of de gemiddelde levensverwachting van de mens. Volgens Bill Gates een van de belangrijkste boeken die hij ooit heeft gelezen.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Mijn verhaal Michelle Obama: hardcover of e-book
Schuiven naar boven