Beste oplaadbare zaklamp – “schijn een lichtje op mij”

Bijgewerkt: 5 april 2022

Met een zaklamp heb je altijd licht in de duisternis. Het zijn wel batterijvreters, dit is niet altijd praktisch. Daarom ga je voor de beste oplaadbare zaklamp. Deze heeft een ingebouwde accu die je eenvoudig oplaadt. Hierna gaat hij weer een hele tijd mee. Ideaal voor thuisgebruik, onderweg, een survival of op vakantie.

Hesker oplaadbare zaklamp

 • Waterdicht
 • Ook te gebruiken als fietsverlichting
 • Prijsinschatting: € 13

Dit professionele model komt in aanmerking voor de beste oplaadbare zaklamp. Hij is namelijk volledig waterdicht, van een stevige kwaliteit en beschikt over een zoomfunctie. Daarnaast is hij vervaardigd van duurzaam gerecycled materiaal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van batterijcellen uit gereviseerde accu’s. Deze cellen vind je in de zaklamp terug en hebben een capaciteit van 3000 Mah.

Dit betekent dat de accu van dit model een lange levensduur heeft. De accu is oplaadbaar, maar het is ook mogelijk om gebruik te maken van losse AA-batterijen. Deze passen in de meegeleverde houder.

Bouw deze zaklamp eenvoudig om tot fietsverlichting. Dit realiseer je met de speciale houder, die ook meegeleverd wordt. Eindelijk een multifunctionele en oplaadbare zaklamp waar je al enige tijd naar op zoek bent.

Bekijk Hesker zaklamp – oplaadbaar

Rebela militaire zaklamp

 • Waterproof
 • 1200 lumen
 • Prijsinschatting: € 13

De beste oplaadbare zaklamp is er een met een lichtopbrengst van 1200 lumen. Dit komt overeen met een 100 W gloeilamp, meer dan voldoende aan licht. Hij heeft een bereik van 182 meter en beschikt over vier verschillende standen. Onder andere SOS en inzoomen, waardoor hij de ideale militaire- of survivalzaklamp is.

De meegeleverde batterij is oplaadbaar middels de micro USB-poort. Ook wordt er een USB-kabel bijgeleverd, zodat de zaklamp altijd tot je beschikking staat. Het volledig opladen van de accu duurt ongeveer 3 uur. Hierna is hij tot 8 uur in de low-modus bruikbaar.

Dit model is waterdicht en beschikt over flitslicht XML T6 led. Hiermee is hij uitermate geschikt bij het gebruik in noodsituaties, in het bos, de regen of de sneeuw. Maar ook in andere duistere omstandigheden. De zaklamp is compact en hierdoor makkelijk mee te nemen in de rugzak of de jaszak. Let op: verkrijgbaar in een verpakking van twee stuks.

Naar Rebela militaire zaklamp

Professionele oplaadbare zaklamp

 • Lange accuduur
 • 4700 lumen
 • Prijsinschatting: € 59

Zoek je de beste oplaadbare zaklamp met de hoogste lichtopbrengst? Hij is wat duurder maar heeft wel een lichtbundel waar je u tegen zegt. Met een lichtsterkte van 4700 lumen kijk je tot 800 meter ver. Deze krachtpatser staat niet alleen bekend om zijn hoge lichtsterkte maar ook om zijn uitstekende accu. De krachtige 5000 mAh batterij is volledig opgeladen goed voor meer dan 10 uur lichtopbrengst.

Zeer geschikt voor gebruik op de camping, tijdens het klussen of de hond uitlaten in het bos. Maar ook in een noodsituatie of een dropping/survivaltocht. Leg er vooral een in de auto, mocht je ‘s nachts met pech langs de weg stilstaan dan sta je niet volledig in het donker.

Absoluut de beste in zijn soort, en naar verhouding ook zeer betaalbaar.

Bekijk de professionele zaklamp

Voor- en nadelen van een oplaadbare zaklamp

Een zaklamp met oplaadbare accu of batterij heeft veel voordelen:

 • Nooit meer losse batterijen
 • Kostenbesparend
 • Krachtige lichtstraal
 • Altijd tot je beschikking
 • Lange levensduur
 • Beter voor het milieu

De nadelen van een oplaadbare zaklamp zijn niet zo groot. Qua aanschafprijs is hij wat duurder, maar je verdient dit ook snel weer terug. Het enige nadeel is dat je niet moet vergeten om de zaklamp op te laden. Meestal geeft het model een (rood) signaal wanneer het batterijniveau laag is.

Welke zaklamp heeft de politie?

Politie-eenheden maken gebruik van een professionele tactische zaklamp. Deze doet dienst tijdens arrestaties en kritieke situaties. Met een tactische zaklamp schijn je doelgericht. Hierdoor is deze zeer geschikt om je weg te vinden, tijdens het spoorzoeken of om iemand te verblinden of desoriënteren.

Deze zaklampen zijn ook als oplaadbare modellen verkrijgbaar. De prijs varieert van € 39 tot meer dan € 150.

Naar tactische (oplaadbare) zaklampen

Het is aan te raden om voor een model met minimaal 1500 lumen lichtopbrengst te gaan. Dan heb je een vergelijkbare zaklamp als de politie heeft. Houd er wel rekening mee dat deze modellen minder breed schijnen, dus ze zijn niet voor alle situaties geschikt.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste oplaadbare zaklamp – “schijn een lichtje op mij”
Schuiven naar boven