Beste Pampers (2022) – luiers

Bijgewerkt: 19 maart 2022

De beste Pampers zitten comfortabel en houden die gedurende lange tijd droog. Pampers is een bekend luiermerk en wordt ontzettend goed verkocht. Binnen dit merk heb je de keuze uit verschillende groottes en modellen. Bekijk maar eens de beste Pampers van dit moment.

Dit moet je over Pampers weten

Pampers is een Amerikaans merk niet alleen luiers maar ook over een drukte en peuterproducten op de markt brengt het gaat dan voornamelijk om luiers, trainingsbroekjes en babydoekjes. Het bedrijf is in 1956 opgericht door de Amerikaan Victor Millis.

Vanwege de uitstekende kwaliteit is Pampers best verkochte merk op het gebied van wegwerpluiers. Ze hebben dan ook een compleet assortiment voor baby’s, dreumesen en peuters. Het is een van de best geteste merken aan wordt door ouders zeer goed beoordeeld.

Vaak worden met Pampers ook andere luiers (ander merk) bedoeld. Hierbij wordt de merknaam dus voor verschillende producten gebruikt.

Beste Pampers 2022

Wat zijn oude beste luiers van dit moment? In het artikel beste wegwerpluiers zie je welke merken of modellen goed verkopen. In dit artikel zie je wat de beste Pampers zijn. Hierbij is dus alleen aandacht voor dit merk en niet voor andere merken.

1. Pampers Premium Protection Luiers

De Pampers met premium protection zijn de best verkochte modellen van dit moment. Hierbij heb je keuze uit verschillende luiermaten. Dit varieert van luiermaat 1 (vanaf de geboorte) tot luiermaat 6 (vanaf 15 kg oftewel drie jaar en ouder).

Deze luiers worden veel gebruikt op kraamafdelingen. Ze beschikken over een zachte absorberende bovenlaag waardoor de billetjes niet snel geïrriteerd raken. Door de gaatjesstructuur wordt vocht van zachte ontlasting goed weg geleid. Hierdoor blijven we willen langer droog. Geschikt als luier voor overdag maar ook als nachtluier. De huid van baby blijft tot 12 uur droog.

De Pampers Premium Protection worden zeer goed beoordeeld. Met meer dan 3500 beoordelingen geven ouders het een gemiddelde score van 4,8 van de 5 sterren. Hier is natuurlijk niks meer aan toe te voegen.

Bekijk Pampers Premium Protection

2. Pampers Baby-Dry Luiers

Baby-Dry is weer iets anders dan de Premium Protection luiers. Ook deze behoren tot de beste Pampers, en wel vanwege de uitstekende kwaliteit. Ook nu weer heb je keuze uit verschillende maten, vanaf de geboorte totdat het kind ongeveer drie jaar oud is. Deze luiers zijn dermatologisch getest en bevatten geen allergenen die in de EU lijst voorkomen. Dit betekent dat er geen schadelijke stoffen inzetten. Iets dat voor veel ouders ontzettend belangrijk is.

De zijkanten zijn rekbaar, wat natuurlijk voor een goede pasvorm zorgt. Zo blijft baby gedurende de hele nacht goed droog. Ook deze luiers zijn door ouders (consumenten) zeer goed beoordeeld. Ze ontvangen een gemiddelde score van 4,7 sterren. Vooral de duurzaamheid en het comfort vallen extra op.

Naar Pampers Baby-Dry Luiers

3. Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes

Er komt een moment van zindelijkheidstraining. Dit kan natuurlijk niet in één keer goed gaan. Daarom zijn er de beste luierbroekjes van Pampers. Deze trek je in een beweging aan, waardoor het kind het gevoel heeft dat het een onderbroekje aanheeft. Wanneer het luierbroekje vol is dan maak je deze eenvoudig open door de zijkant kapot te scheuren. Er zit ook een plakstrip aan, dit maakt het eenvoudig om het luierbroekje hygiënisch weg te gooien

De Pampers luierbroekjes zijn verkrijgbaar in verschillende maten waarbij de kleinste maat luiermaat 3 is. De broekjes hebben een 360 graden pasvorm bieden ’s nachts een goede bescherming tegen doorlekken. Met meer dan 1500 beoordelingen ontvangt dit product een score van 4,8 sterren. Een voordelige koop en een goede kwaliteit.

Bekijk Pampers Baby-Dry Pants Luierbroekjes

4. Pampers Splashers Wegwerpbare Zwemluiers

Naar babyzwemmen of in de tuin in het zwembadje spelen, zwemluiers zijn dan wel zo praktisch. Dankzij deze luier blijft baby of kind goed beschermd tegen door lijken. Zo wordt het water niet vies en gebeuren er ook geen ongelukjes. Aan de andere kant zijn de zwemluiers speciaal bedoeld voor gebruik in het water.

De Pampers zwemluiers zijn verkrijgbaar in verschillende maten waaronder maat drie of maat vijf. De comfortabele pasvorm is een absoluut pluspunt. De dubbele beschermrandjes voorkomen lekken. Ook is er aandacht besteed aan het verwisselen van de luier. Eenvoudig door het openscheuren van de zijkanten. Hierdoor is de zwemluier eenvoudig uit te trekken. Prima beoordeeld met 4,6 van de 5 sterren.

Naar Pampers Splashers Zwemluiers

5. Pampers Pure Protection Luiers

In het overzicht het beste pampers ook deze luiers van hoogwaardig katoen. Deze bevatte plantaardige vezels die zacht zijn voor de huid. Zo bevatten deze pampers geen rubber latex of vloer bleekmiddelen. Katoen staat bekend om zijn hoge absorptievermogen maar ook de uitstekende ventilatie. Dit zorgt ervoor dat de huid een baby veel langer droog blijft.

Deze pampers zijn ook nog eens voorzien van een vrolijke print. Daarnaast is er een urine indicator aanwezig. Zodra de luier vol is zie je dit direct aan de luier. Dit is het teken om de luier te verwisselen. Dankzij het unieke ontwerp blijven de billetjes van baby tot wel 12 uur lang droog. Deze luiers zijn dan ook geschikt voor de nacht. Kiezen uit verschillende maten.

Dit was 5X de beste Pampers van dit moment. Zoals je ziet wordt het merk altijd zeer goed beoordeeld door tevreden gebruikers. Alweer een reden om voor Pampers te kiezen.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste Pampers (2022) – luiers
Schuiven naar boven