Pantoffels dames met harde zool

Bijgewerkt: 15 maart 2023

Lekker is dat, pantoffels voor dames met harde zool. Een aanrader want hierdoor heb je meer grip op de ondergrond. Helaas hebben veel damespantoffels een zachte zool. Ontdek warme sloffen met harde zool, daar kan je mee thuiskomen.

De beste pantoffels met harde zool

Hieronder vind je een overzicht van de beste pantoffels met harde zool (voor dames). In het overzicht zie je een aantal uitstekende merken voorbijkomen, later meer hierover. Kies uit verschillende modellen, kleuren en maten.

Bekijk dames pantoffels met harde zool

De prijs van deze pantoffels varieert enorm. Je hebt modellen die verkrijgbaar zijn vanaf € 35, maar sommige modellen kosten meer dan € 100. Om je te helpen bij het maken van een goede keuze vind je hieronder meer informatie.

Harde of zachte zool, waar moet je voor kiezen?

Dames pantoffels met harde zool zijn niet overal verkrijgbaar. Sloffen met zachte zool zijn flexibel, ideaal wanneer je met de voeten op de bank zit. Maar ook wanneer je het gevoel wil hebben dat je op sokken loopt.

Pantoffels met harde zool hebben toch wel wat voordelen. Ten eerste warme voeten, daar gaat het natuurlijk om. Daarnaast biedt de harde zool een goede stevigheid. Zeer geschikt wanneer je niet zo stabiel loopt. Maar ook ideaal wanneer je op je pantoffels af en toe de tuin in moet. De meeste sloffen met harde zool zijn ook nog eens voorzien van een antislip profiel. Hiermee heb je een goede grip op de vloer.

Het juiste merk uitkiezen

Zoals je in het overzicht hebt kunnen zien heb je een ruime keuze uit verschillende merken en modellen. Omdat prijzen variëren is het de vraag waar je voor moet kiezen. Dat is niet zo moeilijk, lees welk merk goed is en wat je kunt verwachten.

UGG vrouwenpantoffels

Als eerste heb je het merk UGG, bij veel mensen ook wel bekend onder de naam Uggs. Dit merk staat voor een hoog comfort, lekkere warme pantoffels en een uitstekende pasvorm. Toegeven, de pantoffels van UGG zijn niet altijd modieus maar zitten hartstikke lekker. Bovendien is de kwaliteit altijd top. Gelukkig heb je tegenwoordig keuze uit veel verschillende modellen. Hierdoor vind je zeker een UGG pantoffels die bij je past.

Deze pantoffels zijn voorzien van harde zool. De buitenkant is van suède of een ander materiaal. De voering is in veel gevallen van lekkere warme wol of textiel. Een en ander hangt weer van het model af. Voor UGGS pantoffels betaal je tussen de € 30 en € 110.

Naar UGG pantoffels met harde zool

Rohde dames pantoffels

Het tweede merk onder de beste pantoffels voor dames met harde zool is Rohde. Dit merk is niet bij iedereen bekend maar het biedt wel een uitstekende kwaliteit. Ook hierbij heb je keuze uit verschillende modellen en kleuren. De pantoffels zijn voorzien van harde zool en hebben een zeer goede pasvorm.

Populaire kleuren zijn cognac en zwart. De best verkochte modellen van dit merk zijn de suède instap pantoffels en de soort pantoffelslaarsjes met omgeslagen rand. Die laatste hebben een voering van wol, heerlijk warm.

Voor deze dames pantoffels met harde zool betaal je tussen de € 35 en € 65. Van hetzelfde merk zijn ook herenpantoffels verkrijgbaar.

Bekijk Rohde pantoffels

Ilse Jacobsen

De laatste waar je kennis mee moet maken: de Ilse Jacobsen vrouwen pantoffels. Ook weer met harde zool. Het best verkochte model van dit merk is de Tulip 3050 in het beige. Maar ook de suède instap sloffen zijn erg populair.

Ook nu weer keuze uit verschillende maten, modellen en kleuren. Opvallend is dat de kleuren beige en zwart als beste verkopen. Je betaalt voor dit merk tussen de € 65 en € 80.

Bekijk Ilse Jacobsen sloffen

Goedkope pantoffels met harde zool

Vind je bovenstaande merken wat te duur? Dan kun je ook voor een goedkoper model gaan. Houd er dan wel rekening mee dat de kwaliteit misschien wat minder is. Dit komt omdat dure merken kwaliteit bovenaan hebben staan.

De goedkoopste pantoffels met harde zool zijn verkrijgbaar voor een bedrag vanaf ongeveer € 30. Wanneer je hier € 5 bijlegt heb je al goede Rhode pantoffels met harde zool. Het prijsverschil is dus heel klein. Wil je nog minder aan pantoffels uitgeven dan moet je modellen met zachte zool kopen.

Sloffen met harde zool wassen

Slofsokken of pantoffels met zachte zool kun je vaak in de wasmachine of op de hand wassen. Hoe zit het dan met sloffen met harde zool wassen? Dat is zeker mogelijk maar stop ze nooit in de wasmachine. Beter kun je ze met de hand wassen. Vul een emmer of de gootsteen met warm zeepwater en was hier de pantoffels in.

Na het wassen enkele malen met koud water uitspoelen. Hierna voorzichtig het water eruit knijpen. Waak ervoor dat je de zool helemaal ombuigt. Laat de pantoffels aan de lucht drogen. Stop ze niet in de droger en leg ze ook niet op de verwarming. Houd er rekening mee dat het drogen wel drie dagen in beslag kan nemen. Daarom is het beter om pantoffels met harde zool te wassen wanneer het buiten aangenaam warm is. Dan zijn ze vaak binnen anderhalve dag droog.

Shop de leukste producten, bezoek bol.com

Pantoffels dames met harde zool
Schuiven naar boven