Beste Pokémon verzamelmap voor alle kaarten

Bijgewerkt: 25 april 2022

Verzamel je Pokémon kaarten? Berg ze overzichtelijk op in een praktische verzamelmap. Er zijn mappen voor 240 tot meer dan 900 kaarten verkrijgbaar. Daarnaast zijn er specifieke edities te koop zoals de verzamelmap Charizard of Eevee. Ontdek de beste Pokémon verzamelmap: hieronder vind je de drie bestverkochte mappen.

Pokémon Sword & Shield Brilliant Stars Sleeved Booster – Pokémon Kaarten
Bekijk aanbod

Pokémon kaarten vanaf € 4,95

Collected verzamelmap

 • Geschikt voor 400 kaarten
 • Verkrijgbaar in verschillende designs
 • Prijsindicatie: € 20

De beste Pokémon verzamelmap met de meest positieve reviews is de Collected. Deze is verkrijgbaar in verschillende kleuren waarbij het gele album het best wordt verkocht. Maar je hebt ook keuze uit een groen, paars of rood album. Van hetzelfde merk zijn ook de sleeves +Toploaders verkrijgbaar.

Bewaar tot 400 Pokémon kaarten, verdeeld over 50 insteekbladen die goed beschermen. Sluit de map vervolgens af middels de sterke ritssluiting. Deze map is voorzien van een handige polsband.

Consumenten geven dit product een score van 4,7 van de 5 sterren. De hoge kwaliteit staat bovenaan, net als de goede prijs. Het product wordt snel en netjes geleverd.

Bekijk Collected verzamelmap

Pokémon Fusion Strike 9-Pocket

 • Geschikt voor 90 collectible cards single-loaded of 180 double-loaded
 • Prijsindicatie: € 14

Deze bijzondere Pokémon verzamelmap is voorzien van een TCG set Sword & Shield design. De map bestaat uit 10 pagina’s met in totaal een capaciteit voor 90 collectible cards single-loaded of 180 double-loaded kaarten.

Van het merk Ultrapro waarvan nog veel meer op het gebied van Pokémon kaartverzamelingen verkrijgbaar is. Zoals toploaders, sleeves en pocket pages dozen. Alles van een topkwaliteit.

Naar Pokemon Fusion Strike 9-Pocket

Napi verzamelmap Pokémon

 • Grote keuze verzamelmappen
 • 360 tot 900 kaarten
 • Prijsindicatie: vanaf € 19,95

Van het bekende merk Napi koop je de beste Pokémon verzamelmap. Kies uit een model met het originele design, een zwarte map of het model in de originele gele Pikachu kleur. De kleinste mappen zijn geschikt voor het veilig opbergen van 360 kaarten. Met de grotere mappen kun je tot 900 Pokémon kaarten kwijt.

Elke map is voorzien van een polskoord en een stevige rits. Zo blijven de kaarten altijd droog, stofvrij en goed beschermd tegen krassen en stoten. Bovendien neem je de map eenvoudig overal mee naar toe.

De Napi verzamelmap wordt zeer goed beoordeeld door gebruikers. Meer dan 100 reviews tonen een gemiddelde score van 4,9 van de 5 sterren. Dit zeggen gebruikers over de Napi Pokémon verzamelmap:

 • Erg stevig
 • Ruimte voor veel kaarten
 • Hoge kwaliteit
 • Mooi design
 • Kaarten met of zonder sleeves blijven goed zitten

Kortom: een van de beste verzamelmappen voor Pokémon kaarten maar ook voor andere verzamelkaarten.

Bekijk Napi Pokémon verzamelmappen

Welke Pokémon verzamelmap moet je nemen?

Er zijn veel verschillende soorten verzamelmappen te koop. Het is belangrijk om voor een specifieke Pokémon map te gaan, omdat de kaarten hier het beste inpassen. Welk design je neemt is heel persoonlijk, maar de capaciteit speelt wel een belangrijke rol. Een map waar 500-800 kaarten inpassen zorgt ervoor dat je niet snel een nieuwe verzamelmap hoeft aan te schaffen. Maar ben je niet zo’n grote verzamelaar, dan is een kleine map een prima keuze.

Let ook goed op de kwaliteit. Bovenstaande mappen zijn van een hoge kwaliteit en hebben een lange levensduur. Kijk uit met namaak of hele goedkope mappen, die kunnen snel kapotgaan en bieden niet de allerhoogste bescherming.

Andere manieren om Pokémon kaarten te bewaren

Met de beste Pokémon verzamelmap blijven de kaarten goed en veilig bewaard. Wil of kun je geen map gebruiken, kies dan iets met een hard omhulsel. Denk hierbij aan een blikken voorraaddoos of een glazen (vierkante) pot. Een blikken koektrommel voldoet ook om de Pokémon kaarten kreukvrij en stofvrij te bewaren.

Het is niet aan te raden om deze kaarten ergens los neer te leggen. Bewaar ze ook niet in een kartonnen doos of een envelop. Wanneer papiervisjes erbij kunnen dan tasten ze niet alleen het omhulsel maar ook de kaarten aan.

Lees ook: De leukste Pokémon knuffels

Hoe zie je dat een Pokémon kaart zeldzaam is?

Echte verzamelaars zijn altijd op zoek naar de meest zeldzame Pokémon kaarten. Maar hoe zie je of een Pokemon kaart echt zeldzaam is? Meestal zie je dit door het sterretje *dat rechts onderin de kaart staat. Het gaat hier om zogenaamde Rare kaarten, die zijn het meest zeldzaam.

De normale kaarten hebben rechtsonder een rondje of een ruitje. Deze kaarten zijn algemeen verkrijgbaar. De holo kaarten zijn glimmend en tonen rechtsonder een rondje of ruitje. Ze zijn niet zeldzaam maar hebben wel een ander design. Wanneer een glimmende kaart rechtsonder een sterretje toont, dan is hij wel weer zeldzaam.

De meest zeldzame Pokémon kaarten hebben rechtsonder een ster staan en naast de naam een van deze teksten: ex, Lvl. X, M EX, Break.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste Pokémon verzamelmap voor alle kaarten
Schuiven naar boven