Politie lego kopen? Beste politie sets (2021)

Voor elke LEGO liefhebber: politie lego kopen. Hierbij ga je natuurlijk voor de beste politie lego set. Je hebt de keuze uit verschillende pakketten waaronder de mobiele commandocentrale of de politie achtervolging. Hierbij is er ook nog verschil tussen bijvoorbeeld LEGO city of LEGO Technic. Waar je voor moet kiezen? Dat zie je in het overzicht beste legopolitie.

Dit is lego (politie)

Lego is ontzettend populair, onder jong en oud.de meest verkochte lego is standaard lego/legocity en lego technic. De merknaam van deze bouwsteentjes schrijf je met hoofdletters: LEGO.

Ga je op zoek naar LEGO dan heb je keuze uit verschillende bouwpakketten of pakketten met losse steentjes. Politie lego is erg geliefd. Vaak kom je dan bij LEGO City uit. Politie LEGO kopen? Hieronder vind je een overzicht van de best verkochte LEGO pakketten.

Beste LEGO politie sets

De sirene aan en de achtervolging inzetten: politie lego kopen doe je gewoon online. Maar je moet wel weten wat je koopt. Bekijk het overzicht beste politie LEGO van dit moment.

1. LEGO City Politie Mobiele Commandocentrale – 60139

Natuurlijk van LEGO City deze mobiele commandocentrale. Geschikt vanaf de leeftijd van zes jaar. Dit politiepakket bevat 374 onderdelen met vier minifiguren. Het verhaal achter de mobiele commandocentrale is best leuk. Er is een boef uit deze centrale ontsnapt en de politieagenten gaan er achteraan. Alles is aanwezig: een commandoruimte met beeldschermen, een schotelantenne, een motor en gereedschap. Natuurlijk ook een cel en een quad waarmee de boeven ontsnappen.

Het verhaal is er, nu nog zelf opbouwen en er een wending aan geven. Het pakket bevat twee politieagenten en twee boeven maar ook een politiehond. Dit product verkoopt ontzettend goed, en dat is natuurlijk niet zomaar. De politie mobiele commandocentrale is meer dan 140 keer beoordeeld en ontvangt een uitstekende score van 4,9 van de 5 sterren. Een absolute aanrader!

Bekijk Politie Mobiele Commandocentrale – 60139

2. LEGO Technic Politie Achtervolging – 42091

Politie lego open? Kies dan eens voor de Technic politieachtervolging. LEGO Technic onderscheidt zich van normale LEGO door het technische aspect. De onderdelen zien er wat anders uit en zijn geschikt voor iedereen vanaf zeven jaar oud. Deze politie achtervolging bestaat uit 120 onderdelen zonder minifiguurtjes.

De politieauto heeft de kleuren blauw, wit en zwart en wordt voorzien van politiestickers. Er zit een grote achterspoiler op en een opvallende voorbumper. Natuurlijk compleet met zwaailampen en zwarte velgen. De pull-back motor zorgt ervoor dat de politieauto echt rijdt. Ook deze politie lego is zeer populair en beoordeeld met 4,8 sterren.

Naar Technic Politie Achtervolging – 42091

3. LEGO City Politie Helikoptertransport – 60244

De derde in het overzicht beste lego politie is  dit helikoptertransport inclusief politiehelikopter. Het bijzondere is dat de helikopter echt kan vliegen. Dit is mogelijk dankzij het trekbandje waardoor de helikopter opstijgt en heel eventjes vliegt. Het is helemaal nieuw binnen lego city. Dit pakket bevat 317 onderdelen met vier minifiguren.

Het verhaal van dit helikoptertransport? Een politieagent vervoerd een boef via een mobiele cel die in het helikoptertransport zit. Een andere boef valt de wagen aan waarbij de twee vluchten. Gelukkig is er nog de politiehelikopter, waarmee de achtervolging wordt ingezet. Dit pakket staat garant voor eindeloos speelplezier en is bedoeld voor legoliefhebbers vanaf vijf jaar oud.

Bekijk Politie Helikoptertransport – 60244

4. LEGO City Sky Politie Jetpack – 30362

Politie lego kopen start met een simpel pakket. De Sky Politie Jetpack bestaat uit 23 onderdelen met twee minifiguurtjes. Dit betreft een politie inclusief jetpack en een gemene boef. Deze boef bestuurt een drone en probeert op deze manier de politieman provoceren. Dit gaat natuurlijk niet lukken want de politie is altijd sneller!

Een leuk starterspakket tegen een voordelige prijs. Wanneer je op zoek bent naar de beste politie lego dan mag dit kleine pakket zeker niet ontbreken.

Naar Sky Politie Jetpack – 30362

5. LEGO City Politieboot – 7287

De laatste in het overzicht beste lego (politie) is deze patrouilleboot inclusief een kleinere boot. Dit pakket bestaat uit 172 onderdelen en wordt geleverd inclusief drie minifiguur aan: twee politieagenten en een boef. Het hele verhaal speelt zich op het water af waarbij de boeven via de kleine boot proberen te ontsnappen. Natuurlijk wordt hierbij de achtervolging ingezet.

De politie patrouilleboot bevat een politiecel waarin de boef zit opgesloten. Geschikt voor iedereen vanaf vijf jaar oud maar natuurlijk ook voor volwassenen: LEGO is leuk voor jong en oud. Dit pakket wordt beoordeeld met 4,9 van de 5 sterren.

Bekijk LEGO City Politieboot – 7287

Dit was weer een mooi overzicht van de beste LEGO politiepakketten. Wist je dat LEGO sinds 2020 razend populair is? Dit is allemaal te danken aan het televisieprogramma LEGO Masters. Hierin komen de beste legobouwers voorbij.

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

© bestetop5.nl 2019 - 2020 - 2021 - 2022

BesteTop5

BesteTop5.nl verzamelt beoordelingen van de consumentenbond, tests van onafhankelijke websites en gebruikerservaringen. Hieruit komen de 5 beste producten naar voren: onze top 5.