Beste reisföhn (2022) – beste koop

Bijgewerkt: 19 maart 2022

De beste reisföhn, dan weet je tenminste zeker dat je kwaliteit in huis haalt. Voor op vakantie, tijdens een zakenreis of een weekendje weg is een reisföhn erg praktisch. Hij is namelijk compact en in veel gevallen opklapbaar. Het voltage is wereldwijd toepasbaar, waardoor je nooit voor verrassingen komt te staan. Wat kies je? Dat vind je in het overzicht beste reisföhn 2022 / reisföhn beste koop.

De werking van een reisföhn

Een reisföhn noem je ook wel een reishaardroger. Dit product is inklapbaar en hierdoor zeer compact. Maar het inklappen gaat natuurlijk niet ten koste van de kwaliteit. Bekende merken als Babyliss en Beurer brengen de reisföhn op de markt. Hierbij heb je de keuze uit verschillende modellen, kleuren maar ook de werking verschilt natuurlijk.

Een reisföhn is wereldwijd te gebruiken. Wanneer je een normale föhn op vakantie neemt dan heb je kans dat het wattage niet overeenkomt met het wattage van land. Hierdoor kun je de normale föhn soms niet gebruiken. Daarom neem je dus altijd een reisföhn mee.

Reisföhn beste koop (2022)

Moet je nu voor de reisföhn beste koop of voor de beste reisföhn gaan? Dat maakt niet uit, in onderstaand overzicht vind je de best verkochte reisföhn’s van dit moment. Deze zijn ook nog eens zeer goed beoordeeld door gebruikers. Dat is belangrijk, want jij als gebruiker vindt het prettig om ervaringen van andere gebruikers te lezen. Daar heb je veel meer aan dan een reisföhn test waarbij een klein panel naar de apparaten kijkt.

1. Carmen TD1215 – Reisföhn

Deze inklapbare reisföhn heeft een voltage van 1200 W en is hiermee wereldwijd te gebruiken. Let wel op het land waar je naartoe gaat, soms is het praktisch om een aparte reisstekker (wereldstekker) mee te nemen. Deze föhn heeft twee warmtestanden en meerdere blaassnelheden. Hiermee kun je het kapsel snel droog maken of in model blazen.

De reisföhn van Remington is lekker licht van gewicht en comfortabel in gebruik. Meer dan 50 gebruikers hebben deze föhn beoordeeld en geven het een score van 4,5 van de 5 sterren. De föhn maakt niet teveel lawaai, is compact en droogt perfect. Een absolute aanrader en zeker de beste reisföhn van dit moment.

Bekijk Carmen TD1215 – Reisföhn

2. BaByliss 5344E – Reisföhn

Als je haar maar goed zit en dat zit het zeker met de BaByliss 5344E compacte reisföhn. Dit merk staat altijd bekend om zijn hoge kwaliteit en goede prijs. Je krijgt er een handig reistasje en een blaasmondstuk bij. Deze reisföhn heeft een voltage van 1200 W, dit is prima geschikt voor verschillende landen wereldwijd.

Hoe zit het met de kwaliteit, is dit echt de beste reisföhn? Als het aan gebruikers ligt wel! Deze reisföhn is namelijk voldoende beoordeeld en ontvangt een score van 4,1 sterren. Dit is meer dan goed! Gebruikers zijn erg tevreden over de uitzonderlijke prestaties, het design en dat deze eenvoudig in gebruik is.

Naar BaByliss 5344E – Reisföhn

3. Reis mini föhn

Heb je behoefte aan een reisföhnin in zeer klein formaat dan is deze mini föhn van Nova iets voor jou. Hij heeft niet alleen een miniformaat maar ook een mini prijs. Let wel op, want deze föhn heeft een opvallend roze/ paarse kleur. Daar moet je natuurlijk van houden. Heeft een vermogen van 750 W en is voorzien van een extra stekker voor zuidoost Azië. Dit model is van kunststof en vooral eenvoudig mee te nemen.

Vooral heel erg prettig geprijsd, ideaal wanneer je een beperkt budget heb. Dit model mag dan ook zeker tot de reisföhn beste koop horen, hoewel het hier wel om een vrij onbekend merk gaat.

Bekijk Reis mini föhn

4. Beurer HC25 – Reisföhn

De beste reisföhn beschikt over een spanning omschakelaar. Hierdoor kun je deze overal ter wereld gebruiken. Je hebt de keuze uit 110-120/220-240 V. Is voorzien van meerdere blaasniveaus en verwarmingsniveaus, waarbij natuurlijk ook een koude lucht stand. Voor reiniging is deze föhn voorzien van een verwijderbaar veiligheidsfilter. En om het allemaal heel veilig te maken heeft deze reisföhn een automatische beveiliging tegen oververhitting.

Ondanks dat het hier om een reisföhn gaat is dit model ook voorzien van een ophangoog. Zo kun je hem in de badkamer, op de hotelkamer of misschien wel in je tent ophangen. Maar natuurlijk ook gewoon thuis. Dit apparaat heeft een score van 4,6 van de 5 sterren wat natuurlijk zeer goed is. Droogt snel en maakt niet al te veel lawaai, niet geheel onbelangrijk.

Naar Beurer HC25 – Reisföhn

5. LUMME Reisföhn

Het is jammer maar dit is echt de laatste in het overzicht reisföhn beste koop oftewel de beste reisföhn van dit moment. Dit keer is gekozen voor een föhn van het merk Lumme. Het design mag er echt wezen, je moet gewoon de foto zien (klik op de link om de foto te zien).

Deze gemiddelde reisföhn heeft een 1000 W motor en is voorzien van twee verschillende standen. Natuurlijk met een oververhittingsbeveiliging en een mondstuk dat de luchtstroom concentreert. Heel handig om je kapsel goed in model te brengen.

Maakt gebruik van netstroom 220-240 V en is hiermee geschikt voor verschillende landen. Dit merk is net als alle andere voorgaande reisföhn’s inklapbaar en hiermee zeer compact. Een absolute beste koop, vooral gezien de kwaliteit en de redelijke prijs.

Bekijk LUMME Reisföhn

Hopelijk zit in dit overzicht een leuke reisföhn die goed bij jou past.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste reisföhn (2022) – beste koop
Schuiven naar boven