Beste screenprotector (2020/ 2021) – bescherming voor je smartphone

Met de beste screenprotector bescherm je jouw smartphone (iPhone of Android). Je hebt de keuze uit verschillende screenprotectors waaronder het eenvoudige kunststof velletje tot het uitstekende tempered glass. Bekijk de beste screenprotector en waarom je juist voor deze moet kiezen.

Het gebruik van een screenprotector

Beschermfolie is de meest eenvoudige manier om het glas van je smartphonescherm te beschermen. Beschermglas is dikker maar biedt wel meer bescherming. Het valt altijd aan te raden om gebruik te maken van een screenprotector, zelfs wanneer je smartphone beschikt over beschermend glas.

Het aanbrengen van een screenprotector kan een hele uitdaging zijn. Kies altijd voor een schone en droge omgeving, was je handen en maak het scherm schoon. Vervolgens is het belangrijk om de screenprotector uit te lijnen. Breng het glas of folie voorzichtig aan, je kunt nu nog corrigeren.

Beste screenprotector 2020 – 2021

Het is belangrijk dat een screenprotector goed op je scherm past. Er zijn verschillende screenprotectors verkrijgbaar die alleen geschikt zijn voor bepaalde smartphonemerken of smartphonemodellen. Hieronder vind je 5X de beste screenprotector.

1. Belkin Tempered Glass screenprotector voor iPhone 11 en iPhone XR

Momenteel de best verkochte screenprotector voor iPhone 11 en iPhone XR. Het gaat hier om tempered glas of gehard glas met H9 hardheid. Dit is de hoogste score op het gebied van krasbestendigheid. Zo blijft jouw smartphone scherm optimaal beschermd tegen krassen en stoten.

Dit beschermend glas is getest op helderheid en scherpte van het scherm. Dit betekent dat het geen tot nauwelijks invloed heeft op de schermkleuren (en helderheid). Let erop dat de Belkin screenprotector alleen geschikt is voor de iPhone 11 en iPhone XR, niet voor andere modellen. Deze beste screenprotector is meer dan 85 keer beoordeeld en ontvangt hierbij 4,5 van de vijf sterren.

Bekijk de Belkin Tempered Glass screenprotector

1a. Screenprotector iPhone 12 (Pro/ Max)

Voor de iPhone 12/ 12 Pro is er natuurlijk ook een screenprotector. Van dezelfde kwaliteit maar dan specifiek voor deze modellen. Hierdoor past de screenprotector perfect op de iPhone 12 of iPhone 12 Pro of iPhone 12 Pro Max. Er zijn ook screenprotectors voor de iPhone 12 Mini verkrijgbaar.

Naar iPhone 12 (Pro/ Max) screenprotector

2. IPhone Glazen screenprotector iphone X or XS

Een zeer voordelig geprijsde screenprotector voor iPhone X en iPhone XS. Voor een paar euro ben je klaar, waarbij je ook nog eens tempered glass krijgt. Deze screenprotector is drie keer sterker dan plastic folie. Het voordeel van deze goedkope screenprotector is dat het de aanraakgevoeligheid niet beïnvloedt. Bovendien blijft de schermhelderheid hetzelfde.

Ondanks de lage prijs zijn de reviews redelijk goed. Nadeel is dat het glas wat kleiner kan zijn dan het scherm van je toestel. De kwaliteit is ook minder, maar daar is de prijs ook naar. Hoe dan ook: deze glazen screenprotector biedt in ieder geval meer bescherming dan helemaal geen protector.

Naar de iPhone Glazen screenprotector iphone X or XS

3. Samsung Galaxy A50 Screenprotector Glas Tempered Glass Cover

Speciaal voor de Samsung Galaxy A50 deze beste screenprotector. Je ontvangt niet één maar twee screenprotectors, waarbij je een goede koop doet. Dit beschermend glas absorbeert vijf keer meer krachten dan een normale screenprotector. Je kunt er dus van op aan dat je Samsung A50 goed beschermd is.

Gebruikers zijn vooral tevreden over de goede kwaliteit, eenvoudig te bevestigen en natuurlijk de uitstekende bescherming. Het touchscreen blijft gewoon werken, dat is een pluspunt. Deze screenprotectors laten aan de zijkanten wel een minimale ruimte over, iets dat bij meerdere goedkope screenprotectors voorkomt.

Bekijk de Samsung Galaxy A50 Screenprotector Glas Tempered Glass Cover

4. Belkin Screenprotector Invisiglass Ultra – iPhone X, iPhone Xs, iPhone 11 Pro

Alweer van het merk Belkin een uitstekende screenprotector. Deze is geschikt voor de iPhone X, iPhone XS en iPhone 11 Pro. Let op: niet voor de Max modellen. Je betaalt voor deze beste screenprotector wat meer maar bent wel verzekerd van een uitstekende kwaliteit en goede bescherming.

Er is gebruik gemaakt van de nieuwste techniek waardoor deze screenprotector nog sterker is dan normaal gehard glas. Bevestiging is zeer eenvoudig en werkt ook nog eens nauwkeurig, dit dankzij het meegeleverde frame.

Dit glas is ultradun en beïnvloedt de aanraakgevoeligheid van het scherm niet. Bovendien blijven kleuren en helderheid ongewijzigd. Het zal je dan ook niet verbazen dat dit beschermend glas zeer goede beoordelingen ontvangt. Gebruikers zijn ontzettend tevreden over de eenvoudige montage en de kwaliteit. Echte luxe, daar ga je toch voor?

Naar de Belkin Screenprotector Invisiglass Ultra

5. Glazen Screenprotector Samsung Galaxy S10

Hoewel de Samsung Galaxy S10 beschikt over uitstekende beschermend glas, is het altijd beter om het scherm nog eens extra te beschermen. Dit doe je met deze glazen screenprotector van zeer goede kwaliteit.

Deze beste screenprotector beschermt het beeldscherm tegen krassen en stoten. Mocht het toestel vallen, dan is het scherm nog beter beschermd, waardoor er minder snel breuken ontstaan.

De vingerafdruk scanner wordt niet negatief beïnvloedt. Het glas is extreem scherm en volledig dekkend. Na het aanbrengen van dit glas is het niet tot nauwelijks zichtbaar. Bijna alle gebruikers raden dit product aan. Hierbij wordt verwezen naar de voordelige koop, goede kwaliteit en gemakkelijk aan te brengen.

Bekijk de Glazen Screenprotector Samsung Galaxy S10

Goede Voornemens 2020Goede Voornemens 2020

© bestetop5.nl 2019 - 2020 - 2021 - 2022

BesteTop5

BesteTop5.nl verzamelt beoordelingen van de consumentenbond, tests van onafhankelijke websites en gebruikerservaringen. Hieruit komen de 5 beste producten naar voren: onze top 5.