Hoe kan je snel veel geld verdienen?

Bijgewerkt: 4 januari 2023

Enquêtes invullen of meedoen aan spaarprogramma’s: niet de beste manier om snel en veel geld te verdienen. Beleggen in aandelen of crypto, goedbetaalde klusjes of affiliatie marketing werkt wel ontzettend goed. Benieuwd hoe je snel veel geld verdient? In dit artikel vind je maar liefst 12 goede en inspirerende ideeën.

1. Handelen in cryptocurrency

Een van de makkelijkste manieren om snel geld te verdienen is handelen in cryptocurrency. Bitcoin is een populaire cryptomunt maar brengt niet de hoogste winsten met zich mee. Die kansen liggen bij de kleinere crypto’s.

Handelen in cryptocurrency kan veel geld opleveren. Aan de andere kant moet je rekening houden met financieel verlies. Handel daarom alleen met geld dat je kunt missen. Wil je het een keer uitproberen? Open een account bij het Nederlandse platform Bitvavo en handel de eerste € 1000 gratis.

Ontvang de bonus bij Bitvavo

Het gemiddeld rendement over crypto bedraagt 8% per jaar. Sommigen weten hier hele hoge winsten uit te halen, anderen staan op verlies.

2. Beleggen in aandelen

Een andere methode is beleggen in aandelen. Dit kan veel geld opleveren maar niet op een snelle manier, of je moet echt geluk hebben. Beleggen in aandelen is wat veiliger dan handelen in cryptocurrency.

Nog niet zo bekend met de handel in aandelen? Begin dan met de meest bekende aandelen van de AEX. Dit zijn onder andere Aegon, Heineken, KPN en Shell. Over het algemeen zijn dit vrij stabiele aandelen. Het rendement op aandelen ligt op gemiddeld 11,80% per jaar.

3. Overbodige spullen verkopen

Wil je snel veel geld verdienen? Kijk wat je aan overbodige en ongebruikte spullen op zolder, de garage of in het schuurtje hebt staan. Veel van deze spullen gebruik je nooit meer en kunnen weg. Verkopen ze via Marktplaats, Speurders of social media.

Het is soms lastig om de prijs van een tweedehands product te bepalen. Kijk daarom naar vergelijkbare producten op Marktplaats of tweedehandssites. Daarnaast is er een handig hulpmiddel om de dagwaarde van meubels, elektrische apparaten en accessoires te bepalen. Per jaar ouderdom trek je 5% tot 10% van de originele aankoopprijs af. Wat overblijft is de dagwaarde.

4. Honden van anderen uitlaten

Heb je een liefde voor dieren dan is dit de perfecte manier om snel geld te verdienen. Laat de honden van buurtbewoners uit. Per keer dat je honden uitlaat verdien je  5 euro per hond. Hierdoor kunnen de verdiensten oplopen tot wel € 2600 per maand.

5. Vals geld maken en verkopen

Een methode die niet zo eerlijk is maar wel veel verdient: maak vals geld en verkoop dit. Vooral via Telegram vind je potentiële kopers. Voor het maken van vals geld heb je speciale persen en specifiek papier nodig. Het drukproces wordt vaak geheimgehouden.

6. Je auto verhuren

Misschien heb je een auto voor hoe deur staan en gebruik je hem vrij weinig. Verhuur je auto en ontvang tot wel € 350 per maand. Er zijn zelfs mensen die hier nog veel meer mee verdienen. Meld je aan op een platform zoals SnappCar en kom in contact met mensen die op zoek zijn naar een huurauto.

Het is ook mogelijk om je auto zelf te verhuren. Het voordeel hiervan is dat alle verdiensten voor jezelf zijn. Wel heb je er wat meer werk aan want je moet alles zelf regelen en goed uitkijken met verzekering en risico’s.

7. Je eigen webshop starten

Helaas is dit geen manier om snel geld te verdienen maar wel om veel omzet te maken: start je eigen webshop. Je hoeft geen eigen voorraad aan te leggen want dropshipping is tegenwoordig heel populair. Hierbij laat je fabrikanten of leveranciers het product rechtstreeks naar je klanten sturen.

Iedereen kan een eigen webshop starten. Registreer een domeinnaam en maak gebruik van WooCommerce. Dit is het meest gebruikte CMS voor het maken van een mooie webshop. Het is gratis en zeer eenvoudig in gebruik.

Registreer je domeinnaam met € 14 korting

De helft van de webshops heeft een jaaromzet van minder dan € 10.000. Ongeveer 30% van de webshops heeft nog nooit winst gemaakt. Laat je hier niet door ontmoedigen want ruim 40% van de webwinkeliers heeft een hoge omzet dat ergens tussen de € 30.000 en € 300.000 per jaar ligt.

8. Je tuin voor een tuinfeest verhuren

Wist je dat grote tuinen tegenwoordig erg schaars zijn? Nieuwbouwwoningen zijn voorzien van kleine tuintjes en er komen steeds meer appartementen bij. Hierdoor is het voor veel mensen lastig om een tuinfeest te organiseren. Ben je de gelukkige bezitter van een eigen tuin, verhuur deze dan voor een geweldig tuinfeest.

Hoeveel je kunt vragen is afhankelijk van de locatie, de afmeting van de tuin en de faciliteiten. De verhuurprijs begint vanaf € 100 per avond maar kan al snel oplopen tot meer dan € 3000 voor een compleet ingericht tuinfeest.

9. Geld verdienen met foto’s

Ben je handig met fotograferen dan is dit een geweldige manier om snel veel geld te verdienen. Publiceer je foto’s op een stockwebsite en ontvang bijna elke dag geld. Telkens iemand een foto downloadt ontvang je hier een vergoeding voor. De inkomsten kunnen oplopen tot meer dan € 750 per maand.

10. Schoonmaakklusjes

Deze methode is voor iedereen die snel en netjes werkt en niet vies is van een schoonmaakklus. Met schoonmaken verdien je tussen de 10 en 15 euro per uur. Er zijn veel eenmalige schoonmaakklusjes zoals bij evenementen of binnen de horeca, maar je kunt ook voor wekelijkse schoonmaakwerkzaamheden gaan. Bijvoorbeeld op kantoor, binnen een gezin of een bedrijf.

11. Tuinieren, grasmaaien

Tuinieren is ideaal om snel aan geld te komen. Met tuinieren verdien je tussen de 10 en 20 euro per uur. Onder tuinwerkzaamheden vallen grasmaaien, onkruid wieden, snoeien, blad harken, planten, oogsten en sproeien.

12. Geld uitlenen

Het is zonde om geld op een spaarrekening te laten staan, dit levert nauwelijks rente op. Laat geld voor je werken. Leen je geld uit aan mensen die hard op zoek zijn naar een (kortdurende) lening. De rente die je ontvangt ligt tussen de 4% en 25%. Laat de rente zeker niet onder de 4% uitkomen. Niet alleen doe je jezelf hiermee tekort, ook kan de belastingdienst dit dan als schenking zien. Hierdoor moet de ander schenkbelasting betalen.

Leen alleen geld uit aan mensen die je vertrouwt. Stel altijd een goede leenovereenkomst op. Dankzij de leenovereenkomst heb je een geldvordering op de ander.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Hoe kan je snel veel geld verdienen?
Schuiven naar boven