Spycamera: de beste verborgen camera’s

Bijgewerkt: 19 januari 2022

Met een spycamera ben jij de detective. Ideaal voor het in de gaten houden van de partner, kind, collega of wie dan ook. Maar natuurlijk ook voor het controleren van de woning of het erf. Spycamera’s zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar, voor binnen en buiten. In deze blogpost vind je 5x de beste spycamera tegen een goede prijs.

De werking van een verborgen camera

Een verborgen camera, ook wel bekend onder de naam spycamera, is een minicamera met een vernuftige techniek. Via wifi bekijk je onopgemerkt beelden. Maar het kan ook dat de spycamera de beelden intern, op een HD-recorder of een SD-kaart opslaat. Dit is een beetje afhankelijk van het model.

Waarom een spycamera gebruiken? Hier zijn diverse redenen voor:

  • Vermoeden op overspel
  • Woning of erf bewaken
  • Werknemers controleren
  • Duistere zaken vastleggen

De beste spycamera

Spycamera’s tonen beelden of leggen deze voor een korte periode of permanent vast. Veel modellen leggen ook audio (geluiden) vast. Er zijn veel verschillende soorten spycamera’s. De beeldkwaliteit is belangrijk, vooral wanneer je in een donkere hoek, bij schemerlicht of in de nachtelijke uren filmt. Het is natuurlijk zonde wanneer er alleen maar wat wazige figuren op beeld staan.

Let ook goed op dingen zoals groothoeklens, de videokwaliteit, het geheugen, wifi en natuurlijk het model zelf. Lastig om een keuze te maken? Niet wanneer je naar het overzicht beste spycamera kijkt. Dit zijn de best verkochte modellen!

1. PIXMY® Smart Spy Camera 300mAh

Zeker de beste spycamera, al helemaal wanneer je naar de prijs kijkt. Voor minder dan vijf tientjes heb je hier veel plezier van. Dit model beschikt over wifi waardoor je overal live beelden bekijkt. Hierbij maak je gebruik van de app voor Android of iOS. Deze spycamera werkt zonder bekabeling waarmee je 1 uur draadloos filmt. Via de bijgeleverde powerbank kun je tot 4 uur ongezien filmen.

Iets of iemand tijdens de nachtelijke uren in de gaten houden? Dat is geen probleem dankzij de nachtvisie. De bewegingssensor activeert het alarmeringssysteem, de videocamera en de ingebouwde microfoon. Heeft een kijkhoek van 150° en is zo klein dat hij in je hand past.

Bekijk PIXMY® Smart Spy Camera

2. KUUS. Mini verborgen spy camera

Een hele kleine spycamera waarmee je alles en iedereen in de gaten houdt. Dit model is niet alleen ontzettend klein, ook is deze voorzien van een groothoeklens, superscherp beeld & geluid en bewegingsdetectie. Om het allemaal nog eens compleet te maken is deze verborgen camera ook uitgerust met nachtzicht. Dit bied je de mogelijkheid om in schemerlicht of de nachtelijke uren te filmen.

De KUUS verborgen camera wordt geleverd inclusief geheugenkaart van 32 GB. Het apparaat filmt in full HD kwaliteit met 30 beelden per seconden. Op de 32 GB kaart past dus ongeveer 100 minuten aan beeldmateriaal. Ook de accu gaat ongeveer 100 minuten mee. Praktisch: tijdens het filmen branden er geen lichtjes waardoor dit een echte spycamera is. Met zijn afmeting van 2,3 X 2,3 cm is deze verborgen camera eenvoudig weg te werken.

Naar KUUS. Mini verborgen spy camera

3.  WIFI HD Mini Spy

De moderne verborgen camera’s hebben bijna allemaal dezelfde functionaliteiten. Ook hebben ze een klein ontwerp en zijn hierdoor makkelijk weg te werken. Wat is er anders aan deze wifi HD mini spy? Dat is in ieder geval het magnetisch ontwerp waardoor je hem makkelijk aan een metalen voorwerp vastzet.

Bovendien heb je de keuze uit intelligente bewegingsdetectie en abnormale situatiealarm. Zes infrarood lampen zorgen voor een perfect en automatisch nachtzicht zonder dat er een lampje zichtbaar is. Daarnaast heb je de mogelijkheid uit bewaking op afstand, lokale bewaking, lössopname of het maken van foto’s. Voorzien van wifi, usb kabel en vanglijn. Deze mini verborgen camera heeft een kijkhoek van 120° en ondersteunt een micro SD kaart.

Duurder geprijsd dan andere modellen maar wel van een zeer goede kwaliteit. Gebruikers zijn zeer tevreden over het resultaat en zijn positief over de beelden.

Naar WIFI HD Mini Spy

4. Desktop wekker met verborgen camera

Geen mogelijkheid om de spycamera onopvallend te plaatsen? Maak dan gebruik van een desktop wekker met ingebouwde verborgen camera. Een normaal gebruiksvoorwerp waarvan niemand vermoedt dat deze stiekem filmopnames maakt. De desktopwekker is voorzien van digitale tijdsaanduiding en een alarmklokfunctie. De spycamera zit ingebouwd en geeft geen signalen, waardoor het niemand opvalt.

Ideaal voor het heimelijk opnemen van beelden maar ook voor het bewaken van kinderen, huisdieren of de woning. Legt video’s vast en slaat deze op de smartphone op. Hierbij maak je gebruik van de speciale app voor Android of die OS. Dit model is uitgerust met nachtzicht, bewegingsdetectie, wifi, video en camera.

Met recht de beste spycamera voor dagelijks gebruik. Wordt geleverd inclusief USB-kabel, batterij, handleiding en installatie-cd. De laadtijd van de bijgeleverde accu bedraagt 4 uur.

Bekijk Desktop wekker

5. Mini Spy-camera, WiFi

Deze beste spycamera werkt met wifi en verstuurt bij beweging een melding naar je smartphone. Hierbij zijn er een foto en bericht op de smartphone zichtbaar. Opgenomen beelden bekijk je via de micro SD kaart. Het is echter ook mogelijk om opgenomen video’s via smartphone of tablet te bekijken, zodat de spycamera ook op afstand oproepbaar is.

Dit model heeft een afmeting van 3,5 X 2,5 cm waardoor je hem makkelijk verstopt. De beeldkwaliteit (full HD) zorgt voor een prima kijkervaring. De kijkhoek bedraagt maximaal 150°, houdt hier rekening mee bij plaatsing van de verborgen camera. Er is natuurlijk ook night vision aanwezig: tot op een afstand van 5 m film je in het donker. Een zeer gebruiksvriendelijke spycam tegen een verrassend goede prijs. iet meer verkrijgbaar.

Zo, voldoende input voor aanschaf van een van de betere spycams.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Spycamera: de beste verborgen camera’s
Schuiven naar boven