De beste toren ventilator

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Ook zoveel last van de warmte? Ga dan voor de beste toren ventilator. Dit is een ventilator met een strak design en een krachtige uitblazer. Zeer geschikt voor plaatsing in de woonkamer, de slaapkamer, het kantoor of waar dan ook. Ontdek de beste ventilator toren van dit moment.

Verschil tussen een torenventilator en staande ventilator

Een toren ventilator is eigenlijk een staande ventilator, maar toch is er wel een verschil tussen beide. Met een staande ventilator wordt vaak een normaal en standaardmodel bedoeld, voorzien van ventilatorbladen. Een ventilator toren ziet er veel strakker uit. Je zou het ook wel een kolom ventilator kunnen noemen.

De toren ventilator is dankzij het design dan ook een ware aanwinst voor woonruimtes of bedrijfsruimtes. Het is wel belangrijk om goed naar de kwaliteit en de blaaskracht te kijken.

Beste ventilator toren model

Ben je ook helemaal weg van het ventilator toren model? Hier is heel wat in verkrijgbaar. Niet alleen met betrekking tot kleur natuurlijk ook in design en hoogte. Hieronder vind je vijf keer de beste torenventilator.

1. Cecotec Stille torenventilator

De torenventilator van het merk Cecotec behoort absoluut tot de beste ventilator toren van dit moment. Het gaat hier om een stille ventilator: je hoort hem amper. Dit model is dan ook ideaal voor gebruik in de woonkamer of slaapkamer. Maar ook in de werk raadkamer of op kantoor, je wil niet gestoord worden door het geluid van een ventilator.

Hij heeft drie snelheden waardoor je zelf de intensiteit van de luchtstroom bepaalt. Gebruik in de nachtelijke uren de laagste snelheid, dan heb je er het minste last van. Dit model draait waardoor hij de lucht goed verspreidt, dit zorgt voor een betere afkoeling. Hij weegt slechts 2 kg en is hiermee makkelijk verplaatsbaar. Bij oververhitting schakelt de ventilator automatisch uit, wel zo veilig. Dit model is meer dan 340 keer beoordeeld en ontvangt een score van 4 van de 5 sterren.

Bekijk Cecotec Stille torenventilator

2. Cecotec ForceSilence 7090 Skyline

Ook weer van het merk Cecotec maar dan eentje met een timer en afstandsbediening. Dit model heeft een hoogte van 76 cm, een vermogen van 45 W en voorzien van drie snelheidsniveaus. Middels de afstandsbediening bepaal je hoe hard de ventilator lucht blaast, je hoeft dus niet meer uit je luie stoel of uit bed te komen. Gemak dient de mens, vind je ook niet?

Op de laagste stand maakt deze ventilator toren zeer weinig geluid, je hoort hem amper. In de hoogste stand produceert het model wel iets meer geluid maar dit is niet hinderlijk. Het design ziet er ook nog eens supermodern uit. Bovendien is deze toren ventilator van alle gemakken voorzien, waaronder natuurlijk ook een timer met een maximumduur van 7,5 uur. Dit product wordt zeer goed beoordeeld met 4,3 sterren.

Naar Cecotec ForceSilence 7090 Skyline

3. Bestron AFT760Z – Torenventilator

Van het merk Bestron deze beste toren ventilator waarbij vooral de lage prijs opvalt. Hij is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren: zwart of wit. Pas de kleur naar de inrichting van je woonkamer, slaapkamer of kantoor aan. Dit model koelt goed en is voorzien van een timer tot 120 minuten. Hij heeft natuurlijk ook een zwenkfunctie waardoor hij de lucht goed verspreidt.

Ondanks de lage prijs ontvang je toch nog vijf jaar garantie op deze toren ventilator. Makkelijk bedienbaar middels grote draaiknoppen. Een kind kan de was doen. Hierdoor is deze ventilator ook voor ouderen zeer geschikt. Een zeer goed verkopende ventilator toren, hij is namelijk meer dan 470 keer beoordeeld. Hierbij ontvangt hij een goede score van 4,1 sterren.

 Bekijk Bestron AFT760Z – Torenventilator

4. RelaxxNow Torenventilator

RelaxxNow komt ook met de beste ventilator toren model. In een fijne en moderne zwarte kleur en met een strak design. Wat kun je van deze torenventilator verwachten? Hij heeft drie snelheden en een timerfunctie. Dankzij de zwenkfunctie kan de toren 90° draaien. Dit zorgt dat de hele kamer lekker koel aanvoelt. Dankzij zijn stille werking en automatische uitschakeling is dit model ook geschikt voor de slaapkamer.

Deze ventilator is ruimtebesparend en heeft een hoogte van 79 cm. Voorzien van een handvat waardoor je hem gemakkelijk verplaatst. Vanwege de lage prijs is dit een van de bestverkochte modellen. Deze ventilator heeft zeker een goede prijs-kwaliteitverhouding en is dan ook een aanrader.

5. Dyson Pure Hot+Cool Link – Luchtreiniger

Hij is zeker niet de goedkoopste naar de Dyson is wel de beste toren ventilator die je wensen kunt. Ja, hij kost ruim € 700 en dat is zeker geen koopje. Maar het design mag er wezen. Want de ouderwetse ventilatorbladen zijn weg en ook het torenmodel is er niet meer. Je kijkt namelijk dwars door deze toren ventilator heen!

Dit model heeft maar liefst 10 snelheden en een luchtreinigingsfunctie. Natuurlijk werkt hij ook als verwarming, heerlijk in de wintermaanden. Hij is een stuk stiller en energiezuiniger dan welke toren ventilator dan ook. Uiteraard ook uitgerust met een sleeptimer en voorzien van afstandsbediening. Het is even een investering maar dan heb je ook wat. Wordt ook nog eens goed beoordeeld (4,5 van de 5 sterren). Beiden te zien op bol.com.

Dit was het einde van 5X de beste ventilator toren (toreventilator). Snel een aanschaffen want voordat je het weet komt de volgende hittegolf er weer aan.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

De beste toren ventilator
Schuiven naar boven