Beste spy-camera (2022) – verborgen camera’s

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Met de beste spy camera maak je verborgen opnames. Handig wanneer je iets of iemand niet vertrouwt. Verborgen camera’s worden dan ook veel door particulieren en bedrijven ingezet. Hierbij is het belangrijk om voor een spycam te gaan die exact op het doel aansluit.

Het gebruik van een verborgen camera (spycam)

Voor soort camera’s gebruiken we verschillende benamingen zoals spycamera, spion camera of verborgen camera’s. Bedrijven en werkgevers gebruiken de spycam voor het stiekem filmen van zakelijke contacten of werknemers. Binnen de privésfeer is de spycam geschikt om de partner, kinderen of iemand anders in de gaten te houden.

Het gebruik van een verborgen camera is in beginsel niet toegestaan. Burgers moeten namelijk een waarschuwing krijgen wanneer ze in het openbaar gefilmd worden. Voor de thuissituatie is dit anders: je mag camera’s of verborgen camera’s installeren. De spy-camera is een van de best verkochte producten. Beeldmateriaal mag als bewijs dienen. Tip: probeer zo min mogelijk van de openbare weg te filmen en bewaar video-opnames niet langer dan noodzakelijk.

Beste verborgen camera

Er is zoveel keus, maar wat is nu de beste verborgen camera (beste spy-camera)? Let op zaken als resolutie, bewegingsdetectie, de manier waarop de camerabeelden opslaat en of deze ook geluidsopnames maakt. Bekijk 5x de beste spy camera.

1. PIXMY Wifi Camera Met App 

De knoopcamera of pinhole camera werk je onopvallend in een kast, speelgoed of een stof weg. Deze verborgen camera is zeer klein en trekt absoluut geen aandacht. Ondanks het compacte formaat filmt de spycam in een hoge resolutie (1920x 1080P). Via wifi verstuurt dit model de opgenomen beelden. Deze bekijk je via een app op de smartphone.

De knoopcamera is zeer geschikt voor bedrijven en particulieren. Dankzij de lage prijs is dit de best verkochte spycam van dit moment

Bekijk PIXMY spy camera met wifi

2. Mini spy camera (kubus)

Iets groter dan een dobbelsteen maar nog steeds onopvallend: de mini spy camera. Deze heeft de vorm van een kubus en past perfect achter een beeldje, in een plantenbak of ergens anders. De camera heeft een grote kijkhoek van 140 graden. Hierdoor kan deze veel van de ruimte filmen. Dankzij nachtzicht kun je ook in schemerlicht of het donker opnames maken.

Er is bewegingsdetectie aanwezig: hierdoor filmt de camera alleen wanneer er beweging in de ruimte aanwezig is. Dit bespaart op de accu, waardoor deze langer meegaat. Deze mini spycam filmt in een Full HD resolutie. Het apparaatje slaat de beelden op een sd-kaart op. Met de bijgeleverde kabel bekijk je de beelden op een tv.

Naar de mini spy camera

3. Camera verborgen in lamp

In het overzicht beste spy camera aandacht voor deze verborgen camera in een lamp. De camera is goed weggewerkt in deze echte lamp die in een E27 fitting past. Hij filmt in Full HD video resolutie. Je hebt panortamisch zicht (360 graden). Het is ook mogelijk om bij beweging te waarschuwen.

Beelden verzendt deze spy camera via wifi (app op smartphone). Zo houd je vanaf elke locatie toezicht. Er is bij deze beste spy camera ook mogelijkheid tot tweewegscommunicatie. Wordt zeer goed beoordeeld en is dus een absolute aanrader.

Bekijk de spy camera in lamp

4. Full HD Mini camera – 1080P

Alweer een hele kleine verborgen camera die nauwelijks zichtbaar is. Onopvallend de woonkamer, slaapkamer, het kantoor of de bedrijfsruimte in de gaten houden. Deze HD minicamera werkt via wifi. Op deze manier kan de spy camera de beelden doorsturen. Voordeel is dat de spy camera over een groothoeklens en nachtzicht beschikt. Dit betekent in alle situaties goede beelden.

Dankzij de sterke magnetische werking is het heel eenvoudig om deze camera op metalen oppervlakken te bevestigen. De ingebouwde 200 Ma batterij heeft een lange stand-by tijd. Je ontvangt niet alleen de spy camera maar ook een magnetische achterkant, magnetische roterende basis en een USB-kabel. Vanwege de voordelige prijs behoort ook dit product tot de beste spy

5. Knoop camera – verborgen camera

Dit model mag zeker niet ontbreken in het overzicht beste spy-camera 20120. Dit is namelijk een knoopcamera van een uitstekende kwaliteit tegen een verrassend voordelige prijs. Deze knopcamera verberg je in een jasje, vest of ander kledingstuk. De camera filmt in een resolutie van 720 x 480 pixels. Geen hoge beeldkwaliteit maar je kunt mensen wel vastleggen wat er om je heen gebeurt. Mogelijk kunnen de beelden als bewijsmateriaal dienen.

Met een keer opladen kun je maar liefst anderhalf uur filmen. Dit is vrij lang voor een kleine spy camera en al helemaal voor deze prijs. De opnamen worden opgeslagen op een micro SD kaart (tot 16 GB). Deze micro insteekkaart wordt niet bijgeleverd. Vanwege zijn best wel goede kwaliteit roepen we deze uit tot een van de vijf beste Spy camera’s. De laatste twee zijn tevens te koop bij bol.com.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste spy-camera (2022) – verborgen camera’s
Schuiven naar boven