Beste voetenzalf (2022) – voetzalf

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Een goede verzorging met de beste voetenzalf. Want je voeten kunnen wel wat aandacht gebruiken. Je hebt bijvoorbeeld last van schilferende voeten, eelt, kloven of misschien wel eksterogen. Je kunt niet alle problemen zelf oplossen maar met de beste voetzalf voorkom je dat het erger wordt. En je voeten voelen heerlijk zacht en verzorgd aan.

Verschillende soorten voetenzalf/ voetzalf

Een voetenzalf noem je ook wel een voetzalf of voetencrème. Maar er is wel een belangrijk verschil tussen een zalf of crème. Een zalf is op basis van vet en geschikt voor de droge tot zeer droge huid. Hierbij beschermt de voetzalf ook nog eens tegen uitdroging. Een crème is op waterbasis, soms met een beetje toegevoegd vet. Een crème verzorgt de huid maar kan deze ook uit te drogen.

Daarom is het zo belangrijk om bij een droge huid of kloven specifiek voor de beste voetenzalf te gaan. Verzorg de huid minimaal een keer per dag. Soms is meerdere keren nodig.

Beste voetenzalf 2022

Wat is nu de beste voetenzalf van dit moment? Let op dat je niet voor een crème gaat, want dan bereik je misschien wel het tegenovergestelde effect. Uit de praktijk blijkt dat het best lastig is om de beste voetzalf te vinden, vooral omdat veel producten eigenlijk een crème zijn. Daarom hebben we een overzicht gemaakt van de best verkochte voetenzalven van dit moment.

1. Herb Extract Cannabis Zalf

Heb je last van een droge huid, schimmelvorming of een infectie door bacteriën? De Herb Extract Cannabis Zalf is een voetenzalf met ontstekingsremmende en antibacteriële eigenschappen. Ook zeer geschikt om eelt of verharde huid aan te pakken. Ideaal bij een droge huid of wanneer de huid gebarsten is of kloofjes vertoont. Niet alleen geschikt als voetenzalf maar natuurlijk ook ter behandeling van de handen, ellebogen en knieën.

Deze beste voetzalf ruikt heerlijk en verzorgt perfect. Trekt langzaam in de huid maar dit is normaal bij een zalf. Dit komt omdat een zalf een barrière vormt en hiermee de huid beschermt.

Bekijk de Herb Extract Cannabis Zalf

2. Bepanthen Beschermende Zalf

Heb je droge en ruwe plekken aan de voeten of bijvoorbeeld op de ellebogen? Gebruik dan de Bepanthen Beschermende Zalf. Geschikt als voetenzalf maar ook ter verzorging van andere lichaamsdelen. Deze zalf beschermt en verzorgt waarbij het bijdraagt tot een natuurlijk herstel van de huid. Dit merk staat altijd bekend om zijn uitstekende kwaliteit verzorgingsproducten.

Als beste voetenzalf is dit zeker een aanrader, ook omdat je het voor alle ruwe plekjes op de huid kunt gebruiken. Een verpakking bevat 50 g zalf.

Naar de Bepanthen Beschermende Zalf

3. VSM Derma Calendulan zalf

Een absolute aanrader als beste voetzalf, want dit merk verzorgt en herstelt de huid. De intensieve huidverzorging is ideaal bij droge en ruwe voeten, kloofjes, eeltvorming en nog veel meer. Natuurlijk niet alleen geschikt voor de voeten maar bijvoorbeeld ook voor de handen of ellebogen, dit zijn plekken waar je toch vaker last hebt van een droge huid.

Ook te gebruiken bij schaafwonden, snijwonden en huidirritatie. Volgens de producent kun je het zelfs gebruiken bij oppervlakkige brandwonden. Denk hierbij aan zonnebrand, iets dat vaak in de zomer ontstaat. Gebruikers zijn zeer tevreden over deze voetenzalf en geven dit product de maximale score van vijf sterren. Een absolute aanrader dus.

Bekijk de VSM Derma Calendulan zalf

4. Pedicare zalf tegen zweetvoeten

De beste voetenzalf wanneer je last hebt van zweetvoeten. Vermindert transpiratie en zorgt ervoor dat de voeten niet meer zo geuren. En laten we eerlijk zijn, we hebben allemaal wel eens een periode last van stinkende zweetvoeten. Sommigen meer dan anderen. Daarom is er deze voetzalf die dit probleem tegengaat. Het mooie is dat deze zalf ook nog eens overtollig eelt verwijdert. De perfecte thuispedicure.

Het is belangrijk om deze voetzalf gedurende 3-4 dagen op de voetzolen en tussen de tenen aan te brengen. Daarna kun je deze zelf een keer per week of een keer per twee weken gebruiken. Let op: was voor gebruik eerste voeten waarbij je het aanwezige zweet en natuurlijke vuil verwijdert. Wordt goed beoordeeld met een 4,3 van de 5 sterren. Gebruikers ervaren dat ze geen zweetvoeten meer hebben waarbij de vochtigheid en de nare lucht verdwijnt.

Naar de Pedicare zalf

5. Bogena Uierzalf

Geloof het of niet maar uierzalf is echt de beste voetzalf ter verzorging van ruwe en droge voeten. Vanwege de royale inhoud en de voordelige prijs is dit de beste koop die je kunt doen. Iedereen zou uierzalf in huis moeten hebben. Wist je dat deze zalf oorspronkelijk door boeren werd gebruikt bij pijnlijke of beschadigde uiers van koeien? Boeren merkte dat ze dankzij die zalf hele zachte en verzorgde handen kregen. Sinds die tijd is uierzalf een goed middel bij de verzorging van een ruwe handen en voeten, ellebogen en andere plekjes.

Heb je last van een ruwe huid, eelt of kloven? Breng de uierzalf dagelijks aan. Houd er rekening mee dat het hier echt om een vette zalf gaat dus doe hier oude sokken overheen of breng de zalf voor het slapen gaan aan. Houdt de huid soepel en beschermt ook tegen weersinvloeden.

Bekijk de Bogena uierzalf

Dit was het overzicht beste voetenzalf. Zit hier niet tussen wat je zocht en ben je eigenlijk op zoek naar een voetencrème? Hier vind je het overzicht best verkochte voetcrèmes van dit moment.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste voetenzalf (2022) – voetzalf
Schuiven naar boven