Voetmassage apparaat: de best geteste

Bijgewerkt: 29 november 2022

Heerlijk ontspannen met een voetmassage apparaat. Kies uit bekende merken als LifeGoods of Beuer, maar er is meer verkrijgbaar. Het best geteste voetmassage apparaat heeft een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Bovendien maak je gebruik van verschillende functionaliteiten. Ideaal voor je vermoeide voeten en het stimuleren van de bloedsomloop.

Dit is een voetmassage apparaat

Een voetmassage apparaat is in verschillende varianten verkrijgbaar. Het beste apparaat is voorzien van verwarmde massagekoppen. Je plaatst de voeten op een plateau en het apparaat doet de rest. Je hebt ook voetenrollers, hierbij moet je zelf de voeten heen en weer bewegen. Het gaat hier niet om een apparaat maar een hulpmiddel.

Beste voetmassage apparaat: het overzicht

Op zoek naar het best geteste voetmassage apparaat? Sommigen zijn op zoek naar een apparaat dat getest is door de Consumentenbond. Het gaat hier altijd om een momentopname. Het is veel belangrijk om te kijken naar hetgeen nu verkrijgbaar is en waar anderen tevreden over zijn. Maar ook wat het kan en de prijs.

Hieronder vind je drie keer het beste voetmassage apparaat. Ontdek de voor- en nadelen, functies en natuurlijk de prijs.

1. Lifegoods voetmassage apparaat

Van het merk Lifegoods het beste voetmassage apparaat. Hierbij heb je keuze uit verschillende modellen. Je hebt bijvoorbeeld het apparaat met 18 Shiatsu massagekoppen of eentje met trigger-points. Deze apparaten zijn ook voorzien van infraroodwarmte.

Wat kun je verwachten? Stel van tevoren de draairichting van de knoppen in. Dit kun je ook tijdens de massage nog aanpassen. Vervolgens kies je de snelheid: laag, middel of hoog. Plaats de voeten op het plateau. Door de druk vanuit je voeten te verlichten of te verzwaren bepaal je de intensiteit van de massage.

De warmtefunctie is natuurlijk extra comfortabel. Geniet thuis, op het werk of op vakantie van een heerlijke massage van de voeten. De apparaten van Lifegoods zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer € 55.

Bekijk Lifegoods

2. Beurer voetmassage

Het tweede best geteste voetmassage apparaat is van het merk Beurer. Het gaat hier om een Duits bedrijf dat elektronische apparaten ten behoeve van gezondheid en welzijn produceert. Het Beuer voetmassage apparaat is van een hoge kwaliteit.

De apparaten van dit merk zien er net weer wat anders uit. Zo heb je het model met 18 massagekoppen, goed verdeeld over beide voeten. Er is een voetreflexzone massage aanwezig en je hebt keuze uit verschillende massagestanden. Het oppervlak is van luchtdoorlatend materiaal, zeer gebruiksvriendelijk.

Ideaal voor het verlichten van pijnlijke en vermoeide voeten. Maar ook ter ontspanning, want daar gaat het tenslotte om. Gebruikers zijn erg tevreden over dit merk. Aandachtspunt is het snoer dat volgens sommigen net wat te kort is. Deze apparaten zijn verkrijgbaar vanaf ongeveer € 57.

Naar Beuer voetmassage

3. Medisana

De derde in het rijtje beste voetmassage apparaat is die van het merk Medisana. Dit merk staat vooral bekend om de gezondheidbevorderende apparaten. Het voetmassage apparaat van dit merk heeft een bijzonder ontwerp. Je plaatst de voeten namelijk niet op een plateau maar in het apparaat. Geniet van een heerlijke voetmassage dat je bloedsomloop stimuleert.

Afhankelijk van het model zitten er verschillende functies en instellingen op het apparaat. Medisana werkt (vooralsnog) niet met infrarood warmte. Een massageapparaat van dit merk is verkrijgbaar vanaf ongeveer € 75. Iets duurder maar wel van een uitstekende kwaliteit.

Bekijk Medisana apparaten

Welk voetmassage apparaat is de beste?

Bovenstaande drie merken scoren goed wanneer je naar prijs en kwaliteit kijkt. Toch kan het lastig zijn om een juiste keuze te maken. Heb je naast massage ook behoefte aan warmte? Ga dan voor Lifegoods of Beuer. Wil je vooral een intensieve massage? Dan past Medisana goed bij jou.

Let je op het budget, dan kom je bij de eerste twee merken uit. Je hebt ook nog goedkopere apparaten, maar die zijn kwalitatief minder goed.

Voetmassage apparaat met water

Naast het standaardapparaat heb je ook de voetmassage met water. Dit is een spabad speciaal voor de voeten. De bubbels en warmte zorgen voor een heerlijk ontspannen massage. Houd er rekening mee dat een voetmassage apparaat met water wel iets anders werkt.

Heb je last van pijnlijke of vermoeide voeten, dan is een apparaat met water zeker een aanrader. Maar wanneer er probleemzones aanwezig zijn dan kun je beter voor een van bovenstaande apparaten gaan. Deze geven een intensievere massage, daar heb je veel meer aan. Maak dus vooraf een keuze.

Zo lang een voetmassage toepassen

Het beste voetmassage apparaat gekocht? Dan is het belangrijk om deze op de juiste manier in te zetten. Ga voor een massage van minimaal 10 minuten. Wil je extra lang ontspannen en genieten, dan kies je voor een massage van 30 minuten.

Sommige mensen gaan voor 60 minuten, maar dit is vrij lang. Wil je dit toch, dan kun je misschien beter een masseur of massagesalon bezoeken. Je ontvangt dan een massage van het gehele lichaam.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Voetmassage apparaat: de best geteste
Schuiven naar boven