Beste volumepoeder voor het haar

Bijgewerkt: 23 november 2022

Kan je wel wat meer volume in het haar gebruiken? Je bent niet de enige, vooral mensen met lang haar kunnen wat extra ondersteuning gebruiken. Volumepoeder is in veel gevallen de meest ideale oplossing. Maak hierin wel de beste keuze want er is ontzettend veel verkrijgbaar. Het gaat voornamelijk om de kracht en de effectiviteit.

Schwarzkopf Osis Dust It – Volumepoeder

De rode verpakking ziet er stijlvol uit maar daar draait het natuurlijk niet om. Dit volumepoeder is geschikt voor alle haartypes. Het wordt goed beoordeeld door gebruikers en is dus een echte aanrader. Het poeder is licht van gewicht dus het haar wordt er zeker niet zwaarder van. Aan de andere kant geeft het een mooi volume, dat is precies waar je behoefte aan hebt.

Het creëert een matte finish en een natuurlijk gevoel. Het is aan te raden om het poeder op de aanzet aan te brengen, dit zorgt voor meer volume. Wanneer je ergens net wat meer ‘lucht’ wil creëren, breng je wat extra’s aan.

Van een hoge kwaliteit en het voldoet aan alle verwachtingen. Ook geeft het een gewenst effect, vooral bij lang of dik haar.

Schwarzkopf Osis Dust It – prijslijst

L’Oréal professioneel poeder

Een ander bekend merk is L’Oréal, dat verschillende verzorgingsproducten op de markt brengt. Hierbij is alles van een zeer hoge kwaliteit. Het professioneel volumepoeder is bedoeld voor alle haartypes. Het zorgt niet alleen voor volume maar verstevigt en creëert structuur.

Te gebruiken op los haar, maar ook wanneer je het haar opgestoken of in een staart draagt. Ga voor een alledaagse maar toch een volumineuze uitstraling. Ook creëer je hier een sjieke look mee, net wat de situatie is. Dit product is verkrijgbaar vanaf € 14,50 (prijsindicatie bij de aanschaf van meerdere bussen tegelijk).

Bekijk L’Oréal volumepoeder

Densitee volumepoeder tegen haaruitval

Veel oudere mannen en vrouwen hebben last van overmatig haaruitval. Hier valt weinig aan te doen, dit wordt door hormonen gereguleerd. Maar soms is er sprake van een ziekte en vallen de haren meer uit dan gewenst. Dan is het aan te raden om eerst naar een medische oorzaak te zoeken. Ondertussen kan het beste volumepoeder kale plekken maskeren.

Het is zeer geschikt voor het camoufleren van kale plekken maar ook voor grijze uitgroei. In slechts 30 seconden is het resultaat zichtbaar, te danken aan de hoge kwaliteit keratine microvezels. Densitee wordt naar grote tevredenheid al jarenlang toegepast.

Densitee volumepoeder – check de prijs

Het bevat geen alcohol

Veel mensen gebruiken een speciale spray of mousse voor het creëren van volume. Eigenlijk is volumepoeder de beste keuze, want het bevat namelijk geen schadelijke alcohol. Hierdoor droogt het haar niet uit en blijft het de gezonde glans behouden. Bovendien is het geschikt voor elk haartype, ook wanneer je dunner haar of juist zeer dikke haren hebt.

Het gebruik hiervan is zeer makkelijk. Je hoeft het alleen maar in het haar te wrijven, bij voorkeur bij de aanzet. Vervolgens het haar zoals gewenst stijlen.

Een verschil met droogshampoo

Houd er rekening mee dat volume poeder echt iets anders is dan droogshampoo. Met die laatste maak je de haren minder vet, simpelweg omdat het product vet absorbeert. Helaas bevat droogshampoo ook veel schadelijke chemicaliën. Bij veelvuldig gebruik is het slecht voor huid en haar.

Volumepoeder kun je bijna dagelijks gebruiken. Let op dat je hier niet teveel van toepast, anders kan het haar verkeerd aanvoelen. Vaak is het een kwestie van proberen en merk je na enkele keren gebruik hoeveel poeder je aan moet brengen.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste volumepoeder voor het haar
Schuiven naar boven