Beste waterfles – de praktische drinkfles

Bijgewerkt: 23 november 2022

Plastic waterflessen voor eenmalig gebruik zijn samen met plastic rietjes sociaal onaanvaardbaar. Herbruikbare drinkflessen zijn veel praktischer, milieuvriendelijk en kostenbesparend. Bovendien hebben veel van deze modellen een mooi design. We hebben vele uren gestoken in het zoeken naar de beste waterflessen.

Dopper Original Drinkfles

De best verkochte drinkfles, en van een hoge kwaliteit, is de Dopper Original. Dit model heeft een slank ontwerp en is hierdoor makkelijk mee te nemen. Hij is in verschillende kleuren verkrijgbaar dus er is altijd een design dat perfect bij je past.

De inhoud van deze waterfles bedraagt 450 ml. Ideaal tijdens het sporten, werken of een wandeling. Vergeet ook niet de fles mee te nemen wanneer je een evenement of braderie bezoekt. Eenvoudig met water of een verfrissend drankje vullen, de dop erop en hij staat tot je beschikking.

Doe mee aan de strijd tegen plastic vervuiling en creëer een betere en duurzamere wereld. De Dopper Original Drinkfles is makkelijk schoon te maken, licht van gewicht en past niet alleen in de rugzak maar ook op de fietshouder.

Dopper Original Drinkfles – bekijk assortiment

LARS NYSØM Drinkfles Roestvrij Staal

Zoek je de beste waterfles die je drankjes tot 24 uur koud houdt, of misschien wel tot 12 uur warm? Deze thermische fles is voorzien van een dubbelwandige vacuümisolatie. Koude drankjes blijven hierdoor tot wel 24 uur ook echt koud en verfrissend. Vul hem ook gerust met koffie, thee of warme chocolademelk, dit blijft tot 12 uur lekker warm. De perfecte oplossing voor op het werk of onderweg.

De metalen waterfles is het milieuvriendelijke alternatief voor al die wegwerpflessen. Het materiaal is stevig en duurzaam waardoor je altijd vertrouwt op de hoogste kwaliteit. Uiteraard is de fles volledig lekvrij. De inhoud bedraagt 1000 ml en leeg weegt deze waterfles ongeveer 406 g.

LARS NYSØM Drinkfles – check de prijs

CamelBak Eddy+

Deze opvallend gekleurde waterflessen mogen er ook wezen. Kies je favoriete kleur, waarbij je dankzij het doorzichtig ontwerp altijd ziet hoe vol de fles nog is. Dit model is voorzien van geïntegreerd rietje, zodat je altijd je handen vrij hebt. Door zachtjes in het tuitje te bijten opent hij zich automatisch. Extra handig wanneer je op de fiets zit of aan het autorijden bent. Uiteraard sluit de drinktuit zich weer automatisch zodra je de druk er vanaf haalt.

De dop is volledig lekvrij, daar hoef je geen rekening mee te houden. Wanneer de waterfles per ongeluk omvalt dan blijft de vloeistof in de fles. Deze wordt namelijk door de drinktuit tegengehouden. Wees dus niet bang voor kleine ongelukjes.

Je hebt niet alleen keuze uit verschillende kleuren maar ook met betrekking tot de inhoud. Kies uit een inhoud van 600 ml, 750 ml of misschien wel 1000 ml. Vervaardigd van milieuvriendelijk materiaal (50% gerecycled) en makkelijk in onderhoud.

CamelBak Eddy+ – naar de voorraad

Waarom een herbruikbare waterfles beter is

De beste waterfles geeft je een goed gevoel. Het is kostenbesparend en ook beter voor het milieu. De productie van flessenwater (verkrijgbaar in de supermarkt) vraagt alleen al in de VS meer dan 50 miljoen vaten aan olie. Ook bedragen de energiekosten ruim 2000 keer meer dan de productie van kraanwater.

Het zal je vast wel zijn opgevallen hoe duur gebotteld water is. Je bespaart jezelf een hoop kosten door gebruik te maken van een herbruikbare waterfles. Zorg dat je hem regelmatig met vers water vult, het kost je bijna niets.

Ook leuk om cadeau te geven

Een drinkfles is niet alleen goed voor jezelf maar ook een leuk cadeau. Bijvoorbeeld voor de actieve sporter, een collega, goede vriend of familielid. Denk hierover na wanneer je geen cadeau inspiratie hebt.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste waterfles – de praktische drinkfles
Schuiven naar boven