Beste wasmachine verhoger (2022) – duo/ dubbel of extra zwaar

Bijgewerkt: 19 maart 2022

Met de beste wasmachine verhoger zorg je ervoor dat de wasmachine of wasdroger hoger staat. Dit maakt het een stuk makkelijker om de was in en uit de machine te doen. Een verhoger is vooral aan te raden voor mensen met rugklachten, artrose of wanneer je om een andere reden moeilijk kunt bukken. In dit overzicht 5X de beste wasmachine verhoger 2022.

Het gebruik van een wasmachine verhoger

Hoe ziet een wasmachine verhoger eruit en aan welke eisen moet deze voldoen? Een wasmachine is erg zwaar, de verhoger moet dit gewicht aankunnen. Het is dus ten eerste belangrijk dat je voor een goede kwaliteit gaat.

Je hebt niet alleen de normale verhogers maar ook de wasmachine verhoger duo/ dubbel, extra zwaar of extra hoog. Wanneer je voor een verhoger met lade kiest dan kun je hier de wasmiddelen of andere producten in kwijt. Veranker bij voorkeur de verhoger zodat deze niet gaat schuiven.

Beste wasmachine verhoger 2022

Bij een wasmachine verhoger heb je keuze uit verschillende modellen. De hoogte speelt zeker een belangrijke rol. Wil je de wasmachine 20 cm of 40 cm hoger bestaan? Je hebt ook nog te wasmachine kast, een ombouw meubel voor de wasmachine of droger. Deze heeft een hoogte tot wel 190 cm.

Afhankelijk van het model dat je kiest ben je tussen de € 45 en € 150 kwijt. Benieuwd welke verhoger het beste verkopen of goede beoordelingen ontvangen? Bekijk je onder het overzicht beste wasmachine verhoger.

1. Plieger wasmachine Verhoger 30Cm Nedco P0055

Een voordelig geprijsde wasmachine verhoger die de wasmachine of droger 30 cm hoger plaatst. heeft een afmeting van 61, 5X 52 cm en is geschikt voor de meest gangbare wasmachines en drogers. Een heel eenvoudig model dat redelijk stevig is. Gezien de voordelige prijs mag je echter niet al te hoge kwaliteit verwachten.

Gebruikers ervaren dan ook dat de schroeven wat makkelijker los kunnen raken. Daarom is het aan te raden om deze wasmachine verhoger bij voorkeur alleen voor de wasdroger te gebruiken.

Bekijk Plieger verhoger 30 cm

2. Wasmachine kast wasdroger – ombouw meubel

Een mooi wandmeubel en ombouw meubel voor de wasmachine of droger. Dit model heeft een hoogte van 190 cm en is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Genoeg opbergruimte want er zijn twee open opbergvakken aanwezig maar ook twee gesloten opbergvakken (deurtjes). Je hebt ook de mogelijkheid om er nog een extra legplank in te monteren.

De wasmachine komt bij dit meubel niet hoger te staan maar je creëert wel meer opbergruimte boven de wasmachine. Bovendien onttrekt je de wasmachine grotendeels aan het oog. Ondanks dat dit eigenlijk geen wasmachineverhoger is krijgt deze dankzij de effectieve oplossing wel een plaatsje in het overzicht beste wasmachine verhoger.

Naar Wasmachine – ombouw meubel

3. Kabita – 30 cm

Dit model behoort zeker tot de beste wasmachine verhoger van dit moment. Is 20 cm hoog en van een zeer stevige kwaliteit. Deze wasmachine verhoger kan namelijk een gewicht tot 150 kg aan. De afmetingen zijn 61 x 55 cm. Vrijwel alle merken aan modellen wasmachines passen hierop.

De ideale wasmachine verhoger maar natuurlijk ook voor de droger. Is goed beoordeeld, gebruikers zijn vooral tevreden over het stevige frame. Ook bij deze verhoger is het aan te raden om deze aan de vloer te verankeren.

Bekijk Kabita– 30 cm

4. Wasmachine verhoger met opbergvak

Hoe handig is dat, de beste wasmachine verhoger met opbergvakken. Zo kun je aan de onderkant altijd nog wat spullen kwijt. Deze verhoger is van een zeer goede kwaliteit en heeft een afmeting van 60 X 60 cm (andere afmetingen ook verkrijgbaar). De totale hoogte bedraagt 50 cm.

Dit model is geschikt voor wasmachines met een laadvermogen tot maximaal 10 kg (trommelinhoud). Dit betekent dat ook de zwaardere wasmachines hier met gemak op kunnen.

De voeten zijn in hoogte verstelbaar, handig bij ongelijke vloeren. Zo staat de wasmachine toch waterpas. Een zeer stevige wasmachine verhoger dat ook terug te zien is in de gebruikersreviews. Wat duurder in aanschaf maar absoluut van de beste kwaliteit.

Naar wasmachine verhoger met opbergvak

5. Duo Wasmachine Verhoger

Als laatste in het overzicht beste wasmachine verhoger een duo model. Dit betekent dat je zowel de wasmachine als de droger op dezelfde hoogte kunt plaatsen (naast elkaar). Zo kun je op een comfortabele manier de was in en uit de wasmachine en droger halen. De totale maximale belasting bedraagt 250 kg.

Van een degelijke kwaliteit en voorzien van verstevigd frame. Wordt geleverd inclusief handleiding en is vrij eenvoudig in elkaar te zetten. De prijs is redelijk, vooral gezien de goede kwaliteit. Let op: duo wasmachine verhoger niet altijd verkrijgbaar.

Bekijk duo Wasmachine Verhoger

In dit overzicht beste wasmachine verhoger vind je altijd wel een model dat bij jou past. Twijfel je over de juiste hoogte? Probeer dan vooraf te bedenken op welke hoogte je het meest comfortabel werkt. Voor veel mensen is dit 20-30 cm hoger. Alleen bij (ernstige) rugklachten is het beter om voor een verhoger van 50 cm te gaan.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste wasmachine verhoger (2022) – duo/ dubbel of extra zwaar
Schuiven naar boven