Beste 24 uurs crème – langdurige verzorging

Bijgewerkt: 7 april 2022

Dag- en nachtverzorging ineen, dat realiseer je met de beste 24-uurs crème. Je ziet er de hele dag goed uit. Aan de andere kant besteed je niet al te veel tijd aan de verzorging van de huid. Deze ‘etmaal crème’ is op elk moment van de dag aan te brengen. Voorzien van langdurige hydratatie. Onderstaande producten zijn voor dames of heren.

Dr. Eckstein Regeneration Supreme

  • Voor vrouwen en mannen
  • Voor de rijpere huid
  • Prijs: ongeveer € 50

Voor de rijpere huid is deze 24-uurs crème ontwikkeld. Dit product geeft een intensieve verzorging, werkt hydraterend en beschermend. Daarnaast vermindert het zichtbaar rimpeltjes. De verzorgende formule helpt ook met het verbeteren van de elasticiteit van de huid. Voldoende water drinken draagt hier ook aan bij.

Voorzien van plantaardige oliën, vitamine C, biogene kiemextracten en lanoline. Breng dagelijks een dunne laag op de huid aan. De crème blijft gedurende 24 uur zitten, waardoor je de hele dag geen omkijken hebt naar de huidverzorging.

Bekijk Dr. Eckstein Regeneration Supreme

Percy Nobleman’s 24-uurs crème

  • Voor mannen
  • Geparfumeerd met komkommer en pepermunt
  • Prijs: € 24 – € 41

Speciaal voor mannen is er de beste 24 uurs crème van het merk Percy Nobleman’s. Hydrateert de gezichtshuid in de omgeving van de baard. Dit product verhelpt stoppels en reinigt en hydrateert de huid. Het parfum van pepermunt en komkommer geeft een opwekkend en fris gevoel.

Naar Percy Nobleman’s

Nivea Speciaal Essentials

  • Voor vrouwen en mannen
  • Hydrateert tot 24 uur
  • Prijs: € 5 – € 13

Van Nivea is er een dagcrème of nachtcrème verkrijgbaar. Het bijzondere aan deze producten is dat ze tot 24 uur lang de huid hydrateren. Hierdoor is het niet nodig om tussendoor een nieuwe laag aan te brengen. Nachtcrème is vetter en blijft langer zitten, ideaal bij een erg droge of oudere huid. Dagcrème is meer geschikt voor de jonge huid of het normale huidtype.

Verrijkt met vitaminen en andere belangrijke ingrediënten. Sommige van deze producten hebben ook een SPF factor. Hiermee is de huid beschermd tegen Uv-straling, afkomstig van zonlicht. Die beschermende factor is alleen in de dagcrème aanwezig.

Let goed op het type product. Je hebt antirimpelcrème van Nivea, geschikt voor de rijpere huid. Maar ook een product voor de normale tot gemengde huid, de gevoelige of juist de vette huid. Kies altijd iets dat bij je huidtype past.

Bekijk NIVEA Essentials Hydraterende crème

24 uurs crème Revlon, Hannah en Pascaud

Relatief bekende merken op het gebied van een ‘etmaal crème’ zijn Revlon, Hannah en Pascaud. Naast bekende zijn dit ook kwalitatief goede merken. Helaas wel vrij prijzig, je bent al snel € 15 of meer per potje of tubetje kwijt. Aan de andere kant is niet bewezen dat deze producten beter werken dan andere of goedkopere merken. Je betaalt voornamelijk voor dit soort merknamen.

Vermijd echter de aankoop van hele goedkope crème. Deze is vaak erg waterig of smeert niet goed uit. Dit soort producten houden zeker geen 24 uur. Daarom zijn bovenstaande merken waaronder Nivea, Dr. Eckstein of Percy Nobleman’s uitstekende en betaalbare keuzes.

Etmaal: blijft de crème echt zo lang zitten?

Of de crème gedurende 24 uur of een etmaal blijft zitten, is afhankelijk van verschillende factoren. Wanneer je ‘s nachts veel met je hoofd langs het kussen wrijft, dan is het niet ondenkbaar dat een gedeelte van de crème verloren gaat. Dit geldt ook voor overdag met de handen of de armen langs het gezicht strijken.

Het gezicht wassen leidt er ook toe dat er wat zalf van het gezicht wordt gehaald. Daarom is het aan te raden om eerst de gezichtshuid te wassen en dan pas de beste 24-uurs crème aan te brengen.

Wat is een etmaal?

Een etmaal staat gelijk aan 24 uur. Het is dan ook niet vreemd dat de 24 uurs crème ook bekendstaat als de etmaalcrème.

Wist je trouwens dat er zich 365 of 366 etmalen in een jaar bevinden? Dit betekent dat je de crème tot maximaal 366 keer per jaar op de huid aanbrengt. Een potje van 50 ml is goed voor 20 tot wel 30 dagen huidverzorging. Dat hangt er vanaf hoe dik je de zalf aanbrengt. Een dunne laag is meer dan voldoende!

Mag je crème meenemen in je handbagage of in het vliegtuig?

Ga je op vakantie, dan wil je natuurlijk de crème meenemen. Geen probleem, als handbagage mag je maximaal 100 ml meenemen. Wel moet de tube of het potje in een doorzichtig en hersluitbaar plastic zakje zitten.

Uiteraard mag crème ook altijd mee in het vliegtuig, in de koffer. Dit gaat dan in het bagageruim mee. Voorkom dat je heel veel potjes of tubetjes meeneemt, dit kan er soms verdacht uit zien.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

Beste 24 uurs crème – langdurige verzorging
Schuiven naar boven