7 x een uniek kerstcadeau voor hem of haar

Bijgewerkt: 15 maart 2023

Kom je deze kerst weer aanzetten met parfum, een huishoudelijk product of een cadeaubon? Het is veel leuker om een uniek kerstcadeau te geven. Toffe of gepersonaliseerde kerstcadeautjes waarmee je dit jaar gaat scoren. We hebben maar liefst 7 originele cadeautjes bedraagt.

1. Een kat toiletrolhouder, hoe verzin je het!

Wil je echt opvallen met je cadeau, dan moet je eens naar deze kat toiletrolhouder kijken. Deze staander zal het goed doen in het moderne toilet, maar past naar onze mening ook bij de klassieke inrichting. De zittende kat biedt ruimte aan drie toiletrollen, en met een beetje duwen passen er ook wel vier rolletjes in. Geschikt voor de kattenliefhebber of iemand die graag van gekke cadeautjes houdt.

Bekijk katten toiletrollen houder

Heb je liever iets waar meer toiletrollen in past, kijk dan eens naar de schaap toiletrollenhouder. Een grappig item voor op het toilet of de badkamer. Hier passen makkelijk zeven rollen in, of misschien wel andere items. Bijvoorbeeld opgerolde handdoeken. De schapen toiletrollen vind je in het online schap naast de katten-houder.

2. Voor de koude wintermaanden: een zacht fluffy vloerkleed

Help je vrienden, familie of collega’s de koude wintermaanden doorkomen. Veel mensen proberen op de energiekosten te besparen. Nooit meer last van koude voeten met dit uiterst zachte hoogpolig tapijt. Het heeft een afmeting van 140 × 200 cm, voelt heerlijk warm aan en heeft ook nog eens een mooie uitstraling.

Gezien voor ongeveer € 60, dus qua prijs valt het echt wel mee. Het vloerkleed is geschikt voor de woonkamer, de slaapkamer, hobbykamer of de kinderkamer. En als bonus ook geschikt voor op kantoor, zodat medewerkers comfortabel aan het werk gaan.

Naar fluffy vloerkleed

3. Hoodie deken

Dat kerst in een van de koudste maanden van het jaar valt, dat behoeft geen uitleg. Naast het warme en superzachte vloerkleed vonden we de hoodie deken ook een uniek kerstcadeau. Geschikt voor mannen en vrouwen, waarbij bankhangen voortaan een aangename ervaring is. Waarom een hoodiedeken het lichaam comfortabel warm houdt? Omdat de meeste warmte via het hoofd verloren gaat. Daarom dus.

4. Fluffy antislip sokken

Er zijn maar weinig mensen die binnenshuis de hele dag op schoenen rondlopen. Liever heb je iets warms en comfortabel’s aan je voeten. Zoek je een uniek kerstcadeau voor man of vrouw, dan kunnen we deze fluffy antislip sokken aanbevelen. De hele winter door warme voeten, dat is alvast gegarandeerd.

Zoals de naam al doet vermoeden hebben de sokken aan de onderzijde een antislipgedeelte. Dit voorkomt uitglijden op gladde vloeren. Hierdoor zijn deze sokken ook geschikt voor mensen die wat slechter ter been zijn. Verkrijgbaar in verschillende maten en gezien voor ongeveer € 15.

Bekijk fluffy antislip sokken

5. Kartelschaar set voor kinderen

Ook voor kinderen hebben we een uniek kerstcadeau gevonden. De kartelschaarset, bestaande uit zes van deze schaartjes in verschillende kleuren. Met een kartelschaar wordt knutselen een feest. Knip papier of karton met vrolijke kartelrandjes.

Het setje van zes scharen kost ongeveer 7 euro, dat is helemaal geen geld. Niet alleen leuk als kerstcadeau maar ook als schoencadeautje of sinterklaascadeautje. Of in de kerstsok, die mogen we natuurlijk niet vergeten.

Naar kartelscharen set

6. Een fotomok of een T-shirt met foto/tekst

Liever een gepersonaliseerd kerstcadeau geven? Denk dan eens aan een fotomok, een T-shirt met foto of tekst of misschien wel een muismat, deken of kussen met een persoonlijke boodschap. Ga met je creativiteit aan de slag. Bewerk een foto van de ontvanger of misschien wel van zijn/haar kinderen, huisdieren of hobby. Plaats er een passende tekst bij of verzin je eigen slogan.

Deze gepersonaliseerde kerstcadeautjes bestel je online bij een printshop, maar ook Kruidvat, HEMA en veel andere winkels bieden dit soort cadeaus aan. Wel nog even zelf ontwerpen, begin hier tijdig mee. Je wil niet dat het cadeau te laat wordt geleverd.

7. Een wel heel bijzondere adventkalender

Waarschijnlijk had je vroeger een adventskalender met chocolaatjes. 28 tot 30 dagen voor kerst begon je met het dagelijks openen van een vakje. Achter elk vakje zat een afbeelding of boodschap en natuurlijk een chocolaatje verborgen. Kinderen zijn nog steeds blij met deze adventskalender, en voor volwassenen zijn er hele bijzondere kalenders verkrijgbaar.

Een adventkalender voor een vrouw? Ga voor de cosmetica-kalender, theekalender of de kaarsen adventskalender. Voor mannen kun je denken aan de auto adventskalender of de Axe adventskalender geschenkset. Ook voor kinderen zijn ze er: van Playmobil, LEGO of ander speelgoed.

Kijk eens aan, dat zijn meer dan genoeg ideeën voor unieke kerstcadeaus. Heb je nog steeds geen inspiratie? Naast elk product vindt je relevante producten of nieuwe ideeën. Zeker weten dat je uiteindelijk het leukste kerstcadeau scoort.

BesteTop5.nl test en beoordeelt producten, diensten en bedrijven. Jouw product/dienst of bedrijf laten beoordelen, of onder de aandacht brengen bij een groot publiek? Neem voor de mogelijkheden contact op.

7 x een uniek kerstcadeau voor hem of haar
Schuiven naar boven